REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Ștefan Stan, la un pas de moarte după o vizită la stomatolog

Ștefan Stan, la un pas de moarte după o vizită la stomatolog

Valentina CAMARA 10 aprilie 2023 | 00:00 750

Ștefan Stan face de ceva timp naveta între România și Germania, după ce soția și copiii lui s-au mutat peste hotare definitiv. Deși nu obișnuia să rămână acolo pe perioade foarte lungi, iată că acum a fost nevoit să o facă, în urma unor probleme grave de sănătate, din cauza cărora a fost la un pas de moarte.

stefan Stan, la un pas de moarte dupa o vizita la stomatolog

Artistul a intrat în legătură telefonică în emisiunea Teo Show, pentru a vorbi despre schimbările din viața lui, mai exact despre noua afacere pe care și-a deschis-o în Germania, o cafenea, dar a făcut și câteva dezvăluiri șocante despre ce i s-a întâmplat după o intervenție stomatologică nereușită.

Ștefan Stan a fost la un pas să își piardă viața. Dezvăluiri cutremurătoare

Ștefan Stan nu s-a ferit să vorbească despre acest subiect delicat, mai ales pentru a trage un semnal de alarmă în rândul celor care îl urmăresc de atâta timp.

Cântărețul îi mulțumește acum lui Dumnezeu că a reușit să scape cu viață, deși a fost la numai un pas de septicemie. Artistul a fost operat de urgență în Germania, după ce medicii i-au explicat gravitatea situației, dar acum se află în afara oricărui pericol.

„Acum sunt nevoit să rămân toată lune aprilie. Am avut o operație foarte dificilă la gură, după cum vezi că vorbesc un pic greu.

Știi vorba aia ieftin și bun? Mi-a făcut ceva acolo care nu a fost bine, nu știu să explic în termeni medicali, se vor ocupa niște oameni de treaba asta, și am avut noroc pe ultima sută de metri ca să zic așa.

Puteam să dau în septicemie, mai aveam 2 mm sau 1,5 mm să intre în sinusuri o infecție. Nu mai aveau ce să facă. Probabil cu antibiotice foarte puternice, internat în spital, habar nu am. Am avut mare noroc”, a dezvăluit Ștefan Stan în emisiunea Teo Show.

După ce familia lui s-a mutat în Germania, au existat zvonuri că divorțează

Decizia soției lui Ștefan Stan de a se muta în Germania alături de fiicele lor au dus la fel și fel de discuții și zvonuri legate de un posibil divorț, asta și pentru că artistul a recunoscut că le vizitează rar. Doar că nimic din tot ce s-a zis nu e adevărat. Relația dintre Ștefan Stan și Simona este la fel ca la început, chiar dacă nu se văd atât de des. 

„Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București.

Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni”,  a dezvăluit Ștefan Stan pentru click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stefane,esti si tare pprost si mocangiu.te duci la ieftinache,ai parte de ce ai cautat!
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303