REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Stela Enache, celebră cu piesa „Ani de liceu”, încape și la 74 de ani în rochiile din studenție

Stela Enache, celebră cu piesa „Ani de liceu”, încape și la 74 de ani în rochiile din studenție

A.F. 18 iulie 2024 | 00:00 323

Stela Enache, una dintre cele mai talentate și mai frumoase artiste din anii comunismului, și-a păstrat cochetăria și la 74 de ani. Nimeni nu îi dă vârsta reală, anii din buletin, având un look fresh, tineresc. Artista a dezvăluit secretul taliei de invidiat.

Stela Enache, celebra cu piesa „Ani de liceu”, incape si la 74 de ani in rochiile din studentieStela Enache

„Fără pâine, fără ciocolată, fără cartofi prăjiți! Acesta este secretul! Mă mai cuprind și unele haine din tinerețe, deși nu mai sunt ca la 18 ani, dar nu mă pot plânge, încă mă mențin.

Trebuie însă să știi să și maschezi micile imperfecțiuni, pe care cu toate le avem. Să știți însă că nu am ținut niciodată cură de slăbire. Trebuie numai să ai grijă ce mănânci. Eu, de pildă, nu poftesc, nu sunt o mâncăcioasă, dar sunt și oameni cu care nu te mai poți înțelege dacă le este foame”. 

Sâmbătă, Stela Enache cântă la Grădina de vară din Herăstrău

Artista Stela Enache va cânta, sâmbătă, 20 iulie, de la ora 20.00, în spectacolul „GRĂDINA CU ZÂMBETE”, al Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București, show care deschide stagiunea estivală 2024.

Evenimentul va avea loc la Grădina de vară din Herăstrău. Alături de solistă vor mai urca pe scenă Vasile Muraru, Valentina Fătu, Gabriel Dorobanţu, Mirela Vaida, Daniela Tănase, Bianca Sârbu Romanescu și Raluca Guslicov.

Stela Enache, celebra cu piesa „Ani de liceu”, incape si la 74 de ani in rochiile din studentie

Prețul unui bilet este de 30 de lei.

„Pe timp de vară, teatrul de revistă organizează spectacole, în aer liber, în Parcul Herăstrău, de voie-bună, de dans. Este, într-adevăr, foarte cald, sper să se mai răcorească măcar seara.

Nu avem ventilatoare pe scenă, noi, actorii, dar degeaba am avea noi, dacă nu au și spectatorii. Oricum, nu sunt rea de căldură, sunt mai degrabă rea de frig, deci rezist bine vara. Mă feresc însă de aerul condiționat și de înghețată, ca să nu-mi dăuneze la voce”, mai spune ea.

Stela Enache, celebra cu piesa „Ani de liceu”, incape si la 74 de ani in rochiile din studentie

A cunoscut celebritatea cu piesa „Ani de liceu”

Artista are întotdeauna apariții impecabile pe scenă, de la machiaj, coafură și până la ținuta de spectacole: 

„Țin mult la imagine, când vin în fața spectatorilor, am mereu o coafură impecabilă, pe care, de cele mai multe ori, mi-o realizează profesioniștii din teatru și din televiziuni. De bine, de rău, am avut mereu un păr foarte bogat și a rămas încă, nici de asta nu mă plâng. Îmi place să mă îmbrac în rochii, dar și în costume, cu pantaloni, pentru că sunt o fire sportivă”.

Stela Enache a cunoscut celebritatea  cu „Ani de liceu”, în 1987, piesă inclusă pe coloana sonoră a filmului de succes „Liceenii” și compusă de regretatul ei soț, Florin Bogardo:

„Piesa o cânt și acum, este cerută în toate spectacolele, toți avem această nostalgie a anilor de liceu”, a mai menționat vestita interpretă, scrie Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Îl va întrece pe Gica petrescu
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365