REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
23.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

SRI, despre explozia în care A MURIT un cunoscut afacerist: Este exclusă ipoteza unui ATENTAT terorist

SRI, despre explozia în care A MURIT un cunoscut afacerist: Este exclusă ipoteza unui ATENTAT terorist

Replica API 29 mai 2021 | 13:15 1808

Serviciul Român de Informaţii realizează, împreună cu specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică, expertiza pirotehnică în urma exploziei de la Arad, iar primele cercetări demarate exclud ipoteza unui atentat terorist.

foto: ISU Arad

Potrivit SRI, urmează a fi analizate în laborator probe de la faţa locului.

"SRI participă la ancheta desfăşurată de Poliţia Română şi, împreună cu specialiştii de la Institutul Naţional de Criminalistică, se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist", precizează sursa citată.

O maşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă, iar înăuntru a fost găsită de pompieri o persoană carbonizată. Poliţiştii cred că autoturismul a fost incendiat. Bărbatul aflat în maşină, care a decedat, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan, au declarat surse din rândul anchetatorilor, scrie Agerpres.

Bărbatul care a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce i-a explodat maşina în parcarea unui supermarket din Arad, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan.

Citește și: Explozie de maşină, după ce ar fi fost incendiată. Un cunoscut afacerist, găsit carbonizat în interior. Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166