REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.8° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
19.8° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Spectacolul ”Symphony of light”, ultimele pregătiri! Video

Spectacolul ”Symphony of light”, ultimele pregătiri! Video

Virgil STOIAN 6 iunie 2024 | 15:16 612

A mai rămas doar o zi până la evenimentul ”Symphony of Light”, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri! Cu această ocazie, oa fost organizată o conferință de presă unde s-a discutat atât despre eveniment cât și despre surprizele din program.
Spectacolul ”Symphony of light”, ultimele pregatiri! VideoVlad Jean

 ”Este un proiect realizat de Consiliul Județean Constanța ne aflăm în piața Ovidiu din Constanța, unde mâine seară începând cu ora opt seara va începe acest spectacol. Spectacolul va cuprinde mai multe elemente, artiști tineri de la Regina Maria care vor cânta la tobe. Vor fi momente interesante cu efecte pirotehnice și show cu laser. Estimăm nouă mii oameni, o continuare a evenimentului de acum doi ani care a avut o parte din ceea ce veți vedea mâine a fost foarte apreciat și așa s-a născut ideea continuării acestui eveniment. Se lucrează intens, se montează lumini suntem pregătiți să creăm un show absolut unic care suntem convinși că va încânta publicul constănțean” a transmis Vlad Jean, organizatorul evenimentul.

Spectacolul ”Symphony of light”, ultimele pregatiri! VideoScena amplasată

Pregătirile pentru cel mai mare spectacol de lumini, sunet și culoare care a fost organizat până acum la Constanța, Symphony of Light, au intrat pe ultima sută de metri. Scena pe care Delia va urca vineri seară în Piața Ovidiu a fost deja amplasată, iar tehnicienii care vor transforma centrul istoric al Constanței într-o lume de basm își fac ultimele pregătiri.
 Organizatorii au anunțat deja că surprizele se vor ține lanț pe parcursul celor peste trei ore de spectacol și chiar le-au recomandat constănțenilor care nu vor să rateze vreun moment să vină din timp pentru a evita aglomerația. Symphony of Light este programat să înceapă la ora 20 și include, printre altele, o întâlnire cu Mr. Mirrors, un program artistic special pregătit elevii Colegiului de Arte „Regina Maria“, un spectacol de proporții cu lasere, fum, proiecții și mult sunet, dar și un spectacol dans care promite să încingă atmosfera la propriu. Toate acestea alcătuiesc de altfel o uriașă poveste, spusă prin imagini și multă culoare, care îi va transpune într-o luptă epică dintre bine și rău. Seara se va încheia la fel de spectaculos, cu un super concert marca Delia, care va aduce în premieră la Constanța „Rockadelia“. Symphony of light“ este un proiect organizat de Asociația Culturală Obsidian cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, care va oferi o altfel de deschidere a sezonului distracției la malul Mării Negre
.”

 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279