REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.9° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
27.9° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Stelian Ion, despre IPS Teodosie: Nu mai particip la slujba oficiată de un ierarh putinist!

Stelian Ion, despre IPS Teodosie: Nu mai particip la slujba oficiată de un ierarh putinist!

Replica API 22 aprilie 2022 | 13:27 1866

Stelian Ion a anunțat că a decis să nu mai participe la nicio slujbă oficiată de un ierarh putinist și care nu vede crimele din Ucraina și suferința poporului ucrainean, făcând referire la IPS Teodosie.

"Am decis să nu mai particip la nicio slujbă oficiată de un ierarh putinist și care nu vede crimele din Ucraina și suferința poporului ucrainean.

Teodosie al Tomisului, arhiepiscopul urii, persistă în atitudinea de susținere a regimului criminal de la Kremlin. Doar pentru simplul fapt că a construit biserici, iar acum nu și-a retras ctitorirea sau nu le-a „mitraliat", cetățeanul Teodosie Petrescu, efemer Arhiepiscop al Tomisului, afirmă că Vladimir Putin nu este un răufăcător și nu ar trebui judecat pentru războiul din Ucraina.

(click pe imagine)

Este inadmisibil și jignitor pentru toți creștinii ortodocși din România ca un om precum Teodosie, fan al lui Vladimir Putin, să fie înalt ierarh al Bisericii Ortodoxe Române. O astfel de atitudinea în mijlocul Săptămânii Mari este lipsită de absolut orice urmă de decență și trebuie urgent sancționată în mod formal de BOR.

Oare cum își va permite Teodosie să cheme credincioșii să ia lumină în noaptea de Înviere, știind că în Ucraina milioane de creștini ortodocși suferă și se ascund de obuzele Rusiei, în timp ce el îl slăvește pe Putin?

În acest moment, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și Consistoriul Arhieresc trebuie să îl sancționeze cu caterisire pe Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului pentru a transmite un mesaj clar de distanțare față de acest comportament nedemn și dezonorant", a spus Stelian Ion.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stelica sami bag pwIa in toata familia ta ca ma doare in cuc de tine si de mizeria ta de partid.
1
1
De ce crezi ca ne intereseaza prearea ta de limbris ?
0
0
Fara slujba, direct la cimitir, la 2 m
1
1
Cum au invadat spatiul. Mirosea pe site a sluga nespalata si acum ne dam seama de unde vine. Sa mergi sa asculti predica unui personaj caruia nu i pasa de miile de oameni nenorociti este ca si cum l-ati crucificat pe Isus. Nu intelegeti nimic din aceasta Sfanta Sarbatoare dar si semnificatia ei. Vai de capul vostru de crestini.Iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun!
0
0
Cine iti inchipui ca esti verme . MARS INDARAT JIGODIE ORDINARA . PULEA SPATARU O SA VA MAI ALEAGA . TE LEGI DE CINE NU TREBUIE .
0
0
Sunt destui spalati pe creier care se duc! Asta ar trebui sa slujeasca dupa gard la Poarta Alba!
1
0
neomarxistii nu cred in Dumnezeu, deci de ce l-as crede pe papagalul asta ca merge la biserica
1
1
Vai vai, ce stire importanta
0
0
Toata lumea sa boicoteze slujba lui putinistul Teodosie.
0
0
nu iintereseaza pe nimeni ce faci ne doare in ciocan de parerea ta
0
0
Paguba-n ciuperci!
0
0
Toti intepatii striga slava ucraina...habar nu au ce se intampla cu adevarat ! Habar nu aveti care este miza razboiului , de la ce a pornit,si ....cine a avut interesul sa-l porneasca ? !!! Daca rusia pierde razboiul, v-a fi prea tarziu , atunci ve-ti intelege cu totii ....din pacate !
0
0
Sluga de americani si de evrei ! Ce stii tu despre DUMNEZEU , fariseule ?!?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768