REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
20.4° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Stelian Ion: Ieșiți la vot! Dacă stați acasă, e ca și cum l-ați votat pe Vergil Chitac! Video

Stelian Ion: Ieșiți la vot! Dacă stați acasă, e ca și cum l-ați votat pe Vergil Chitac! Video

Georgiana BOGLEA, V.S., D.I. 31 mai 2024 | 15:40 1744

Stelian Ion, candidatul din partea partidului USR la Primăria Constanța, a organizat o nouă dezbatere publică, de data aceasta în zona Spectrum, pe terenul din Faleză Nord. Subiectul dezbaterii a fost un proiect ce vizează realizarea unui parc pe un teren de 11.500 mp.

Stelian Ion: Iesiti la vot! Daca stati acasa, e ca si cum l-ati votat pe Vergil Chitac! VideoStelian Ion și echipa 

La dezbatere, a fost invitat ca de fiecare dată și primarul în funcție, Vergil Chițac, însă acesta nu a onorat nici acum invitația.

În debutul dezbaterii, Stelian Ion a expus problema pentru care a organizat dezbaterea, realizarea unui parc.

Este foarte important să avem grijă de cartierele Constanței. În Tomis Plus sau Palas nu există niciun părculeț, deși un loc ar fi existat, dar nu cu o administrație pusă pe luat terenuri și imobile din patrimoniul Constanței. Invit constănțenii să ne susțină. Am dovedit ca lupta noastră pentru un oraș verde, curat, a fost reală, nu un simulacru cum a fost în cazul lui Chitac. Precizez ca nu avem nimic cu investitorii, dar sunt unii care respecta regulile de urbanism, dar sunt și alții care vor sa acapareze spațiile verzi și să construiască bloc lângă bloc. ”, a spus Stelian Ion.

De asemenea, acesta îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot și semnalizează niște probleme legate de votare, pe care le consideră grave.

”De asemenea, e foarte important: atrag atenția constănțenilor ca la această rundă de alegeri primarul pregătește o fraudă de proporție. Acesta era obligat să aleagă locuri separate de afișaj electoral. La Constanța au pus doar 15 locuri, în urma cerurilor noastre au suplimentat cu încă 15 locuri, o totală încălcare a drepturilor parlamentare. Urne comune unde să se voteze în aceeași cutie și pentru primar și pentru consiliu județean. În momentul în care ajungi la sfârșitul votului să se amestece toate voturile și să nu se mai înțeleagă nimic. Este încă un amănunt care de fapt ascunde o tentativă de fraudă pentru ca unde se naște haos, ei pot amesteca voturile și să facă ce vor cu buletinele de vot. Astăzi am sesizat această neregulă. Ieșiți la vot! Dacă stați acasă, e ca și cum l-ați votat pe Vergil Chitac! Vă așteptăm pe 9 iunie, poziția 9 pe buletinul de vot! Dacă sesizați nereguli, vă rog să ne aduceți la cunoștință! Nu-i lăsăm să fure, decizia ne aparține nouă!”, a declarat Stelian Ion.

Stelian Ion a vorbit și despre primarul în funcție, Vergil Chițac, spre finalul dezbaterii: ”Vergil Chitac stă prin bodegi și prin cârciumi și se hăhăie! Cine rade la urmă, rade mai bine! Constănțeni, nu vă pierdeți speranța! Îl trimitem înapoi la Eforie, acolo are centru vital al intereselor, habar n are pe ce lume trăiește în acest oraș!

Video 1:

Video 2: 

 

Video 3:

 

Video 4:

 

 

Comandat de partidul USR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
n-ai pe cine alege, iar eu nu ma duc sa votez niste partide care au bagat tara in colaps, doar asa ca sa merg si eu la vot cica ca asa se face, candidatii lasa de dorit, calitatea lor umana e indoielnica, atitudinea de gradinita si mai bine lipsa
5
0
Eu il votez pe acela care indiferent de perioada, facea liveurii si actiuni pe care le fac acum toti candidatii. Pe acela care chiar il intereseaza de cetatean. Din pacate, inca nu s-a nascut, asa ca stam acasa. Ca in pandemie! Ce PLM!
3
1
Mai nea Stelica, un om de rand nu vad langa tine. Doar bogatani, cu afaceri grele, dezvoltatori imobiliari, oare de ce? Ce sa votez, pe matale, sa vad dupa ca faci vreo tovarza cu unii care cotizeaza? Nu mersi, mai bine stau pe gaura mea ca tot aceasi m**e o sa-mi iau. Daca vreunul crede ca cine e in campanie elctorala acum, se gandeste la bunastarea contribuabilului, e naiv.
3
1
Steliane cum e cu apartamentul dat de mazare ca te ai declarat handicapat
5
3
Consilierul tau, Radu Anghel, este un mare mincinos si parsiv! Ai grija cu el!!
4
1
Taci bai puțoiule cu partidul tau lgibidist. Tu si Chitac aceeasi mizerie.
4
3
pentru cel care zice ca si-a delegat semnatura. Abureli de antena 3. Omul asta a fost dat afara de Johaniis, cand a vrut sa faca o justitie apolitica, cu procurori independenti. A deranjat sistemul mafiot psd@pnl.Am incredere in astfel de oameni. O sa-i acord votul meu.
10
9
toata lumea la vot. E timpul pentru o schimbare radicala in bine a Constantei. E timpul pentru Stelian Ion si USR. E momentul sa le dam o sansa sa arate ce poate.Vedeti peste tot in tara cum arata orasele conduse de useristi: Brasov, Timisoara, Bacau .......Vrem si noi sa ajungem la acest nivel....
8
13
Și plângeți încă 4 ani
10
3
domnul care sta in semaforul de la casa de Cultura, el sigur nu stie sa fure cat fura o gasca de usr isti, pnl isti, psd isti
10
2
Nea' Stelian. Inainte de a comanda articolul, nu ai sesizat cat de penibile sunt filmarile? (cu asa ceva, doresti voturi?) nu stiu de ce am impresia ca din cei' 9 din filmare, o sa scoti doar 3-4 voturi...
14
9
Sa te voteze bodean și paraditorii lui care vroiau sa te facă primar cu dosare penale pe Chitac și Horia. Escrocilor
13
11
Votați Stelian, ficioru armânescu ți ne lasă făr de paratzi
14
8
Pe calendarul creștin ortodox este vindecarea orbului...vedeți pe cine votati
9
0
Il votez pe calugarul ala diliman care sta prin intersectii, merita o sansa, are aceeasi valoare ca si restul candidatilor. :))
18
3
Omocea președinte
0
10
Ești o zdreanta, Stelian, cum au venit alegerile ai ieșit de sub biroul meu...
13
16
O sa fie precum nicusor..O sa taie macaroana la hotie la astia din primarie care ne sfideaza cu prostia lor...
13
8
Concret: Ce solutii ai? Te-as vota, dar ailalti au venit cu solutii (mai mult sau mai putin fanteziste), Tu doar critici, constati.
15
12
Singura si cea mai buna solutie este doamna Felicia Ovanesian!
7
26
Eu il votez pe Mazare
5
20
Felicia Ovanesian e TOP! Femeia e printre oameni zilnic, nu figuri nu talente, mega bine pregatita! Scapa-ne de hoti Feli! Te votam!
9
27
usr/ alianta dreptei unite, trebuia sa clarifice modul in care vede relansarea economic a orasului si judetului constanta ! au in prioritati chestia asta sau nu ? poate in al 12 lea ceas o faceti !!!
9
8
Nu am proiecte pentru oras, dar stiu sa plang
15
15
Steliane ce ai fumat?
11
14
Pul a noastra de sclav de servicii cu votu tau si cu iesitul la vot. Toti sunteti niste hoti retardati care vreti sa fiti legiferati.. sa iasa sa va impuste ca asta meritati nu sa voteze ceva ce este aranjat.
14
10
tot han di ca pat ai ramas, si-n acte, si-n realitate. De la pomeni cu garsoniere la pomeni electorale. Tu ai muncit vreo zi in viata asta, ma oligo frenule ?
10
13
Iesiti la vot si votati un candidat independent, ajunge cu aliantele pe care le fac partidele. Votam Felicia Ovanesian primar independet!
9
25
Ies la vot dar cu siguranta nu te votez pe tine.
18
13
Iesim la vot Tradatorilor de tara! Dar nu votam cu voi
13
12
Cum sa zici ca ti-e foame si vrei si tu o bucata de ciolan, fara sa zici ca ti-e foame..mai ales ala de sta incruntatv..vla ala foamea e cea mai marev..
6
12
BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH
6
8
:))))) Ce circar notoriu!n a condus un SRL in viata lui, nici macar MJ nu l a condus, a delegat semnaturile
18
11

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515