REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Stâlpișorii lui BABU, puși la PĂMÂNT de șoferii din TOMIS NORD

Stâlpișorii lui BABU, puși la PĂMÂNT de șoferii din TOMIS NORD

Replica API 8 februarie 2021 | 16:38 5062

Constănțenii continuă să staționeze în locuri în care acest lucru nu este permis, chiar dacă sancțiunile nu sunt tocmai de neglijat și mai și riscă să rămână fără mașini, acestea fiind ridicate. Se pare că aceste sancțiuni nu îi sperie pe cei care sunt conduși de propriile lor legi și care sunt capabili să facă una cu pământul stâlpișorii lui Babu (Dumitru Babu, fost viceprimar - n.r.) pentru un loc de parcare.

Constanța, raiul stâlpișorilor sau iadul șoferilor ce nu au locuri de parcare? Ei bine, se pare că raiul se „pierde” încet, încet printre răbdarea conducătorilor auto care au început să facă stâlpișorii una cu pământul, doar pentru a avea unde să-și parcheze mașina. Un astfel de exemplu poate fi observat cu ușurință în zona Rustic, din municipiul Constanța, acolo unde se pare că se joacă după regulile „impuse” de cei „cu nervii întinși la maxim” pe stâlpii lui Babu. Mai exact, acolo lipsesc, nu se știe cum, doi stâlpișori și astfel, conducătorii auto au mai „adăugat” două locuri în plus parcării. Fapta a fost sesizată de o constănțeancă, supărată că aleea este blocată de șoferi ce sunt demni de categoria „Parchez ca un bou”. „Locuiesc în zonă și m-am crucit când am văzut ce minți luminate au unii șoferi… lipsesc 2 stâlpi și gata, au găsit loc să își urce mașinile”, a spus constănțeanca.

N-ai loc de parcare? Îți faci.

Adevărul este că municipiul de la malul mării se confruntă cu o lipsă acută de locuri de parcare, însă, iată că unii constănțeni știu să se descurce. Mai un cauciuc pus să blocheze locul cuiva, mai un bidon cu apă, mai o creangă, un stâlpișor ce blochează „anapoda” parcarea pe trotuar, toate sunt metode întâlnite în municipiul Constanța.

Poliția locală este pusă pe treabă

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța desfășoară în mod constant acțiuni pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară, pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, defășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic. Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620