REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Stelian GIMA e mai tot TIMPUL pe DRUMURI

Stelian GIMA e mai tot TIMPUL pe DRUMURI

Replica API 10 decembrie 2020 | 00:00 2897

La începutul mandatului de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima a asigurat constănțenii că va da dovadă de transparență maximă în ceea ce privește activitatea sa din cadrul CJC. Așa cum ne-a obișnuit, Stelian Gima prezentat retrospectiva săptămânii 30 noiembrie - 4 decembrie a.c..

După cum a declarat acesta, a treia săptămână de activitate a fost săptămâna în care s-a aniversat în condiții de carantină și fără o prezență numeroasă, Ziua Națională a României.

Iată cum a decurs activitatea vicepreședintelui în săptămâna 30 noiembrie - 4 decembrie

Săptămâna a început cu depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, din incinta Cimitirului Central Constanța. După cum bine știm, săptămâna 30 noiembrie - 4 decembrie a adus și primi fulgi de zăpadă, primele semne ale iernii dobrogene. Ziua a fost continuată pe teren, în județ, pentru a fi alături de cei de la R.A.J.D.P. Constanța, ce au ieșit pe drumurile județene pentru a asigura circulația autovehiculelor în condiții de trafic cât mai sigure.

Cea de a doua zi a început cu ședință la care au participat reprezentanții R.A.J.D.P., urmată de constituirea unui Comandament de Iarnă în cadrul instituției. Comandament va colecta și centraliza informațiile meteorologice și va coordona activitatea de monitorizare a drumurilor precum și intervenția utilajelor de deszăpezire. Ziua a continuat cu organizarea unei ședințe de îndată a Consiliului Județean.

Ziua de joi, 3 decembrie, a fost dedicată întâlnirilor cu colegii din principalele departamente. Stelian Gima s-a întlâlnit cu colegii din departamentul de cutură, departamentul juridic, R.A.J.D.P., precum și cu colegii din cadrul departamentului Resurse Umane.

Sfărșitul de săptămână a fost dedicat activităților de teren. Aceasta a mers în control în partea de nord a județului Constanța. Stelian Gima a afirmat că va încerca să fie cât mai aproape de nevoile oamenilor. ,, Așa cum m-am angajat, voi încerca să fiu cât mai prezent în teritoriu, cât mai aproape de oameni.”, a declarat acesta.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa il opreasca cineva pe pensatu asta ca face hernie si Spitalul e in carantina.
2
0
Ce o sa faca cipanul asta pensat? Oare sau terminat oamenii profesionisti din Constanta? Suntem blestemati....nu mai scapam de cimpanzeii astia in veci!
6
0
nu e gima la care a facut liceul lapoarta 1? liceul acela, economic 2, pentru personele cu dizabilitati . drumuri, drumuri... da declaratie avea??
5
0
Ce pensata esti draguto...
4
0
Daca traia inca 5 ani ceausescu aveati cimentat sin in ziua asta locul la CAP
7
0
Ar trebui sa invete: LA vie en rose sa stie sa cante Non ,rien de rien je ne regrete rien..............
10
0
Pana una alta, e campion la sprancene. Zici ca e Edith Piaf
17
0
Sa ii lingi gaura curului lui George Simion
2
15
Machedonul asta nu a sesizat si mizeria din cimitirul central pastorit de mitica draghici unul din miliardarii constantei?
15
0
Bai fratioare, plecati bai inapoi la cogealac, stejaru, caugagia si nu va mai chinuiti sa traiti in mediul urban ca nu va iese de nicio culoare. Auzi ba cat tupeu, niste ghiolbaneti veniti de la coada de sub coada oii, au parvenit atat de mult incat au ajuns sa conduca un judet frate. Ciobanilor, ca sa conduci ceva, trebuie sa faci sciala pe bune si sa ai competenta intr-un domeniu....plm, altul decat acela in care trebuie sa pui cacareze de oaie in laptele de vaca si sa pacalesti mucanul ca e de oaie.
20
3
Pai a venit frigul si nu mai poate sta in Portul Tomis !
12
2

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620