REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Soțul inspectorului școlar, PSD-ista Irinela Nicolae, care a ”păpat” 30.000 de euro de la Primăria Constanța, nu mai are din ce trăi?!

Soțul inspectorului școlar, PSD-ista Irinela Nicolae, care a ”păpat” 30.000 de euro de la Primăria Constanța, nu mai are din ce trăi?!

Replica API 25 iulie 2022 | 21:35 4160

Irinela Nicolae, consilier local PSD și inspector şcolar pentru educaţie timpurie în cadrul Inpectoratului Școlor Județean, câștigă, lunar o căruță de bani de la stat. Asta, în timp ce soțul ei a încasat, anul trecut, puțin peste 1000 de lei, drepturi salariale de la o companie din Agigea și, cam atât. Întrebarea este din ce trăiește Dănuș Nicolae?, dacă frmele acestuia nu mai au profit. Una dintre ele, Lord Unic, în baza căreia funcționează restaurantul La Galion, este aceeași care a lăsat în paragină toboganul din Mamia, pe care Primăria a obligat-o să-l demoleze.

Irinela Nicolae își întreține soțul?! Dănuț Nicolae, soțul consilierului local PSD, pare să nu mai aibă success în afaceri, ca altă dată. Una din firme, HZY Group SRL, ce se ocupa de pescuitul maritim, e inactivă, în timp ce Lord Unic SRL, care a lăsat toboganul din Mamaia în stare deplorabilă, nu mai are profit. Anul trecut, societatea a avut cifra de afaceri 0, profitul pe minus și datorii de 1,2 milioane de lei.

Din declarația de avere a consilierului PSD aflăm că anul trecut soțul ei a câștigat, pe an, 18.600 lei, echivalentul a 1550 de lei pe lună, de la o firmă din Agigea. În aceste condiții, să înțelegem că Irinela Nicolae își întreține soțul sau familia Nicolae mai are și alte afaceri de care noi nu știm?!

Așa cum spuneam și mai spus, în stațiunea Mamaia, undeva pe plajă, un tobogan zace în nesimțire și nepăsare. Chiar lângă restaurantul La Galion, deținut de familia Nicolae, mai bine spus de soțul Irinelei Nicolae.

Scheletul nu a interest vechea administrație PSD, așa cum nu a interesat-o nici pericolul pe care acesta îl reprezintă pentru cetăţeni. Aici, sunt două două terenuri administrate de societatea Lord Unic, a soţului consilierul PSD Irinela Nicolae, Dănuţ Ionel Nicolae. Cu toate că o expertiză realizată cu câţiva ani în urmă arăta că, pentru a folosi terenurile, firma administrată de Nicolae trebuia să plătească cca. 30.000 de euro pe an, acesta nu a plătit niciun leu.

În baza unei hotărâri de consiliu din 2019, s-a constituit dreptul de superficie a terenului pe numele firmei, însă, în ședința de Consiliu Local din 30 iunie, anul trecut, această hotărâre a fost revocată. Acum, primăria îi cere lui Nicolae să dezafecteze mormanul de fier vechi, pericol pentru trecători, însă cele două părți au ajuns în instanță.

Dacă va pierde, societatea familiei Nicolae trebuie să plătească și banii, cei 30.000 de euro.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Obraz gros so vipere razbunatoare
0
0
Irinela si directoarele de gradinite jecmanesc parintii de bani. Toate directoarele cotizeaza consistent la Irinela. Ea plateste lunar pentru postul de la ISJ. Mihai Sorin si Lory impart totul, chiar si dormitorul. Stie tot judetul.
1
1
Nu Irinela a pus-o pe Lory inspectoare sefa adjuncta? Imparteau spagile de la gradinite.
0
0
DOAMNA DOCTOR MIHAI ESTE UN OM DEOSEBIT DAR SOTUL EI ADICA SORIN MIHAI ESTE UN MINCINOS. DUPA CE A FOST IERTAT PENTRU CA A PLECAT DE ACASA CU NATALIA ACUM ESTE AMOREZAT SI NU SE MAI DESPARTE DE LOREDANA. TOTI COLEGII DOAMNEI DOCTOR O SUSTINEM SI AUNTEM ALATURI DE EA. ACEST NETREBNIC SA PLECE LA GRADINITA SI SA O LASE IN PACE SA ISI TRAIAACA VIATA CU DEMNITATE SI RESPECT PE DOAMNA DOCTOR. SORIN MIHAI A FOST MEREU O RUSINE PENTRU MANGALIA SI ACUM A DOVEDIT CA LOCUL LUI ESTE LA GRADINITA PENTRU CA POATE MAI MULT. SPERAM SA INTELEAGA SI DOMNUL DEPUTAT BOURCEANU CARE ESTE PARLAMENTAR VOTAT DE NOI.
0
0
Irinela esti cea mai josnica oportunista. ISJ este cuib de pesedisti in care prostanacul MIHAI SORIN este slugoiul Loredanei. SPAGA este scopul vostru si esti disperata dupa bani.
1
1
Functionari publici plin de afaceri sa va iah familiile in pwula
1
0
m****a numai kkt scrii
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513