REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Spărgătorul de parbrize, de la Casa de Cultură, trimis la pușcărie pentru 2 ani

Spărgătorul de parbrize, de la Casa de Cultură, trimis la pușcărie pentru 2 ani

Virgil STOIAN 13 octombrie 2023 | 00:00 1651

Sedan Rasim este cunoscut de locuitorii din zona străzii Ion Corvin din municipiul Constanța (între Casa de Cultură și ICIL) ca un real pericol. Ori de câte ori bea, începe să se bată cu pumnii în piept, după care sparge geamurile autoturismelor ce îi ies în cale. Cu ciocane, pietre, cărămizi, scaune, nu contează. Își recunoaște faptele, spunând: „Așa fac eu când beau, am spart mii de mașini”, după care începe să țipe la oamenii legii să-l lege. După ce a executat o pedeapsă de 3 ani și 3 luni, bărbatul a călcat iar pe bec, distrugând 7 mașini, în interval de trei luni. De această dată, Sedan Rasim a primit 2 ani și 3 luni de închisoare, în regim de detenție. Sentința nu este definitivă.

Spargatorul de parbrize, de la Casa de Cultura, trimis la puscarie pentru 2 ani
Sedan Rasim locuiește pe strada Ion Corvin din municipiul Constanța și a cam devenit spaima cartierului. Nu prea există locuitor al zonei care să fi scăpat cu autoturismul întreg și asta pentru că, ori de câte ori consumă băuturi alcoolice, se transformă și sparge luneta sau parbrizul mașinilor. De această, între 6 noiembrie 2022 și 26 februarie 2023 a spart parbrizele și lunetele a șapte mașini, acționând pe strada Oborului, în zona Liceului Sportiv. Bărbatul a folosit diverse obiecte pentru distrugere, printre ele aflându-se o lopată și o sticlă.

Spargatorul de parbrize, de la Casa de Cultura, trimis la puscarie pentru 2 ani
Instanța a constatat că, în mod corect, cele șapte infracțiuni de distrugere au fost reținute ca fiind săvârșite în concurs real, față de împrejurarea că, fiind întrebat chiar și de către instanță, inculpatul nu a relevat existența unei rezoluții infracționale unice, ci, dimpotrivă, a precizat că fiecare faptă a fost caracterizată de o intenție repetitivă, pe baza consumului de alcool.

Din fișa de cazier judiciar a inculpatului reiese că acesta are numeroase antecedente penale, încă din anul 2012, aspect ce denotă o perseverență infracțională deosebită a inculpatului,  acesta prezentând un risc extrem de ridicat de recidivă. De altfel, se observă că executarea mai multor pedepse în regim de detenție și reiterarea comportamentului infracțional chiar și după eliberare sunt de natură a întărit convingerea instanței că inculpatul prezintă un pericol ridicat pentru societate și că acesta a dezvoltat un adevărat mod de trai din comiterea faptelor ilicite.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scriu pentru domnul de sub mine: Voi face toate demersurile necesare pentru a va identifica pe dvs, nu pe cei 4! Apoi, in spiritul dvs pasnic si intelegator, uman si binevoitor, ii voi furniza detaliile dvs spargatorului! Tinem legatura, sa ne scrieti cum a fost! V-a placut, v-a satisfacut pofta de paguba? Mai doriti?
0
0
Daca as fi autoritate, i-as cauta pe cei patru de mai jos. Potential criminal si psihopatic maxim.
0
1
Asa ,dati le le ci ori ajutoare sociale sa i dea pe bautura ,sa stea toata ziua lele prin oras sa faca nenorociri ..eutanasiati ca pe animalele bolnave ...Ce face asta pentru societate?paguba .Saracii oamenii cum isi recupereza banii pe reparatiile masinilor ?din pl...
8
0
Poate ajunge și la mașina mea peste 2 ani să-i disec capul cu levierul. Atunci nu va mai consuma oxigenul degeaba...
6
0
Consuma oxigenul degeaba fiinta asta .De unde are bani de bautura ? Din ajutorul social ca sa voteze pesede ? Eutanasiatil ca sa nu ne mai chinuie .
8
1
Nu s-a gasit niciun proprietar sa-l calce cu masina? Asa, ca din greseala. Poate ca-l surprindea cand traversa prin loc nepermis.
21
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166