REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Speculă cu haine de „firmă”, din Dragonul Roșu, în benzinăriile din Constanța

Speculă cu haine de „firmă”, din Dragonul Roșu, în benzinăriile din Constanța

Victor ROTARU 5 ianuarie 2023 | 00:00 3597

Românul s-a născut descurcăreț. Un constănțean a fost surprins de către organele de control din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în dreptul stației OMV situată pe bulevardul Mamaia din Constanța, în timp ce făcea bișniță. Acesta încerca să comercializeze trecătorilor, mai multe obiecte de îmbrăcăminte inscripționate cu mărci de firmă, dar achiziționate din Dragonul Roșu.

Foto cu rol informativ

Ștefan Cazac a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată pentru produse identice, cu alte cuvinte, acesta vindea haine „fake”. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța, l-au condamnat pe Ștefan Cazacu la plata amenzii penale în cuantum de 2.000 de lei. Sentința nu este definitivă.

Totul a început atunci când lucrătorii din cadrul Grupări de Jandarmi Mobile Constanța l-au identificat pe Ștefan Cazac, în dreptul benzinăriei OMV situată pe bulevardul Mamaia. Acesta oferea spre comercializare trecătorilor articole de îmbrăcăminte purtând mărci identice sau similare cu mărcile înregistrate Dior, Armani, Hugo Boss, susceptibile a fi contrafăcute.

Minută judecătorească

Cu ocazia verificării, Ștefan Cazac a declarat că a achiziționat articolele de îmbrăcăminte de la Dragonul Roșu, achitând cu suma de 280 lei/geacă, respectiv suma de 60 lei/tricou, obiecte vestimentare pentru care nu avea documente de proveniență. În acest sens, bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și depuse în camera de corpuri delicte a I.P.J. Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să înceapă lumea să îl compătimească spunând că pentru ce să îl tragă la răspundere pe unul ca ăsta, din moment ce funcționarii publici care comit fapte de corupție nu plătesc pentru faptele lor. Majoritatea populației acestei țări numite r*mânia nu dorește ca legea să fie aplicată în cazuri precum cel prezentat în articol și are o plăcere extraordinar de mare să compătimească nelegiuiți. Dar tot ei răcnesc când judecătorii le îndeplinește dorința și nu condamnă astfel de infractori.
2
1
Adela problema nu sunt hainele ci firmele care sufera prejudiciu de imagine pentru ca cineva le face hainele intr-un garaj.Daca tu faceai niste haine (scumpe sau ieftine de calitate) dar care se vindeau international te cam ofuscai cand vedeai ca niste chinezi iti fura logo si apoi fac bani cu inventia ta pe care o aduc la o calitate cu mult inferioara celei originale.Tipai mai tare decat in comment de preturi si bani.PS ala cu zara de mai jos ,esti p***t cu diploma si licenta ,alea sunt haine de duzina care la 5 spalari sunt gata.Firma ZARA/pedofila/Podesta Brothers mai bine cumperi de la Balenciaga sau Hugo Boss macar esti cu pedofilia fara masca sau respectiv Hugo N a Z i Boss
1
1
Auzi..asta de mai jos, Adela, .vezi ca cașcaval și salam fake și e mai ieftin ca la cora.bitch
2
0
Suferi de firme?Îmbracă-te de la zara și alte mag care au produse de buna calitate.nu cu toate falsurile și apoi te umfli prin Mall ca ai haine de "firma".Săracă și fudula.lol
3
3
Bai,reporter ! Tu nu stii sa citesti ? Ia vezi cum il cheama in actul juridic ! COZAC !
3
0
Si ce nu mai trebuie sa ramana banutii si la romanii nostri ? Trebuie sa ne imbracam doar de la Mall si sa plece profitul la straini ? Unde e specula?...mergeti in mall-uri sa vedeti preturi duble, triple aia specula si nu zice nimeni nimic...mergeti la Cora sa vedeti acolo preturi de specula...
5
7
cine sunt parti in dosar lmao toti bossi
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436