REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
21.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Ştefan Bănică JR.,vacanță fără fițe și figuri, la Vama Veche!

Ştefan Bănică JR.,vacanță fără fițe și figuri, la Vama Veche!

Deria ISLEAM 28 iulie 2024 | 00:00 394

Radu Ștefan Bănică a fost surprins alături de iubita sa, Ioana Văllimărescu, la mare. Tinerii au ieșit ca îndrăgostiții pe litoral. Nu la fițe și figuri însă, ci în Vama Veche, ca artiștii boemi.

stefan Banica JR.,vacanta fara fite si figuri, la Vama Veche!

Radu Ștefan Bănică îi calcă din plin pe urme tatălui său celebru. Nu doar cu muzica și actoria, ci și cu succesul la femei! La cei 22 de ani ai săi, tânărul se poate mândri deja cu o relație de un an, alături de iubita sa, Ioana, și ea artistă de meserie. Ea studiază la University of the Arts London, secția Ilustrație și design multimedia. Dovadă ca pasiunea pentru artă i-a unit, Radu și iubita sa formează un cuplu tare frumos. Printre repetiții, piese de teatru, studio și piese, Radu și-a făcut timp și pentru relaxare.

stefan Banica JR.,vacanta fara fite si figuri, la Vama Veche!

Recent, fiul lui Bănica și partenera sa au ales să se destindă în cuplu, la malul mării. Cei doi au dat Mamaia pe Vama Veche, acolo unde i-am și surprins în compania unor amici, dovadă că nu le place ”la fițe”.

stefan Banica JR.,vacanta fara fite si figuri, la Vama Veche!

În imaginile surprinse, Radu Ștefan Bănică apare îmbrăcat lejer, cu o cămașă crem, un short negru și șlapi, cu părul prins în coadă și extrem de relaxat alături de iubita și prietenii lui, pe plajă.

stefan Banica JR.,vacanta fara fite si figuri, la Vama Veche!

Cu părul prins în coadă apare și iubita lui Radu, Ioana. Tânăra s-a acoperit cu un prosop de plajă mare, negru, și a pornit la pas alături de Radu și prietenii acestuia, prin stațiune.

Radu Ștefan Bănică, absorbit total de iubita artistă


Ceea ce trebuie neapărat sa observăm este cât de frumos se comportă fiul cântărețului cu iubita sa. Deși se afla alături de prietenii lui, Radu Ștefan Bănică nu s-a dezlipit nicio clipă de Ioana. Ba mai mult, chiar și în mers, tânărul nu și-a luat mâna de pe partenera sa.

Extrem de atent, grijuliu și protector, fiul lui Bănică Jr. s-a comportat exemplar față de iubita sa artistă, dovadă că este mai îndrăgostit decât niciodată de aceasta. Suntem siguri că Radu are multe admiratoare la cât de bine arată și cât de talentat este, însă chiar și așa, își dedică tot timpul Ioanei. Un adevărat exemplu! Radu, așa da! Ne place din plin ceea ce vedem, conform cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436