REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Starurile refuză să cânte la concertul de încoronare al Regelui Charles al III-lea?

Starurile refuză să cânte la concertul de încoronare al Regelui Charles al III-lea?

Valentina CAMARA 1 martie 2023 | 00:00 842

Mai sunt puțin peste două luni până la încoronarea Regelui Charles al III-lea, dar se pare organizatorii regali nu găsesc artiști mari care să vrea să cânte la concertul din cea de-a doua zi de festivități. Staruri de talie internațională, precum Adele, Elton John, Ed Sheeran și Harry Styles, au refuzat invitația la marele eveniment, potrivit informațiilor date de multiple surse în presa internațională.

Starurile refuza sa cante la concertul de incoronare al Regelui Charles al III-lea?

În data de 6 mai va avea loc ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Este un eveniment istoric, care va fi urmărit de milioane de oameni, dacă nu chiar miliarde, dar cele mai mari staruri din muzică refuză să cânte la concertul de încoronare dat în cinstea suveranului. Află care ar fi motivul!

Peste două luni, Regele Charles al III-lea va fi încoronat alături de soția lui, Camilla. Palatul Buckingham a anunțat deja programul celor trei zile de festivități, iar în cea de-a doua zi va avea loc un concert cu „personalităţi emblematice de pe scena muzicală internaţională şi vedete contemporane" la Castelul Windsor, în vestul Londrei

Totuși, presa de peste ocean scrie că familia regală a fost deja refuzată de multe dintre cele mai mari staruri din industria muzicală. Adele, Elton John, Ed Sheeran, Robbie Williams, Harry Styles și trupa Spice Girls ar fi printre cei care au spus deja ”nu” invitației pentru a cânta la marele concert regal.

În ciuda acestor refuzuri, experții regali sunt de părere că mai este suficient timp pentru a aduna nume mari la concertul regelui Charles. Totodată, menționează că artiștii care au refuzat ar fi avut angajamete anterioare importante pentru acea perioadă și acesta ar fi fost motivul pentru care nu au acceptat invitația.

Christopher Andersen, autorul cărții "The King, spune că la concert vor fi staruri internaționale în ciuda refuzurilor multiple, nefiind exclus ca familia regală să-i invite pe Diana Ross, Alicia Keys și Andrea Bocelli, care au cântat și la Jubileul de Platină al regretatei regine Elisabeta a II-a, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303