REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Spitalul Județean Constanța, dotat cu un mamograf de înaltă performanță

Spitalul Județean Constanța, dotat cu un mamograf de înaltă performanță

Mirela PASCAL 24 noiembrie 2023 | 10:49 1385

Un mamograf de înaltă performanță este cea mai recentă achiziție cu care se laudă Spitalul Județean Constanța.  Vorbim despre un aparat unic în județul Constanța, ce va putea oferi pacienților secției de radiologie, un diagnostic precis și rapid.
 
Spitalul Judetean Constanta, dotat cu un mamograf de inalta performantamamograf de înaltă performanță
 
”Cu bucurie, vă informez că suntem în plin proces de extindere a Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța. Cea mai recentă investiție constă într-un mamograf de înaltă performanță, achiziționat cu resursele proprii ale spitalului, dar și cu fonduri alocate de către Consiliul Județean Constanța. Vorbim despre un aparat unic în județul Constanța, ce va putea oferi pacienților secției de radiologie, un diagnostic precis și rapid. Acest mamograf digital este echipat cu tomosinteză, contrast și tomobiopsie și dispune de o stație de vacuum ce permite radiografierea în timp real. Odată cu obținerea autorizațiilor necesare din partea Direcției de Sănătate Publică și a altor instituții abilitate, echipamentul va fi pus în funcțiune și va facilita semnificativ accesul cetățenilor la tratamente avansate în domeniul radiologiei. Fiecare secție medicală este importantă, iar fiecare pacient are dreptul la un tratament rapid și eficient. Sunt multe de îmbunătățit în sistemul sanitar din județul Constanța, însă am încredere că prin gestionarea corectă a resurselor, vom reuși să le oferim tuturor, servicii de cea mai înaltă calitate„, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677