REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Spațiul aerian al Republicii Moldova, închis temporar din motive de securitate

Spațiul aerian al Republicii Moldova, închis temporar din motive de securitate

Victor ROTARU 14 februarie 2023 | 15:01 446

Spaţiul aerian al R.Moldova a fost temporar închis din motive de securitate, scrie blogul de specialitate Runway, citat de Deschide.md. Interdicția ar fi valabilă până la ora 16:00. Contactată de reporterii Deschide.md, Irina Bodolica, purtătorul de cuvânt al Autorităţii Aeronautice Civile, a declarat că va reveni în scurt timp cu detalii la acest subiect.

Spatiul aerian al Republicii Moldova, inchis temporar din motive de securitate

Totuşi, pe pagina Aeroportului Internaţional Chişinău se anunţă că unele curse nu au decolat, iar altele nu au putut ateriza sau nu au mai ajuns la Chişinău, printre acestea aflându-se şi o cursă de la Bucureşti.

Rusia neagă că ar vrea să destabilizeze Republica Moldova:

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a declarat că Ucraina încearcă să atragă Republica Moldova într-o confruntare dură cu Rusia. Zaharova a comentat declaraţiile președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, potrivit cărora instituţiile din Republica Moldova au confirmat informațiile despre existența ''unui plan al Rusiei de destabilizare a situației din Republica Moldova''.

Comentariul purtătorului de cuvânt al Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a fost postat pe site-ul Ministerului de Externe al Rusiei.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat joi, la summitul Consiliului European, că a aflat despre un presupus plan al serviciilor secrete ruse de "distrugere" a Republicii Moldova, precizând că a informat-o despre situaţie pe Maia Sandu, preşedintele moldovean, anunță Mediafax.

Zelenski a făcut declarații spectaculoase în summit-ul CE

Prezent la summitul special al Consiliului European, aflat în curs la Bruxelles, Zelenski a afirmat că a informat-o recent pe Maia Sandu despre presupusul plan al Rusiei. "Am informat-o că am interceptat planul de distrugere a Republicii Moldova de către serviciile ruse", a declarat Zelenski, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510