REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
17.4° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

Sprijin pentru Mihai Lupu în alegerile locale, pentru funcția de președinte al CJC

Sprijin pentru Mihai Lupu în alegerile locale, pentru funcția de președinte al CJC

A.F. 21 mai 2024 | 17:46 2075

Alianța Național Țărănistă filiala Constanța, prin vocea Președintelui său, Ionel Moga, își exprimă susținerea fermă pentru candidatura domnului Mihai Lupu în alegerile locale ce vor avea loc pe data de 9 iunie pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța.

Sprijin pentru Mihai Lupu in alegerile locale, pentru functia de presedinte al CJCMihai Lupu

„Mihai Lupu a demonstrat o dedicare remarcabilă față de dezvoltarea și modernizarea județului Constanța prin intermediul proiectelor implementate în trecut. Prin eforturile sale susținute, a reușit să aducă schimbări pozitive și să îmbunătățească viața locuitorilor din Constanța.

Ne bazăm pe viziunea sa clară și pe realizările anterioare pentru a continua să dezvoltăm județul Constanța în direcția corectă.

În lumina acestor realizări notabile, ANT consideră că Mihai Lupu este cel mai potrivit pentru a continua acest parcurs de succes și pentru a consolida și mai departe proiectele începute.” a declarat Ionel Moga.

Invităm toți membri de partid și susținătorii Alianței Național Țărănistă, precum și toți locuitorii județului Constanța, să își acorde votul în favoarea lui Mihai Lupu în alegerile din 9 iunie. Prin votul lor, vor contribui la continuarea proiectelor de succes și la asigurarea unui viitor mai bun pentru toți locuitorii județului Constanța.

Votul constănțenilor este decisiv pentru următoarele proiecte inițiate de Președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Mihai Lupu:

• construirea Spitalului Sănătatea mamei și copilului, cu o investiție de 150 milioane de euro, construirea unui Corp nou – Urgențe / Traumatologie, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța, reabilitarea Secției Exterioare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța – clădire Secția Clinică Dermatovenerologie”, construirea unui corp nou pentru Serviciul Clinic de Anatomie Patologică (SCAP) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța;
• dotarea cu microbuze electrice pentru transportul elevilor și transportul gratuit al elevilor navetiști, investițiile în infrastructura de educație,500 de burse sociale, burse de merit și burse de studiu pentru elevi, construirea unui cămin pentru persoane vârstnice, construirea unui Complex de Servicii Comunitare pentru persoane cu diferite adicții (droguri, alcool, alte substanțe toxice sau jocuri de noroc), înființarea serviciului social cu cazare „Centrul de Abilitare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități (CabR) Ovidiu”,
• digitalizarea Spitalului Județean Constanța, digitalizarea turismului constănțean și a serviciilor publice ale subordonatelor Consiliului Județean Constanța, digitalizarea Planului de Amenajare a Teritoriului Județean (P.A.T.J.) Constanța finanțat prin P.N.R.R;

Cu încredere în capacitatea domnului Mihai Lupu de a servi interesele județului Constanța, ANT este hotărâtă să îl sprijine activ în această cursă electorală, au transmis reprezentanţii Alianței Național Țărăniste, filiala Constanța, într-un comunicat.

****

Comandat de partidul PUSL, Filiala Constanța,
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240113

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279