REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Sportivii CSM Constanța, premiaţi la Gala „Drumul spre succes: povestea continuă!“

Sportivii CSM Constanța, premiaţi la Gala „Drumul spre succes: povestea continuă!“

V.S., A.F. 22 decembrie 2023 | 00:00 1912

Gala „Drumul spre succes: povestea continuă!“ s-a desfăşurat joi, 21 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Constanța, festivitate care trage linie peste performanțele sportivilor CSM Constanța, în anul calendaristic care așteaptă să se încheie.

Sportivii CSM Constanta, premiati la Gala „Drumul spre succes: povestea continua!“Andrei Talpeș, președinte CSM Constanţa

CSM Constanța ajunge la un nou pas în drumul său. Gala "Drumul spre succes: povestea continuă!" trage linie peste performanțele sportivilor CSM Constanța în anul calendaristic care așteaptă să se încheie și care este fundația viitoarelor performanțe. La eveniment este prezent şi viceprimarul municipiului Constanţa, Ionuț Rusu.

Sportivii CSM Constanta, premiati la Gala „Drumul spre succes: povestea continua!“Ionuţ Rusu

„Punem în lumină, împreună, performanțele obținute de către sportivii noștri, apreciem medaliile, rezultatele și reușitele celor care au dus CSM Constanța pe treptele podiumurilor naționale și internaționale sau celor care au făcut ca numele CSM Constanța să fie apreciat din ce în ce mai mult!“, au transmis reprezentanţii CSM Constanţa.

Sportivii CSM Constanta, premiati la Gala „Drumul spre succes: povestea continua!“Gala „Drumul spre succes: povestea continuă!“

În cadrul galei au fost premiaţi cei mai buni sportivi la atletism, box şi alte discipline sportive.

Sportivii CSM Constanta, premiati la Gala „Drumul spre succes: povestea continua!“Sportivi premiaţi la atletism

Sportivii CSM Constanta, premiati la Gala „Drumul spre succes: povestea continua!“Sportivi premiaţi la box

Video:

Interviu Andrei Talpeș

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai scrieți TALPEȘ dragi ziariști..este fals.scrieți numele actual CÂRNAȚ ANDREI...a revenit la numele avut anterior căsătoriei.
3
1
Avem campioane europene și vicecampioana mondiala la tenis de masa, ELENA ZAHARIA!!!!
2
0
Singurul sport cu rezultate deosebite intern și internațional este echipa de handbal masculin...ei trebuie premiați...nu rablele de la baschet..sau volei..etc. fără performante ,doar ca ai place lui ANDREI CARNAȚ...asta este numele lui după divorț..numai scrieți TALPEȘ după fosta soție. De ce nu vb la superlativ de handbal masculin doar ca nu este pe placu lui?? Sa-ti fie rușine Dnu CARNAȚ...ca nu apreciezi valorile și performanta...
4
4

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677