REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ștefan Bănică, nevoit să anuleze brusc un concert din cauza problemelor de sănătate

Ștefan Bănică, nevoit să anuleze brusc un concert din cauza problemelor de sănătate

Valentina CAMARA 1 martie 2023 | 00:00 882

Ștefan Bănică a anunțat că nu poate urca marți seară pe scena unui restaurant din Capitală, unde ar fi trebuit să susțină un concert. Artistul  se confruntă cu probleme medicale.

stefan Banica, nevoit sa anuleze brusc un concert din cauza problemelor de sanatate

Ștefan Bănică a fost nevoit să facă un anunț trist pentru cei care îl așteptau în această seară pe scenă, în cadrul unui concert organizat înainte de Mărțișor. Din păcate, artistul a dezvăluit că abia mai poate vorbi din cauza unei laringite acute, iar acum va trebui să facă pauză vocală: "Îmi pare tare rău să mă aflu în situația de a nu putea cânta în această seară la Berăria H din București, concert programat din decembrie anul trecut. Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută, care mi-a afectat corzile vocale.", a scris Ștefan Bănică Jr. pe pagina lui oficială de Facebook.

Totuși, soțul Laviniei Pîrva le-a promis fanilor că spectacolul nu va fi anulat, ci s-a luat deja în calcul reprogramarea lui la sfârșitul lunii viitoare.

De asemenea, artistul a ținut să-și prezinte public scuzele pentru situația creată: "Îmi cer scuze oamenilor care au cumpărat bilete să mă vadă, sper să înțeleagă situația și să-mi revin cât mai repede. Concertul va fi reprogramat pe 28 martie, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data de 28 martie.", a mai spus Ștefan Bănică, în mesajul transmis în mediul online, potrivitwowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Garoiu vrea sa cante,cui?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303