REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Soțul Laurei Vicol a rămas fără un apartament din Mamaia Nord

Soțul Laurei Vicol a rămas fără un apartament din Mamaia Nord

Andreea CONDURACHE 17 august 2023 | 00:00 9699

Biroul executorului judecătoresc Spineanu Marius – Eleodor anunță organizarea unei proceduri de licitație în vederea vânzării unui imobil, situat în Mamaia Nord, ce aparține societății Nordis Management SRL, în cadrul dosarului de execuție cu numărul 48/SME/2023. Compania Nordis Management SRL este deținută de Vladimir Ciorbă, soțul Laurei Vicol, unul dintre cei mai potenți financiar afaceriști din România. Prețul de pornire a licitației este de 568.300 de lei, reprezentând prețul la care a imobilul a fost evaluat.

Sotul Laurei Vicol a ramas fara un apartament din Mamaia Nord

Compania Nordis Management SRL, deținută de Vladimir Ciorbă, soțul Laurei Vicol, a rămas fără un apartament din Mamaia Nord. Recent, un executor judecătoresc din Constanța a lansat un anunț de organizare a unei proceduri de licitație în vederea unui apartament cu 2 camere, în suprafață de 43,80 mp, localizat pe Bulevardul Mama Nord FN, etaj 2. Prețul de pornire a licitației este de 568.300 de lei, procedura având loc în cursul zilei de 29 august 2023.

Sotul Laurei Vicol a ramas fara un apartament din Mamaia Nord

Nordis Management SRL, cu sediul în București, este obligată la plata sumelor care reprezintă debit principal, accesorii și cheltuieli de executare silită, în favoarea Vanghelis Trans SRL, cu sediul în Constanța, deținută de afaceristul Mutu Sorin. Imobilul este gravat de următoarele sarcini și drepturi reale: drept de servitute de trecere în favoarea Enel Distribuție Dobrogea SA;  Drept de superficie în favoarea Enel Distribuție Dobrogea SA;  Ipotecă în favoarea creditoarei Vanghelis Trans SRL; Urmărirea silită a imobilului în dosarul de executare nr. 360/B/2022, deschis pe rolul Biroul Executorului Judecătoresc Moraru, pentru creditor T. A. C.; Urmărirea silită a imobilului în dosarul de executare nr. 48/SME/2023 deschis pe rolul Biroului Executorului Judecătoresc Spineanu Marius – Eleodor, pentru creditorul Vanghelis Trans SRL.

Sotul Laurei Vicol a ramas fara un apartament din Mamaia Nord

Probleme la Nordis?!

Vladimir Ciorbă, soțul Laurei Vicol, este unul dintre cei mai potenți financiar afaceriști din România. Deține o sumedenie de firme, însă cea mai cunoscută este Nordis Management, în baza căreia a construit, pe bandă rulantă, blocuri pe litoral. În Mamaia, Ciorbă deține complexul de lux Nordis, ale căror apartamente de lux se vând cu prețuri pe măsură. În urmă cu doi ani, Ciorbă a înființat Nordis Mamaia, o societate care a reușit performanța de a acumula, într-un timp relativ scurt, datorii de aproape 180 de milioane de lei. Doar în primul an de la înființare a avut 100 de milioane datorii. Cât despre profit, nici vorbă. Nordis Mamaia are ca acționar majoritar firma Nordis Management, firmă la care Ciorbă deține 44 % din acțiuni, iar Alexandru Mihai doar 8 %, în timp ce MAPP Development SRL are 46 % din acțiuni, unde acționar majoritar e același Postoacă Gheorghe Emanuel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Onorata instanta ne da noua lapte, carne unt si oua (sa-i dea Dumnezeu si Maicuta Domnului sanatate). Pe tricicilu, prin bolarzi, cu un politist si cu matele p-afara.
0
0
Toate paraswtele isi iau pampalai.Uitati-va ce fata de geniu are domnul.Probabil ca fara relatii si pile sus puse nu ar fi in stare de nimic
3
0
Asta e snoaba cu ceas de 120k euro la mînă, socialistă convinsa numai cînd e de ciordeală.
2
0
De unde a mai aparut si milionarul asta?! Ca daca-l scuturi dai de mărunțiș!
7
0
Deocamdata nu au cum sa o zboare pe Laura Vicol de la butoane, pt ca le-ar sparge niste procente de la alegeri in minus la PSD. Asa ca Nordis va mai exista pana la finele lui 2024. Dupa care vor face cerere de insolventa. De aceea doar se fac ca construiesc. Vand cam de 10 ori mai mult decat cheltuie in edificarea cladirilor. Sper ca v-ati prins ca se pregatesc de faliment.
13
1
Teapa Nordis Mamaia e minciuna fata de teapa Nordis Sinaia. Iar cazatura aia de cladire nu merita toata banii ceruti pe cotetul ala.
16
0
Doi gainari
10
0
Doamna Vicol buna de bastonat!
9
0
Cel mai tare cuplu de tepari la nivel national. Privirile lor spun tot. Sunt ppssddisti sadea. Ea este si sefa comisiei juridice la parlament. Sa vezi teapa la Nordis.
22
1
Bai esti nebun?? 115000 EUROI pa 44 metri pătrați!!??!!ca e in tigaie de Mamaia Nord...va da PWLEA SPATARU
26
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016