REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Statul decontează chiria unui bugetar care câștigă 6.000 euro pe lună

Statul decontează chiria unui bugetar care câștigă 6.000 euro pe lună

A.F. 21 decembrie 2023 | 16:51 4551

Bogdan Mîndrescu, unul dintre cei mai controversați secretari de stat din ministerul Transporturilor are 6.000 de euro salariu, dar și chirie plătită de la buget.

Statul deconteaza chiria unui bugetar care castiga 6.000 euro pe lunaBogdan Mîndrescu

Mîndrescu a terminat un liceu din Buzău, potrivit propriului CV. Ulterior a studiat Administrarea Afacerilor, la Universitatea București și a ajuns „consultant vânzări” la Bancpost.

Însă, din 2013, a ajuns bugetar, prima sa slujbă la stat fiind de consilier al președintelui TVR, deși nu avea nici o legătură cu presa, dezvăluie defapt.ro .

Între 2017 și 2018 a fost directorul aeroporturilor București – Băneasa și Otopeni – dar a fost dat afară după ce s-au descoperit nereguli uriașe: printre altele, angajați care veneau la slujbă câteva minute sau probleme majore la pistele de pe Otopeni.

În 2022 Sorin Grindeanu l-a promovat pe Mîndrescu în funcția de secretar de stat și l-a umplut de sinecuri excelent plătite:

  • membru în CA al RAR: 162.000 lei
  • membru în CA Autoritatea Aeronautică Civilă: 93.000 lei
  • secretar de stat Transporturi: 116.000 lei.

Însă, pe lângă acești bani, în 2022 el a primit și 30.000 de lei pentru decontarea chiriei, adică 500 de euro pe lună.

Mai mult, Mîndrescu și-a aprobat bonusul de 50.000 de euro de la RAR și tot el a semnat acordarea bonusului, iar Guvernul l-a aprobat, potrivit Realitatea PLUS, citată de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
moaca astuia si a baiatului lui Buzatu, priviti meclele din Parlament si vedeti-va alesii!
1
0
Macar daca ar fi singurul privilegiu pe care l au acesti imbuibati nemernici. La ei se maresc veniturile fara probleme,se gasesc bani oricand imputiti cu cefe si burti de porc. Oare cat mai suporta aceat popor ca imnul tot zice sa se destepte
1
1
Macar daca ar fi singurul privilegiu pe care l au acesti imbuibati nemernici. La ei se maresc veniturile fara probleme,se gasesc bani oricand imputiti cu cefe si burti de porc. Oare cat mai suporta aceat popor ca imnul tot zice sa se destepte?
1
0
Dl. ciolacu, uite unde se duc banii pentru pensiile seniorilor și salariile decente din educație. Te faci că nu vezi lefurile nesimțite ale acoliților . O să vezi la alegeri adevăratul sondaj , nu cel măsluit de ciutacu, gâdea, corpos ce și-au vândut sufletul pentru un blid de linte de la psd. Foamea de fotoliu prezidential te face să-i plătești regește pe ce care speri că o să-ți aducă voturi.
3
0
Si catzi mai sunt ca asta in Romania tara cea mai saraca din U.E.saraca tocmai pentru ca este plina de oameni ai unui partid sau altul care incaseaza sume mari de bani de la stat fara sa faca nimic bun pentru Romania si romani nu de proshti ce sunt ci de hozi si lacomi ce sunt si fac asta pentru ca politzia,securitatea sau alte organe de control ale statului si judecatori au fost mituitzi de politicieni cu salarii uriashe si alte drepturi date legal prin legi abuzive,stitzi cum spunea Basescu :cine te-a facut pe tine General ma ?,asha si cu ashtia:"cine v-a dat voua salariile astea,pensii speciale si alte drepturi nemeritate ma ?.
5
0
de ce pleaca sau fac prostii, tineri din romania?
2
0
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
10
1
asa e de 33 de ani daca te infiiaza mafia psd cresti ca fat frumos in 3 ani cat altii in 30 de ani sau 300 de ani ptr amarasteni bineinteles ca e bataie de joc dar asa e de 33 de ani si nu se vede deloc luminita
9
0
Vi se pare corect? Acest individ se simte comod când accepta sa o se plătească chiria, atata timp cât ridica 6000 euro lu bar? Oameni buni, în ce tara trăim?, cu ce se deosebesc acești neica nimeni ce au reușit sa și cumpere la bătrânețe care i diploma? ce fac ei concret, l a ce se rezuma aportul lor, oamenii mor, la propriu de foame și de frig, copiii se culca nemâncați și o GAURA DE HOȚI, BORFAȘI, ESCROCI, ANALFABETI, AGRAMATI, s au cocoțat în frunte și nu fac nimic o afara de a incasa lunar sume aberante. Cred ca astfel își Cumpăra tăcerea, este singura explicație logica. Somitatile, specialiștii și slava domnului, tara nu duce lipsa de asa ceva, sunt excluși. Nu avem nici un viitor
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510