REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
24° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

Stelian Ion, dezbatere publică în stațiunea Mamaia! Video

Stelian Ion, dezbatere publică în stațiunea Mamaia! Video

Andreea VEARBA 28 mai 2024 | 13:51 692

Stelian Ion, candidatul la Primăria Constanța, a organizat din nou, o dezbatere publică cu cetățenii, de această dată pe plaja stațiunii Mamaia. Subiectul dezbaterii a fost tocmai porțiunea de plajă pe care primarul Vergil Chițac a vândut-o către firma controlată de președintele PSD Constanța, Ion Dumitrache. 

Stelian Ion, dezbatere publica in statiunea Mamaia! VideoStelian Ion și echipa

La dezbatere, a fost invitat ca de fiecare dată și primarul în funcție, Vergil Chițac, însă acesta nu a onorat nici acum invitația.

Stelian Ion, dezbatere publica in statiunea Mamaia! VideoStelian Ion 

În debutul dezbaterii, Stelian Ion a expus problema pentru care a organizat evenimentul „Este un loc pe care Vergil Chițac l-a pus în vânzare încălcând toate legile acestei țări. Dumitrache vrea să își facă terase în zona aceasta unde ne aflăm acum. Este o zonă care ar trebui să fie publică pentru constănțeni. Plajele sunt în domeniul public, bunuri care sub nici o formă nu pot fi vândute.”

„Nu mai putem accepta această bătaie de joc. Constanța a ajuns bătaie de joc. În același timp, oameni de afaceri care vor să își desfășoare activitatea în mod licit , să construiască ansambluri, nu mai au loc de această mafie”, a spus Stelian Ion.

„Este absolut ireal să nu fie cadastrate imobilele. Este momentul să punem capăt acestei administrații abuzive, o epocă neagră a acestei administrații.”

Stelian Ion a adus în discuție și chestiunea sondajelor de opinie: „. Chițac este disperat să rămână pe scaun pentru a-și proteja aceste afaceri.”

„În 2020, Chițac a declarat <Votați-mă pe mine să scăpați de PSD>, acum are alt mesaj <Stați acasă liniștiți!>. PNL câștigă pe minciună.”

„Stațiunea Mamaia este o pârloagă. Cum să atragi turiști dacă betonezi de la un capăt la altul?! Este o mafie care încalcă legile, care nu respectă legile de urbanism și care își vede doar propriile buzunare.”
 

”Chițac, groparul stațiunii Mamaia și al Constanței, în loc să facă eforturi să reabiliteze Castelul Regina Maria care ar putea fi o bijuterie, noi nu avem dreptul ca în orașul nostru să avem un obiectiv turistic.”
 

„Sunt multe planuri pentru Constanța, vom pune umărul pentru reabilitare. S-au pierdut ani de zile sub incompetența PNL. Au stat cu mâinile în sân.”
 

„Avem nevoie de un Aqua Park așa cum este în București, care să atragă turiști și iarna, și în toată perioada.”
 

„Haideți să ne venim în fire și acum pe 9 iunie este momentul să ne recâștigăm orașul. Suntem sufocați de afacerile lor urât mirositoare, nu mai avem loc de ei.”

Stelian Ion a vorbit și despre Radu Mazăre „La ce bun atâtea milioane dacă te ofilești în pușcărie.”

La final, Stelian Ion a făcut și o mențiune în ceea ce privește ziua de 9 iunie: „Vom fi atenți în secțiile de votare, am primit informații că cei din PSD vor să mai facă rost de nițte voturi când delegații noștri nu sunt atenți.”

Video 1:

Video 2

Video 3:

 

Comandat de partidul USR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279