REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Spărgea mașinile în Techirghiol și juca banii la păcănele

Spărgea mașinile în Techirghiol și juca banii la păcănele

Victor ROTARU 16 august 2023 | 00:00 3139

Andrei T., un bărbat din Techirghiol, fără adăpost, și-a făcut un obicei din a încerca portierele mașinilor, în speranța că găsește câțiva lei pe care să-i joace la păcănele. Acesta încerca portierele mașinilor care se aflau pe lângă locul unde își făcea veacul, iar când găsea vreo portieră deschisă, răscolea tot ce se afla prin mașină.

Spargea masinile in Techirghiol si juca banii la pacaneleFoto cu rol ilustrativ 

Totul a început pe 23 mai 2022, atunci când Sergiu S., și-a lăsat autoturismul neasigurat iar dimineața s-a trezit cu Andrei T., pe bancheta din spate, căutând obiecte pe care le poate fura. Sergiu S. a apelat la poliție, iar în urma contorului corporal asupra lui Andrei T., aceștia au găsit câteva monede de 10 și 50 de bani și o unghieră. Pe 27 mai, Nicolae C. și Dan N. au trăit o experiență asemănătoare, fiind anunțați de către vecinii lor de faptul că cineva le răscolește mașinile. Aceștia au chemat poliția, dar Andrei T. nu a apucat să sustragă nimic. 

Dacă în primele 3 încercări nu i-au ieșit prea multe, într-un final Andrei T. a dat lovitura, sustrăgând din autoturismul lui Ion V. suma de 8.400 de lei. Pentru că în trecut a mai fost prins în timp ce spărgea mașini, Andrei T. a fost audiat și a recunoscut faptele, precizând faptul că este un om al străzii, astfel că noaptea verifică autoturismele parcate pe străzile din Techirghiol iar în momentul în care găsește autoturisme cu portierele neasigurate, pătrunde în interior și caută sume de bani pentru a-și cumpăra mâncare. Referitor cei 8.400 de lei sustrași, acesta a  declarat că o mică sumă de bani a folosit-o pentru a-și cumpăra mâncare iar restul l-a folosit pentru a juca la jocurile de noroc și la cazino.

Spargea masinile in Techirghiol si juca banii la pacaneleMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis că îl condamne pe Andrei T. la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat. Sentința nu este definitivă.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lu asta ii trebuia cu executare
1
1
Pe nenea deputat, patron la localul de pacanele nu-l intereseaza de unde vin banii!, Eu propun o lege daca tot nu vor sa le elimine; Fiecare aparat sa nu functioneze decat daca introduci codul tau fiscal si odata cu el sa stabileasca lunar o pierdere maxima de 5℅ din venitul persoanei respective. Astfel copii lor nu vor ramane fara paine acasa.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677