REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

STAŢIA de AUTOBUZ de la spital, VANDALIZATĂ

STAŢIA de AUTOBUZ de la spital, VANDALIZATĂ

Replica API 9 decembrie 2020 | 23:15 2042

Printre multele probleme şi nemulţumiri pe care constănţenii le afişează la tot pasul se numără şi aspectul neplăcut al staţiilor de autobuz din oraş. În atenţia cetăţenilor a ajuns, acum, staţia din apropierea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Aceasta a fost vandalizată, dar constănţenii tot pe Primărie dau vina pentru că nu şi-ar fi făcut treaba cum trebuie.

Constănţenii s-au obişnuit să arunce vina pe autorităţile locale pentru orice problemă apărută în oraş. Mai nou, aceştia se leagă de aspectul neplăcut al staţiilor de autobuz de care, ce să vezi, tot ei s-au „ocupat”. În staţia din apropierea Spitalului Judeţean, vandalii au avut grijă să deseneze cu grafitti pereţii refugiului dedicat călătorilor şi să facă nevăzut unul dintre geamurile de protecţie aşezate în partea din spate.

Constănţenii strică, Primăria repară

Cetăţenii Constanţei nu s-au putut abţine şi au început să blameze aspectul pe care îl are această staţie, precizând că este un focar de infecţie. „Vin în atenţia dumneavoastră cu aspectul neplăcut pe care îl lasă staţia de autobuz din apropierea Spitalului Judeţean. Este un focar de infectie!”, a declarat un constănţean. Totuşi, de acest aspect tot constănţenii s-au ocupat, aducând refugiul pentru călători în stadiul în care este acum. Cert este că Primăria Constanţa va trebui să scoată din nou bani frumoşi din buzunar pentru a remedia problema.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria este de vina, asta este clar. Cretinii de Gardieni Publici, mai nou pseudo-politisti, in loc sa pazeasca statiile si mobilierul stradal fac circulatie prin oras. Cei mai cretini si slab pregatiti din lume, o rusine.
0
0
Pai Primaria e de vina! Ce vina au UNII constanteni ca ALTI constanteni fac ravagii? Primaria trebuie sa-si aloce resursele in Paza si Protectie!
4
3
Asta-i treaba ,nu v-ati prins ,ptr,primarie asta se si doreste ,cat mai multe licitatii ptr.mobilierul stradal jefuit ! Doamne fereste sa fie puse camere de supraveghere ,ce " plicuri " mai primim ?
6
2
Nea George psd se scrie ZEVZEC bre nu zebzec! Altfel ramai la limba romana KAJBEK!!!
4
0
ca doar nu credea cineva ca daca se schimba primarul o sa fie constanteanul mai civilizat.Camere se supraveghere si amenzi mari.Asta este singura solutie .
8
0
Politia Locala ce face ? Camere video, solutii sunt, dar...
9
0
Hai pe cand camere video pe strazi? Sa vezi ce se potolesc ciorile
10
0
Amice Replica :ba zebzecule in primul Rand Lasa Omul in pace Cretinul matii ca nu el este de Vina de Vina este desteptul de Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac care neglijeaza Reparatiile Statiilor de Autobuze asa ca Nu are Nici o vina Dnul Decebal Fagadau in asta bai fanatic zebzec ce esti!!
1
6
de ce nu sunt urmarite video ?
7
0
Alea sunt banci? Sa stea el cu ma-sa vara si iarna pe ele.Mai rau sunt foarte periculoase gaurtite,ruginite.A impanzit orasul cu fiare, bani furati,si afcerile lui murdare ne-a lasat nou mostenira odioasa. Sa-i vedem hidoseniile facute.Unde a vazut in tarile civilizate din UE banaci pentru statii de autobuz modelul asta cretinul?
5
4
Ati uitat sa mentionati vinovatul , Fagadau ! Cum de va scapat asta ? Tot el este vinovat de faptul ca ploua de doua zile la Constanta !
6
7

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620