REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Spitalul Orășenesc Hârșova este executat silit... în timp ce managerul este în vacanță

Spitalul Orășenesc Hârșova este executat silit... în timp ce managerul este în vacanță

Victor ROTARU 10 martie 2023 | 00:00 4394

Spitalul Orășenesc Hârșova a fost executat silit, la cererea creditoarei ProHealth Med S.R.L., în vederea recuperării sumei de peste 10 mii de euro. Firma ProHealth Med S.R.L. se ocupă cu furnizarea de dezinfectanți, acesta fiind și motivul pentru care s-a ajuns în instanță, administratorul firmei declarând pentru Replica faptul că spitalul nu a efectuat nici o plată pentru toate dezinfectantele pe care le-a primit, timp de doi ani, firma furnizând dezinfectant pentru Spitalul Orășenesc Hârșova.

Spitalul Orasenesc Harsova este executat silit... in timp ce managerul este in vacanta

Spitalul Orășenesc Hârșova a fost executat silit, la cererea creditoarei ProHealth Med S.R.L., în vederea recuperării sumei de 51.348,59 de lei, compusă din 50.148,59 de lei debit, 200 de lei reprezentând cheltuieli de judecată stabilite prin titlul executoriu, 1.000 de lei reprezentând onorariu avocat în faza de executare silită, la care se vor adăuga cheltuielile ocazionate cu executarea silită. Datoria pe care o are spitalul către ProHealth Med provine din achiziționarea de dezinfectanți în perioada 2020-2022.

Spitalul Orasenesc Harsova este executat silit... in timp ce managerul este in vacantaMinută judecătorească

În timp ce managerul Spitalului Orășenesc din Hârșova s-a arătat iritat că l-am deranjat din concediu, precizând că e disponibil începând de luni, administratorul ProHealth S.R.L., Frangulea Iuliana Cecilia, a declarat pentru Replica: „Noi suntem o firmă care vindem dezinfectanți. Am vândut către Spitalul Orășenesc Hârșova din 2020 dezinfectanți, iar de când am început colaborarea, pe achiziții SEAP, ei nu au plătit absolut nici măcar o factură. Tocmai de asta am ajuns să îi dăm în judecată. Mai avem spitale care întârzie o lună, două, cinci luni, dar ei nu au plătit absolut nici o factură din 2020 până în momentul de față. Le-am furnizat dezinfectanți până în 2022 după aceea i-am acționat în instanță. Timp de 2 ani ne-au tot mințit. Noi am mai discutat la spital, ei spuneau că vor face plata, că nu au bani acum, că luna viitoare, și am tot livrat dezinfectanți până am pus stop, că tot se mărea soldul. Au luat mai multe tipuri de dezinfectanți, pentru suprafețe, detergent enzimatic pentru instrumentare, șervețele, au luat o gamă mai diversificată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca il suna de la masonerie nu era deranjat poate explica cetatenilor cum doreste dumnealui sa externalizeze serviciile care au fost contractate prin proiecte pe fonduri europene!
1
1
Au scapat și de dr.Gavrila,au mâinile dezlegate!Ceva pun la cale!Fiti siguri,in folosul comunității!
1
4
Lăsați-l sa se bucure și domnu primar de vacanta asta ,va fi ultima vacanta are patul pregătit la puscarie6
5
1
e in spania cu primaru,el il tine in brate
2
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166