REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.5° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
30.5° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Spaniolii au făcut praf România după meciul cu Feroe: „A fost ridicolă! Joc fără idei și fără profunzime”

Spaniolii au făcut praf România după meciul cu Feroe: „A fost ridicolă! Joc fără idei și fără profunzime”

Replica API 14 octombrie 2019 | 00:00 684

România a câștigat greu meciul cu Feroe, 0-3, grație unor goluri marcate în ultimele 15 minute.

Prestația slabă a elevilor lui Cosmin Contra a fost subliniată și de presa din Spania. Ziariștii de la As au făcut cronica partidei și au remarcat jocul modest al „tricolorilor”.

„România a suferit pentru a învinge Feroe. Până la golul lui Pușcaș, România a fost ridicolă și se îndrepta către abis, după un joc horror în fața celui mai slab adversar din grupa F. Ianis Hagi și George Pușcaș au fost cei mai insistenți jucători români, dar nici ei nu au pus în mare pericol poarta lui Gunnar Nielsen.

Fără idei, fără profunzime, cu multe baloane aruncate la întâmplare și fără răbdare, România a ajuns la poarta adversă doar de trei ori în prima repriză. Românii au intrat la pauză cu ideea de a evita un eșec antologic în fața unui rival inferior.

Miracolul a venit de la Pușcaș, care a profitat de pasa lui Stanciu și a terminat cu rezistența celor de la Feroe. Echipa lui Lars Olsen a încercat să egaleze și a împins toate liniile, astfel, celelalte două goluri ale României erau previzibile, feroezii lăsând spații mari de care românii au profitat. România e încă vie”, a scris As.

PROGRAMUL ROMÂNIEI

15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)

15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)

18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rand nu "bai", pentru dv., formula cu care va adresati mie este: Sir, sau domnule! Studiindu-va vocabularul folosit realizez ca sunteti nu numai fecalist, ci mai rau un amarat de pesede-mu!st si nu trebuia sa intru in dialog cu dv sau cu alti dobitoci. Meciul de aseara nu face decat sa confirme, din pacate, cele afirmate de mine in postare, inclusiv Puscas, ha haha!
2
0
Bai prostule in afara de PUSCAS ia spune portarul I.RADU cel mai bun jucator de la U.21de unde este,sau PATRASCU cel mai bun fundas sau STEFAN sau MANN cel care facea jocul la mijloc si mai sunt,ia zi ma analfabetule astia sunt formati de HAGI ?,pune ma D.V.Dul cu PORTUGALIA adversarul cel mai tare al ROMANIEI din calificari pentru ca de citit nu stii macar uita-te la meci.
2
3
va inteleg frustarile fcsb-iste, nu si simpatia fata de Fecali, dar inafara de Puscas nu prea sunt altii Made in EU! U21 care a devenit pepiniera Nationalei, in zilele in care batea tot ce prindea, avea si 8 -opt- din 11 jucatori formati de Hagi, jucatori care au primit o alta educatie sportiva, interesati mai mult de fotbal decat de tatuaje, tunsori, curve, sprituri si masini! Best regards!
3
1
Noroc ca mai sunt fotbalisti formati in afara,G.PUSCAS de exemplu si mai de aia care nu au trecut pe la academia de sarituri in apa sau plonjari spune cum vrei pentru ca fara astia ne batea si MALTA.Ce pretentii sa ai de la Hagi care decand e la Viitorul nu cunoaste EUROPA fotbalistica,l-a batut cine l-a prins.
3
1
Spaniolii tin cu suedezii pt ca sunt catolici, religia e pentru copii mici.
0
2
Contra trebuie aruncat ca o masea stricata. E zero barat. Un profitor.
4
0
o sa va spun colegilor mei academicieni.spanioli capitalisti.lasa ca o sa jucati voi cu Catalonia peste 10 ani
1
2
ideea este ca intregul lot al nationalei are o mentalitate de panselute obosite, de pierdanti, nu exista acea daruire, acea incrancenare de ati da sufletul pe teren, asa cum exista ocazional la tineret si aproape permanent la jucatorii formati de Hagi! "Internationalii" nostri lasa impresia ca le este rusine sau lehamite sa joace la Nationala!!
9
0
presiunea lui Hagi Contra ia dat nr 10 !!! lui Ianis pt vecie , desi asta nu joaca nimic, pase la adversar , centrari la noroc, de tot rasul e , ziaristi cumparati , la fel reporteri tv , care sa laude o asemenea nulitate.
5
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620