REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Stația de încărcat butelii de la Peco Star, acuzată că-și intoxică vecinii! Video

Stația de încărcat butelii de la Peco Star, acuzată că-și intoxică vecinii! Video

Replica API 28 mai 2022 | 00:52 2828

Revoltă în cartierul CET, din pricina stației de încărcat butelii, de la Peco Star 2000. Oamenii spun că s-au săturat să fie intoxicați zilnic, din pricina noxelor. Reprezentanții stației Peco Star 2000, situată pe bd.Aurel Vlaicu, spun că reclamațiile vin din partea unei singure persoane, care le pune ”bețe în roate” de ceva timp încoace.

Peco Star 2000 deține stație de gaz, iar noxele care se elimină în momentul utilizării pompei, îi intoxică, spun unii. Un constănțean ne-a sesizat faptul că locuitorii din zona CET sunt intoxicați din pricina noxelor ce se răspândesc în atmosferă. ”Suntem intoxicați zilnic”, ne-a sesizat reclamantul.

În Replică, reprezentanții stației de încărcat butelii spun că sunt asaltați cu reclamații din partea unui locuitor pe motivul noxelor puternice pe care le simte ”încă din interiorul locuinței”. Replica Constanța a luat la pas împrejurimile pentru a sesiza dacă într-adevăr există noxe ”deranjante” și pentru a discuta cu locatarii din apropierea locului cu pricina.

În fața camerei, niciunul nu a avut de obiectat. Un locatar a declarat pentru ziarul Replica faptul că nu a observat nici o problemă, deși trece destul de des pe lângă stație. ”N-am simțit și doar am trecut de atâtea ori pe aici, este gazul, dar nu e o problemă”, a declarat un bărbat pentru ziarul Replica. Un altul a spus că nu simte că ar fi într-adevăr noxe puternice. ”Este un miros normal pentru un peco. Eu nu simt nimic puternic” , a declarat acesta pentru Replica.

O femeie, care locuiește față în față cu stația de gaz din Peco Star 2000, la etajul 3, a spus că nu are de asemenea nici o problemă cu noxele. Nu simte miros puternic, și nu o deranjează în interiorul locuinței, nici în exteriorul acesteia. ”Eu n-am simțit și stau față în față, la etajul 3” , a declarat femeia pentru Replica Constanța.

De asemenea, angajata stației a infirmat reclamațiile, afirmând faptul că nu s-a lovit de situații de genul unde locuitorii din zonă să fie afectați din cauza mirosului. ”Nu, mie nu-mi miroase a gaz și vorba aceea, stau aici”, a declarat aceasta pentru ziarul Replica.

Video 1:

Video filmat cu camera ascunsă

Popa Daniel, șeful stației a făcut dezvăluiri cu privire la acest caz, cunoscând destul de bine sesizările care tot apar cu privire la stația pe care o are în subordine și neagă afirmațiile aduse conform cărora locuitorii ar fi deranjați de mirosul puternic de gaze.

Video 2:

”Este un domn care ne șicanează de ani de zile. Cineva e pus pe noi… funcționăm cu toate autorizațiile la zi. Se întâmplă să cadă gaz pe jos, e în funcție de cum utilizează clienții pompa. Totuși, bărbatul respectiv este insistent în a ne face probleme la orice pas, caută orice chichiță ca să ne facă rău. E la pensie și se plictisește. Dacă o să înceteze cu noi, va începe cu altcineva”, a declarat Popa Daniel Ionuț, șeful de stație în cadrul Peco Star 2000.

Garda de Mediu Constanța a spus că va face verificări la stația de încărcare, pentru a afla dacă cele sesizate... de unii, se confirmă sau nu.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai aceasta statie daca nu ma insel este de 20 si ceva de ani cand te duceai mai a**a de te deranjeaza mirosul si incarcai butelia cum era??? acumesti smecher ai gaze in casa masina ioc si da-i cu reclamatia ...basinos de pensionar huoooo
0
0
A luat loveaua, la buzunarel. Au gasit ei unu care trecea zilic pe acolo si o vecina de la 3. P******e platite, va mai suportati sa va uitati in oglinda. Limbricilor, demagogilor, fuceti in deradere presa LIBERA.
0
0
Doar n-o face bloc intre turnurile CET si bodegile cu boschetari
0
0
Un miros de imobiliare vine
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768