REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Soțul Ilincăi Vandici, prins pe litoral cu amanta!

Soțul Ilincăi Vandici, prins pe litoral cu amanta!

Mirela PASCAL 16 iulie 2023 | 00:00 7728

Soțul Ilincăi Vandici petrece în Mamaia, pe o plajă de lux. Nu singur, ci alături de amanta lui. Oficial, Andrei Neacșu este, încă, un bărbat însurat.

Sotul Ilincai Vandici, prins pe litoral cu amanta!

La aproape trei luni de când s-a aflat că Ilinca Vandici și soțul ei s-au separat, Andrei Neacșu a semnat condica de prezență pe malul litoralului românesc. Nu oriunde, ci la Mamaia, într-o locație de lux, ca orice tânăr milionar care se respectă. Nu a venit, însă, singur, ci însoțit de o brunetă superbă, nimeni alta decât femeia despre care se zvonește că i-ar fi amantă de mai bine de un an, scrie cancan.ro.După câteva ore în care s-au dezmierdat din priviri, s-au tachinat de la depărtare și au râs copios, cei doi îndrăgostiți au avut o scăpare de câteva secunde, într-o clipă în care erau convinși că nu nu-i vede nimeni.

Sotul Ilincai Vandici, prins pe litoral cu amanta!Ilinca Vandici, încă, soțul ei

Astfel, s-au sărutat cu foc, scurt și apăsat, mai, mai, să se mănânce unul pe celălalt. Au revenit, mai apoi, la statutul de “amici”. Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să așteptăm reacția soției atunci când va vedea pozele. Ne referim la Ilinca, cea de-a doua soție. Prima, Corina, l-a uitat demult pe Andrei. Ba chiar s-a căsătorit de curând și va deveni mamă în această toamnă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un drogat. Afemeiat. Plin de figuri. Cu aspect de bodyguard de la manelogia. Care petrece pana dimineata cu droguri si femei. Si sta pe banii lui tati ca a avut tati de unde ciordi. Un nimeni, caruia i se da prea multa importanta. Daca nu era vandici sa il ia de bun, era barbat de pitipoance buzate, ca asta e nivelul lui.
0
0
Marinica din satul Urluia, comuna ... a fost la mare... cautare pe litoralul romanesc unde sa se cazeze cu Maria au dormit pe plaja si iau furat blugii si incaltarile,iar ei costumul de bae si sosetele!
3
0
1
0
La cate jeguri se stilează in emisiunea lui Vandici .....nu nu este cu mirare stirea
7
0
De ce nu scrieti niste articole interesante?De ce trebuie sa umpleti pagina cu tot felul de nulitati care petrec pe nu stiu unde cu nu stiu cine?Chiar s-au terminat stirile din Romania?
20
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768