REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
18.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Stelian Ion, după ce a pierdut alegerile: Constanța a decis. Mergem mai departe! Video

Stelian Ion, după ce a pierdut alegerile: Constanța a decis. Mergem mai departe! Video

D.I., V.S., V.R. 10 iunie 2024 | 13:00 3968

Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța, a susținut prima conferință de presă după ce a pierdut alegerile locale. Candidatul ADU s-a clasat pe locul 2, foarte aproape de Horia Constantinescu.

Stelian Ion, dupa ce a pierdut alegerile: Constanta a decis. Mergem mai departe! Video

În debutul conferinței de presă, Stelian Ion a ținut să le mulțumească oamenilor care l-au votat: „Constanța a decis! Rezultatul nu este definitiv însă lucrurile sunt clare, direcția s-a decis prin vot. În ciudat rezultatului, mergem mai departe. Ieri ne-am concentrat foarte mult pe apărarea democrației și a voturilor. Neregulile au fost clare. Deja a fost amendat primarul, însă plângerile nu vor schimba votul. Constanta a ales să continue mai departe cu PSD. Le mulțumesc celor care ne-au votat, știu că sunt dezamăgiți, însă nu sunt puțini. Nici suficient de mulți pentru a face schimbarea dorită în Constanța. Merităm și putem mai mult. Mai departe, vom vedea câți ani de vânzării de plaje, de autorizații între blocuri, de lipsa de respect la adresa constănțenilor. Vreau să mulțumesc presei că a reflectat în Constanța lucrurile și a arătat exact situația reală. Cu toate acestea, constănțenii au ales același drum. În perioada următoare, vom propune să continuăm în această formulă, să rămânem în Consiliul Local.”

Noi vom face opoziție cu toată forța. Este esențial în Constanța pentru că această caracatiță va sufoca orașul. Am primit mesaje, sunt tineri care ne spun că aleg să nu mai rămână în Constanța. Mulți rămânem aici și luptam în continuare pentru copiii noștri. Asta a fost miza noastră principală. Le mulțumim și familiilor noastre! A fost un efort comun. Este important să mai vedem câteva lucruri. Există și o latura pozitivă, efortul colegilor din anumite localități a fost soldat și cu succes, anume Mihai Vîlcu, primar la Ghindărești, Ciobanu Niculina la Fântânele. Avem alte localități în județ unde au intrat colegii noștri în Consiliile Locale. Au fost și câteva localități cu mențiuni speciale. La Tortomanu, colegul nostru a fost la 7 voturi distanță de a câștiga. Cum s-a putut pierde la Agigea în fata unui primar atât de abuziv? Localitatea este o menghină mafiotă. Va trebui sa reflectăm cu toții dacă aceasta este societatea în care vrem să trăim. Mai departe vom face o analiză atentă cu privire la ce s-a întâmplat. Nu suntem perfecți, eu simt că n-am făcut de ajuns. Am mereu sentimentul că poate puteam mai mult. Am învățat că bine cu forța nu poți face. O să vedem mai departe dacă în continuare vor exista aceste abuzuri. Noi suntem aici, îi vom opri pe toate căile! Acel proiect „Constanța contează” este esențial și vom face ca din el să se desprindă proiecte în Consiliul Local.”, a mai adăugat Stelian Ion.

VIDEO:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stelica si echipa lui de m*******i semianalfabeti voiau sa castige la Constanta ma..ce dragut..daca te uiti in toate pozele facute de ei in perioada de campanie, mai-mai ca iti venea sa scoti una de 10 lei si sa le dai de mila.. doar fetze de milogi inapti..zicea bine unu mai jos..ai mai p****i dintre m*******i s-au bagat la USR.. :)))))..M.u.w.e.e.e.e la hastagishtii progresisti!
11
9
Pa
5
2
Pa
4
2
Ce gluma p*****a.Acum aveti 2 consilieri inainte erau 7 sau 8..O sa faceti doar beton la toaleta de atatea spagii pe care o sa incasati..
8
2
A fost un real efort sa pierdem iar.
7
1
citesc o stire despre mootantul asta si-mi apar doar reclame la adidashi...weird
3
3
Nu mai pot dormi noaptea de grija tinerilor din Cta, in frunte cu fata lu Stelica Garsoniera mica. Imi vor tripla PIBu si-mi vor su ge MIBu.
6
3
Fa-te de kakao pana la capat. Inca o data, ca-n banc. Arata ca o ai cu adevarat mica.
5
4
Parca mai ieri va gudurati pe langa Chitz pentru niste functii publice , din cate imi aduc aminte analfabetul functional papucar Cocargeanu chiar a stat agatat de functia de viceprimar mai bine de 3 ani , perioada in care s-a complacut intr-un anonimat absolut , fiind in cele din urma schimbat cu forta de gasca psd-pnl . Acum o sa-l vedem din nou in CL , alaturi de prietenul combinator Caragheorghe , la fel de habarnisti , fara proiecte si idei care sa ridice Constanta din mocirla pesedisto-liberala .
22
2
Poate ca este momentul unei schimbari in filiala USR Constanta , o demisie de onoare din partea ta si a echipei de campanie ar fi un gest de bun simt. Personaje precum Gima , Cocargeanu , Garip , Ochiulet sau Caragheorghe trebuie sa lase locul unor oameni onesti care sa vina cu o noua viziune , care sa nu se axeze doar pe ideea etniei si a intereselor personale ... Sa va fie rusine pentru faptul ca ati acaparat un ideal al strazii si v-ati transformat in niste oportunisti dizgratiosi , sunteti complici ai celor care au distrus si continua sa distruga acest oras !!!
26
2
Esti mai p***t ca noaptea. S-au agatat hotii lu basescu de voi si lumea si-a dat seama de voi. Sinucide-te sau fa altceva util.
20
10
Parerea mea e ca ai facut doua greseli mari si late. 1) Asocierea cu Palaz 2) Nu te-ai dezis de sustinerea USR fata de comunitatea LGBTQ. Puteai sa obtii votul familiei mele + alte cateva mii de voturi de familii crestine. Dar din pacate asta este situatia, oricine se asociaza/nu se dezice de LGBTQ/imigranti pierde capital politic. Mult succes pe viitor, ai o familie frumoasa.
29
5
david lasa gargara ca ieri dupa amiaza ai venit cu acelasi comentariu, acum ca la 20 30 ai auzit, ne lasi cu vrajelile tale ?
7
1
Ti-ai luat apartament Anl cu handicap, ai fost avocatul lui Mazare, ce te asteptai?
29
8
Bai Stelica da-ti demisia, n-o sa iesi niciodata. Se cheama Demisia de Onoare. Ai pierdut trebuie sa stii sa pierzi
28
3
e ca cta e orasul psdnl-lui de 34 de ani si asta nu se schimba usor pe de alta parte nu a existat campanie la nici un partid iar stelian si usr mint prin omisiune si evita subiectul campaniei care a lipsit in plus stelian ion nu convinge ar trebui sa gasesca altul, sa faca pur si simplu o campanie si sa nu mizeze numai pe votul negativ si nemultumirile acumulate ca acum
10
6
Ai pierdut in momentul in care te-ai asociat cu Palaz.
35
3
Tată clanurile politice au acaparat totul, ieri în jurul orei 20, 30 minute, unul în fața mea la un metru vorbea la telefon și îi spune celui care vorbea să scoată morți la vot că dacă iese ăla au belito,Vezi tată de viata ta că te lupți cu morile de vânt ști cu e ro. Ma. Nu-l să moară capra vecinului numai să îmi fie mie bine, mikdon1 sânt în stare de ori ce pentru bani, așa să vă ajute și să vă dea Dumnezeu după sufletul fiecăruia
7
6
De apartament nu te uitam!
21
4
Pai daca l ai avut in echipa pe boula normal ca ai pierdut. Uitate in toate pozele cu el si ai sa vezi ca el este doar cu glumele.
16
3
ham ham
18
3

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515