REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Starea lui Traian Băsescu s-a înrăutățit: vorbește cu dificultate, are nevoie de mască de oxigen

Starea lui Traian Băsescu s-a înrăutățit: vorbește cu dificultate, are nevoie de mască de oxigen

Virgil STOIAN 29 ianuarie 2024 | 08:12 5478

Fostul președinte Traian Băsescu (72 de ani), actual europarlamentar, se află internat în Spitalul Militar din București din cauza unei gripe de tip A, dar starea sa nu este una bună, din cauza afecțiunilor preexistente

Starea lui Traian Basescu s-a inrautatit: vorbeste cu dificultate, are nevoie de masca de oxigenTraian Băsescu

Conform informațiilor difuzate de StirileProTV, Traian Băsescu vorbește cu dificultate și acuză o stare de slăbiciune.

Duminică seara, fostul președinte s-ar fi simțit ceva mai bine, dar medicii preferă să-l țină sub observație pentru a nu înregistra un regres. Traian Băsescu s-ar afla internat în spital de cel puțin 6 zile. Potrivit apropiaților, Traian Băsescu ar avea și ateroscleroză, o boală cronică ce presupune întărirea şi îngustarea arterelor ca urmare a depunerilor de grăsimi. În plus, ar avea și hipertensiune.

Nu este însă prima dată când fostul președinte se confruntă cu probleme de sănătate. În luna martie 2022, Traian Băsescu a ajuns la spital, la Bruxelles, după ce a suferit mai multe complicații medicale. La câteva zile, soția sa, Maria Băsescu, a anunțat că acesta a fost externat. 

În septembrie 2007, Băsescu a fost operat la nivelul glandei tiroide. Intervenţia a fost una de rutină , fostul președinte fiind operat de o echipă de medici români la Spitalul Militar Central din Bucureşti. Intervenţia a durat o oră şi 45 de minute, iar examenul histopatologic a confirmat că a fost vorba de o leziune tiroidiană benignă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Om Vorbește Despre Penalul Băsescu. Penalul Cu Numele Și Prenumele Traian Băsescu Ar Trebuii Să Fie La Pușcărie: Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
În loc să empatizati cu situația critică în care se află fostul președinte al r*mâniei și să scrieți comentariu de bun simt sau sa va abtineti, împușcat cu noroi și venin. Voi chiar sunteti oameni? Chiar nu va este rusine? Iliescu nu a fost bun, Băsescu nu a fost bun! Cine voiai sa fie presedinte? Tzanca Dragan sau Romeo Fantastic? Sau poate Mama Omida?
2
1
tineti langa. Pe vremea lui Basescu s-au vandut 4 vapoare din 380. Cautati si la alte case.
0
1
Sper sa crape in chinuri!
2
2
Pregatati funeraliile, mai draga ! L-au bagat pe oxigen tehnic, mai are cateva zile de trait, animalul !
3
1
relule rãsuflatule duceteai dupã basescu cît mai repede in chinuri de bulangi sadici ce sînteți
3
1
E ca Base a mers cu valul, EU , NATO, ce poti face ca președinte într-o țară vândută străinilor ? Restul ce au făcut ? Macar asta era tare în gură, 1la 1 nu-i făcea nimeni fața, chiar și cu rușii!
3
3
stiu cretinule in toate postarile apare relu schizofrenicul
5
0
Pentru prostul de sub mine: nu stau in UK :)))) frustratule hahahhaha...sa ma cac moale pe coliva lu mata.
0
10
Bai c***t cu ochi relu sa le belesti tuturor constantelilor carasul tu si ma-ta si tot neamul tau.Ba p**a prosta ce k*t faci tu in Uk ma muritor de foame? Ai bani de chirie ma? Ai ajuns tu un rupt in kur in UK -ul tau si te dai mare k*t aici .Cat platesti p**a moarta chirie ca stai tu in UK-ul tau ma mortaciune? ce mamanci ma 2 biscuiti sa strangi bani.ce meserie ai ma mistocarule tu in UK -ul ma-tii.N-ai uitat romana? Mars ma sa s**i p**a la toti navigatorii din Romania care au vazut si vad mai multe dect tine si chiorul pe care il sustii.Kiorul nu a navigat nici un sfert din cat a navigat altii.Mars in p**a tuturor navigatorilor si tu si el.Hai siktir ma UK belit in UK.
9
1
Pentru saracul de sub mine: sa ma cac pe mormantul lu mata aia plina de cancer la p***a de atara m**e luata din Poarta 6.
3
8
Cum zice si mesaju aseara i am tras o lu mămicuta lu relu, cel mai mare onanist din cta. Ti o lustruieste pe 2 lei! Relu cand ma dadeam eu cu skijetu in bora bora, tu o frecai sa intri pe plaja la rex sa te dai 2 minute pe datorie ba sarakudreacu!
7
2
Pentru prostii de mai jos: bă saracilor, Băse se pisa pe familiile voastre, si-a trait viata, a vazut, a mancat si a baut ce a vrut p**a lui. Voi va cacati pe voi cu un salariu de 2 lei, faceti rate la un c***t de Logan si vara mergeti la bulgari si va credeti in Bora Bora. Neam spurcat ca voi nu am mai vazut. VA PUP DIN UK.
4
12
Sa crape cat mai curand.Aa vandut flota si a fost scapat din dosarul Flota si alte dosare penale.de justitia corupta din Romania .Un turnator nenorocit care nu a facut nimic pentru romani,decat rau. A distrus si a vandut tot din tara cat a foat la putere.Are el alte boli betivanul chior. Toti constantenii sperau ca va face ceva pentru constantenii si "flota" care nu mai exista .A facut un c***t.Nu a facut nimic acest nenorocit pentru popor.
11
4
Turnatorii la securitate din Flota erau in primul rand comandantii. Dupa revolutie s-a vazut cum au infiintat firmele securitatii in Port acesti comandanti. Se apara acesti indivizi abjecti cu raportul de calatorie pe care il faceau comandantii la intoarcerea din voiaj catre sectia Navrom. Nu de ala e vorba BA . E vorba de turnatoriile pe linie de personal care se faceau pe relatia serviciu personal Navrom-Militia Port-Securitate Port. Alea au nenorocit oamenii si i-au bagat in puscarie.Comandantii faceau turnatoriile pe linie de personal direct pe gura la ofiterul de contact. Se stie toata asta dar se vorbeste de raportul de calatorie ca acoperire. Nu de ala e vorba BA. E vorba de altele turnatorii directe pe gura la urechea militienilor la Poarta 2.
11
3
Soarta a facut ca acest individ sa ajunga presedinte impotriva Romaniei. Ca orice om,se poate imbolnavi. Si ce? De ce sa ne pese noua mai mult decat i-a pasat lui de noi? O persoana,o boala si atata. Dumnezeu sa-l ierte pantru ce a facut impotriva propriului popor. Sa ne fereasca Dumnezeu sa mai facem alegeri la fel de tembele ! Un om bolnav,Basau e ca si alti oameni bolnavi,atata ca nu merita publicitate. Vrem sa uitam totul,ca pe o durere de dinti.
10
4
Isi merita soarta!Singurul presedinte de stat care ramane fara nimic!RUSINE D.LE BASESCU!
9
7
Auzi BA bunika ta din partea lu unchi tu a fost securista?
5
1
sa nu uitam ca a fost conducator de tara si nave e europarlamentar si aluat atitudini serioase in parlamentul atat de corect si respectat al europei are calitati defectele se inventeaza din dusmanie din gelozie nu e chiar asa de usor sa tai pensii si salarii sa vinzi vapoare si sa joci la nunti botezuri chindii
10
11
Erau informatori dar cand s au ajuns au dat legi tot ei ca nu ai voie sa fii parlamentar , el s a ascuns vorbea de altii si el era cu paduchele in frunte, trebuia sa isi vada de treaba nu sa vb fe altii
10
2
BA TAMPITILR, TOTI ERAU INFORMATORI LA SECURITATE DACA LUCRAI EXTERN..CE PLM ESTE ASA DE CONDAMNAT ...ERA LEGAL SI OBLIGATORIU PE VREMEA AIA , NU TE INTREBA NIMENI DACA VREI SA ITI HRAMESTI FAMILIA
17
13
De-aia Iliescu inca traieste, de bun ce-a fost?
7
1
Ați uitat când a tăiat pensii și salarii și a pus jandarmeria să rupă cu bătaia pe oameni în 2012 , acum vine răsplata
20
4
Și uite-așa a dispărut o întreagă Flotă Navala din istoria acestei coloni
17
3
Viata se razbuna..."draga stolo"
25
6
Fa o bucurie la romani. Cere eutanasierea, sau da.ti singur masca de oxigen la o parte. Esti prea las pentru asa ceva. Cum ne turnai in academie la c.i.st, sa o duci bine tu.
23
8
Ai ciordit vapoarele copiilor nostrii care naviga acum pentru altii... Ai ciordit miliarde nu un portofel. Si fiica-ta hoata a scapat de condamnare prin prescriptie. Mierleste odata Securist Ciorditor care iti turnai colegii
28
9
bashinila are nevoie de niste alcool, chiorliul dracului. numai in gura aia de borfash sa-i dau. un infractorr cu odrasle asemenea
21
10
bashinila are nevoie de niste alcool, chiorliul dracului. numai in gura aia de borfash sa-i dau. un i*******r cu odrasle asemenea
13
9
Fii tare Base!!!
8
16
Bă, Traiane, ce naiba faci? Mori înaintea lui Iliescu și Constantinescu? Lasă prostiile și fii respectuos, fă-le loc vârstnicilor.
24
7
Daca nu te ingrijesti, te trage curentul
17
0
Iliescu ii ingroapa pe toti
28
0
si hipertensiunea nu sunt riscuri chiar atat de mari la gripa emfizemul pulomonar pe care il are basescu care este o boala mult mai grava este riscul cel mai mare de deces la gripa si alte viroze
13
1
Securrrrrreeeeaaa pe ce detinuti politici mai arestati?Cine urmeaza?
14
1
imediat au avut grija de el , sa-i dea tot ce trebuie , dar fata aia , saraca , nu mai stiu din ce oras, care se ruga de medici sa o salveze ca ramane fara aer , au lasat-o sa moara. In romania daca n-ai bani , mori .
32
4
L au ajuns blestemele pe Petrov!
22
6
și dacă e Băsescu Iliescu Constantinescu le e este interzis să moară? mai ales că a fost un jeggg de informator!
30
14
Cu gunoiele
30
15

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166