REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Spărgătorii de bancomate, Katia și iubitul ei, rămân în arest

Spărgătorii de bancomate, Katia și iubitul ei, rămân în arest

Valentina CAMARA 14 martie 2023 | 00:00 2228

Un cuplu a reușit să pună pe jar polițiștii constănțeni în ultima lună din anul 2022, atunci când a dat atacul la un bancomat de la Castelu. O perioadă bună de timp au reușit să se ascundă  atât de bine, încât oamenii legii să nu le dea de urmă și să aibă suficient timp să pună la cale un nou atac, cel de la Pavilionul Expozițional. Imediat după cel de-al doilea atac au fost prinși. Iată că, la mai bine de 3 luni de arest preventiv, Apostol Gheorghe și  Sanginesi Katia vor să iasă din pușcărie, dar nu prea au noroc. În același timp, magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au dispus începerea judecății în care cei doi sunt acuzați de distrugere, furt calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Spargatorii de bancomate, Katia si iubitul ei, raman in arest

Tribunalul Constanța a dispus luni, 6 martie, începerea judecății în cazul atacului de la bancomatele din localitatea Castelu și de la Pavilionul Expozițional. ”Spărgătorii de bancomate” Călin Gheorghe Apostol și italianca Katia nu vor să piardă timpul în pușcărie, așa că au cerut înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai ușoară. Însă, magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au respins, vineri, 10 martie a.c., cererea acestora și vor rămâne în arest preventiv până la data de 8 aprilie 2023.

Spargatorii de bancomate, Katia si iubitul ei, raman in arest

Cei doi spărgători, cel mai probabil concubini, sunt acuzați de mai multe infracțiuni. Astfel,  Apostol Gheorghe Călin este  cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, (două acte materiale), furt calificat, (două acte materiale consumate și un act material de tentativă), nerespectarea regimului materiilor explozive, (două acte materiale), nerespectarea regimului armelor şi munițiilor şi introducerea sau scoaterea din ţară, fără drept, de arme, muniţii, materiale explozibile, precursori de explozivi restricționați, droguri, precursori, materiale nucleare sau alte substanţe radioactive, substanţe toxice, deşeuri, reziduuri ori materiale chimice periculoase; Sanginesi Katia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la distrugere, (două acte materiale), complicitate la furt calificat, (complicitate la două acte materiale consumate și un act material de tentativă) şi nerespectarea regimului materiilor explozive, (două acte materiale). Katia Sanginesi, de 55 de ani, din Roma, ar face parte dintr-o grupare de tip mafiot, denumită ‘Ndràngheta, specializată în furturi, cu sediul în Calabria, Italia.

Spargatorii de bancomate, Katia si iubitul ei, raman in arest

Reamintim că, în dimineața zilei de 29 decembrie 2022, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului. Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

Katia Sanginesi ar face parte din una dintre cele mai puternice grupări mafiote din Italia, temuta 'Ndrangheta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt viitorul din cauza loserilor ca tine @ popescu pwlilanul!
3
4
PACAT DE PICTURILE DE PE ACESTI CETATENI...VULNERABILI.. CE JIGODII UMANE...EI SUNT VIITORUL...SA NE MANDRIM CU EI,SI CU PICTURILE LOR...TARA LE VA DA O MANA DE AJUTOR..NU VOR FI UITATI..EI NE VOR VOTA...SA-I PROTEJAM....
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510