REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
13.6° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Stelian Ion: Este foarte important să ne exprimăm opțiunea și să votăm

Stelian Ion: Este foarte important să ne exprimăm opțiunea și să votăm

Emilia Babu, Mariana MURAT, A.F. 9 iunie 2024 | 09:50 1878

Stelian Ion, candidatul ADU la funcția de primar al municipiului Constanța, a votat duminică, 9 iunie a.c., la secția de votare nr. 186, din cadrul Liceului Energetic. Acesta a declarat că este foarte important ca locuitorii municipiului să îşi exprime opțiunea și să voteze pentru ca oraşul Constanţa să ajungă în topul celor din țară.

Stelian Ion: Este foarte important sa ne exprimam optiunea si sa votam

Candidatul ADU la funcția de primar s-a prezentat la vot alături de fiica sa.

Stelian Ion: Este foarte important sa ne exprimam optiunea si sa votamStelian Ion, la vot

Video 1:

 

Video 2:

 

„Este foarte important să ne exprimăm opțiunea și să votăm. Am venit aici plin de încredere, constănțenii ne transmit, peste tot pe unde mergem, gândurile lor bune, doresc schimbare, doresc să ajungem, ca oraș, acolo unde eram odinioară - în topul orașelor din această țară. Constănțenii știu că putem mai mult, că merităm mai mult. Îndemn oamenii să vină masiv la vot, să își exprime opțiunea! Am făcut lucrul acesta azi și eu. Împreună cu colegii vom merge prin toate secțiile de votare să ne asigurăm că procesul de votare este unul corect. Apărăm voturile constănțenilor pentru că este foarte important ca acest vot să fie al lor și să nu fie deturnat în nici un fel. Mulțumesc presei că a relatat, zilele trecute, tot ceea ce s-a întâmplat în privința organizării acestui scrutin. Cu o prezență foarte mare la vot, toate aceste deficiențe care au fost deja constatate de către AEP şi instituţiile abilitate vor putea fi surmontate“, a declarat Stelian Ion.

Stelian Ion: Este foarte important sa ne exprimam optiunea si sa votamLiceul Energetic

 

Video 3:

 

Românii cu drept de vot sunt aşteptaţi duminică la urne să îşi aleagă reprezentanţii în Parlamentul European şi pe cei în administraţia locală. Alegerile europarlamentare au loc simultan cu alegerile locale, într-un singur tur.

La alegeri participă toți cetățenii care au vârsta de vot de cel puțin 18 ani, vârstă împlinită până în ziua alegerilor, inclusiv. Secțiile de votare vor fi deschise în intervalul orar 7:00 – 22:00, cu mențiunea că alegătorii care sunt în afara sediului secției la ora 22:00, pot solicita să voteze până la ora 23:59.

Stelian Ion: Este foarte important sa ne exprimam optiunea si sa votamStelian Ion, la vot, alături de fiica sa

Pentru cei ce votează la aceste alegeri europarlamentare, documentele cerute vor fi o carte de identitate valabilă sau de un pașaport valabil.

Important, cetățenii vor putea vota indiferent de oraș, dacă au asupra lor actul de identitate. Cu toate acestea, primarul nu poate fi ales de către locuitorii din alte orașe, exceptând cei care au viza de flotant eliberată de Primărie. La fel de important de reținut, votul prin corespondență la alegerile europene nu este posibil în România, cum nu este nici cel online.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PENTRU POPESCU , Ma scuzi am inteles tu esti pe invers asta e motivu pentru care alegi tot pe invers.
2
4
Nici în patruzeci de ani nu ajungi primar, esti prea lipsit de vlaga.
7
6
Cea mai joasa speta de om! Cel mai de rahat! Cum sa fii atat de slab?? Ai adunat si copii d ela gradinitia crd ca, nu iti vad sustinatorii!! Ce demonstrezi tu prin asta, cand faci totul la cacealma?
9
10
Da,mergem și am.mers ,dar nu votam cu tine. Nu votam alianță voastră de șomeri care nu știți sa faceți nimic. Nu aveți meserii,ați avut un viceprimar vânzător de teniși, sunt inutili. Constanta votează independent! Constanta votează Felicia Ovanesian.
8
17
Stelian Ion, primar. Nu exista alta solutie mai buna pentru Constanta! Iesiti la vot, daca nu vreti sa ramaneti cu pnl sau psd , groparii Romaniei...
13
12
bwahahahahahaahhaahahahhaahhahah
5
7
Pentru Babiuc.. mare p***t si tu și familia ta din 96' mai bine părăsește tara ca faceți bine
10
3
Măi tiriplici, ai impresia că eu am față de IDIOT să mă duc să votez ?. Pentru cultura ta generală să știi că eu și familia mea nu am mai votat din 1996. Capisci ?
6
18
Veniți să mă votați pe mine Nicolae Emilian HOTUL RO.
10
0
Stelian Ion , viitorul primar al Constantei. Degeaba va c....ti pe voi.....
16
20
E foarte important sa mergem la vot ca sa validam demonocratia europopopeana
16
10
Muiuc vot
11
9

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515