REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Sportivii CSM Constanța, săptămână plină de provocări

Sportivii CSM Constanța, săptămână plină de provocări

Ana Maria LIPAN 19 august 2023 | 08:14 626

Avem o nouă săptămână plină de provocări pentru sportivii CSM Constanța. Handbaliștii luptă pentru SuperCupa României, voleibaliștii se bat pentru medalii la Campionatele Naționale pe plajă, iar triatloniștii iau startul, într-o cursă contracronometru, pentru podiumul Cupei Europene de Juniori de la Chișinău. Tuturor le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!

Sportivii CSM Constanta, saptamana plina de provocari

Handbaliștii CSM Constanța luptă pentru primul trofeu din noul sezon, SuperCupa României, pe 19-20 August, la Sala Polivalentă "Dinamo" din București! În noul format al competiției, participă patru echipe. Sâmbătă, 19 August, de la ora 15.00, CSM Constanța o întâlnește pe CS Minaur Baia Mare, iar băieții antrenați de George Buricea speră să reediteze succesul din Finala Cupei României! Dinamo București și CSU din Suceava luptă, de la 17.30, pentru celălalt loc în Finala SuperCupei. Învingătoarele vor juca Duminică, 20 August, de la ora 17.30, cu trofeul pe masă.

Sportivii CSM Constanta, saptamana plina de provocari

Săptămâna aceasta, clubul nostru a fost reprezentat la Campionatul Mondial U20 de lupte, competiție găzduită de capitala Iordaniei, Amman. Georgiana Antuca (antrenori Cornelius Trucmel și Alina Ivan) a concurat la categoria 50kg. Sportiva CSM Constanța a trecut de primul tur, dar, din păcate, a pierdut în turul doi. La sfârșitul săptămânii, Sâmbătă, 19 August, are loc Cupa "Micul luptător", la Călărași. Sportivii CSM Constanța, conduși de antrenorul Gheorghe Grigore, vor lupta la categoriile de vârstă U15 și mai mici.

Triatloniștii clubului nostru participă în weekend la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, la Individual și Ștafetă Mixtă. CSM Constanța este reprezentat de cinci sportivi la competiția din Republica Moldova: Carol Popa, Raul Petre (născuți 2006), Paul Galoiu, Gabriel Mihailescu și David Jipescu (2008). Startul în proba individuală masculină este Sâmbătă, 19 August, de la ora 12.00. Alături de alți constănțeni, de la Atena Sport Club și CS Trident, sportivii noștri participă și la ștafetă mixtă, probă în care cele două echipe de juniori ale României luptă pentru medalii cu echipele Ucrainei, Estoniei și Republicii Moldova. Duminică, 20 August, de la ora 10.00.

Trei echipe de la CSM Constanța participă la Campionatul Național de Volei pe Nisip, desfășurat la Iași, în perioada 17-20 August. Tandemurile Denisa Dumitru / Marilena Puică, Eduard Popa / Andrei Grigore și Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină vor lupta pentru medalii pe terenul amenajat în complexul sportiv Brizo. Turneul reunește la start 24 de echipe din țară, iar premiile puse la bătaie de organizatori se ridică la 13.000 euro. Competiția se desfășoară sub egida Federației Române de Volei.

Sportivii CSM Constanta, saptamana plina de provocari

Cicliștii CSM Constanța Mihnea Harasim și Matei Paris participă la Campionatele Balcanice pe Șosea, în perioada 20-23 August, în orașul Larisa (Grecia). Mihnea este proaspăt campion național pe șosea, la categoria U23, în proba de fond și vicecampion național la contratimp individual, iar experiența câștigată în competițiile internaționale poate fi un atu important pentru el. Matei vine și el după rezultate notabile, la cadeți, obținute în această vară. Hai, Constanța! Hai, România!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510