REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Ștefania Stănilă rupe tăcerea după Survivor România. Ce i-a făcut DOC în timpul show-ului

Ștefania Stănilă rupe tăcerea după Survivor România. Ce i-a făcut DOC în timpul show-ului

A.F. 12 iunie 2023 | 00:00 966

Ștefania Stănilă, în vârstă de 25 de ani, și DOC au fost doi dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România 2023. Cei doi nu au avut o relație prea bună în timpul competiției, iar fosta gimnastă scoate la iveală amănunte mai puțin știute despre comportamentul artistului.

stefania Stanila rupe tacerea dupa Survivor Romania. Ce i-a facut DOC in timpul show-ului

Fosta gimnastă în vârstă de 25 de ani a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și DOC, pe numele său real Vlad Costin Munteanu, la Survivor România 2023. Deși i-a fost greu, faimoasa a avut puterea să dezvăluie ce a pățit.  

Ștefania, care a făcut parte din echipa Faimoșii, a simțit că este persecutată psihic de renumitul artist cu care a fost colegă în competiția sportivă realizată în Republica Dominicană.

Și nu este singura persoană care a dezamăgit-o pe tânără. Ea a vorbit și despre Andreea Moromete.  

stefania Stanila rupe tacerea dupa Survivor Romania. Ce i-a facut DOC in timpul show-ului

„M-am înțeles bine cu toată lumea după ce m-am întors de la Survivor! Sincer, cu DOC eu nu prea am rezonat, m-a cam terminat psihic, dar acum nu mai am treabă. Noi când eram Faimoși și Războinici, nu aveam voie să interacționăm între noi.

De fiecare dată când intram acolo, pe teren, cu Andreea Moromete, ea îmi spunea că sunt cea mai tare, cea mai bună, că mă adoră… Aceeași părere o aveam și eu despre ea, îmi plăcea că era luptătoare pe teren și îmi doream s-o cunosc.

Se vedea că e puțin instabilă… Îmi pare rău pentru ea! Mi-a și dat un mesaj după emisiune și și-a cerut scuze față de mine”, a spus Ștefania Stănilă în emisiunea La Măruță, potrivit Fanatik, citat de Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Meritau sa fie in finala patru dintre ei : Alin Chirila, Andrei Krisan ,Stefania Stanila si Carmen Grebinisan, Dan Ursa,Remus Boroiu,Robert Muscalu. Referitor la Moromete ,Porkolab si Ciomag , s-a vazut caracterul lor de vipere si crede-ma Stefania ca nu e cazul sa le ierti.Nefericita de Moromete a fost tradata doar in mintea ei . A stat in permanenta in apropierea celor puternici, chiar si pe Robert l-a tradat .S-au vazut multe caractere urate : Moromete, Porkolab, Ciomag,Robert Moscalu ,Lucianna Vagneti,DOC, Ionut Iftimoaie.Nesimtita de Moromete, in momentele ei disperare /extaz, ii jignea pe toti si asta nu trebuie uitat.
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768