REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Ștefan Floroaica și iubita acestuia trași la răspundere de Lidl. Au aruncat produse nedesfăcute la gunoi. Video

Ștefan Floroaica și iubita acestuia trași la răspundere de Lidl. Au aruncat produse nedesfăcute la gunoi. Video

Mariana MURAT 24 iulie 2024 | 00:00 1618

În urma scandalului uriaş al Sânzianei Negru și al iubitului său, Ștefan Floroaica, magazinul Lidl a reacționat:,,Ne pare rău ca a recurs la acest gest...''
 

 stefan Floroaica si iubita acestuia trasi la raspundere de Lidl. Au aruncat produse nedesfacute la gunoi. VideoSânzianei Negru și al iubitului său, Ștefan Floroaica

Recent, Sânziana Negru și iubitul său au provocat un scandal uriaş în mediul online. Inflencerița este acuzatǎ ca a aruncat la gunoi o pungǎ cu produse Lidl, nedesfăcute, imediat dupǎ ce a filmat o campanie de promovare la festivalul Electric Castle, împreunǎ cu iubitul său.Gestul a fost aspru criticat de fani.

Magazinul Lidl a anunțat că nu va mai colabora pe viitor cu influencerița. Lidl a făcut un anunț cu privire la scandalul din mediul online, la presiunea urmăritorilor

,,Am aflat cu tristețe, din social media, despre gestul Sânzianei şi al partenerului ei, pe care nu ni-l explicăm. Lidl este partener fondator al Rețelei Băncilor pentru Alimente, iar combaterea risipei alimentare este un pilon foarte important al strategiei noastre de sustenabilitate. Implementăm constant măsuri antirisipă în operațiunile noastre şi susținem Băncile pentru alimente atât cu produse, cât si financiar pentru a îşi putea extinde infrastructura. Ne încurajăm clienții să reducă risipa alimentară prin campanii, postări, tips and tricks despre cum poți folosi alimentele rămase în frigider, prin acțiuni de vânzare accelerată a produselor care se află aproape de ieşirea din perioada de valabilitate sau prin mesaje afişate în magazinele noastre.

Urmează să avem o discuție cu Sânziana pe această temă şi vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea. Ne pare foarte rău că a recurs la acest gest și vă asigurăm că angajamentul nostru de a lupta împotriva risipei alimentare este ferm și vom continua să extindem măsurile pe care le luăm în acest sens.”, au transmis reprezentanții Lidl.

Reamintim că influencerii sunt acuzată că au aruncat o pungă plină cu produse Lidl neambalate, după ce a filmat o campanie de promovare la festivalul Electric Castle. Scandal de proporții în mediul online pe rețeaua TikTok. În centrul atenției se află influencerul Sânziana Negru,câștigătoarea emisiunii ,,America Express 2023` cu aproximativ 400.000 de urmăritori pe Instagram și iubitul ei,Ștefan Floroaica,care este actorul principal în serialul ,,Lia,șoția,șoțul meu”.

Ei au participat în acest weekend la festivalul Electric Castle, care a avut loc în Bonțida, Cluj Napoca. Cei doi au filmat un videoclip promoțional pentru magazinul alimentar Lidl în care ea le-a spus fanilor că vor cumpăra diverse produse de la Lidl, iar iubitul ei trebuia să ghicească conținutul. După ce au terminat filmările au fost surprinși de un trecător, Avram Grigore, care a postat ulterior videoclipul pe TikTok:

Oamenii au terminat filmările, au luat punga și au aruncat-o la gunoi”. Gestul a fost aspru criticat de fani: „Sânziana, este foarte dezamăgitor pentru noi, cei care te urmărim de ani de zile...”. ulterior, actrița a șters de pe Instagram filmulețul în care promova produsele Lidl, pe care apoi le-a aruncat la gunoi, conform stiripesurse.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365