REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
31.4° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Stelian Ion: Ministrul Justiţiei - un ministru marionetă

Stelian Ion: Ministrul Justiţiei - un ministru marionetă

Victor ROTARU 13 ianuarie 2024 | 00:00 506

Deputatul USR Stelian Ion a calificat-o pe Alina Gorghiu ca fiind "un ministru marionetă", care a propus "doi candidaţi marionetă" pentru funcţii de conducere în DNA şi Parchetul General.

Stelian Ion: Ministrul Justitiei - un ministru marionetaStelian Ion

Stelian Ion, fost ministru al Justiţiei, a criticat astfel decizia ministrului Alina Gorghiu de a propune în funcţii de conducere în DNA şi Parchetul General doi procurori pentru care CSM a formulat un aviz negativ.

"Ministru marionetă, candidaţi marionetă! Ministra Gorghiu merge mai departe cu procedura de numire a celor doi procurori cu aviz negativ de la CSM. Propunerile vor ajunge acum la păpuşarul-şef, Klaus Iohannis, doar de semnătura lui mai fiind nevoie pentru ca Mihaiela Iorga-Moraru să conducă cea mai importantă secţie din DNA - Secţia de combatere a corupţiei, iar Remus Iulian Popa, Secţia de urmărire penală a Parchetului General. Obiectul coaliţiei conduse de Iohannis de a pune cruce combaterii corupţiei reale şi de a controla justiţia este evident. O bătaie de joc fără margini! Justiţia e făcută praf pas cu pas", a scris pe Facebook Stelian Ion.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a decis să trimită preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire în funcţii de conducere la DNA şi Parchetul General a procurorilor Mihaiela Moraru-Iorga şi Remus-Iulian Popa, cei doi primind anterior aviz negativ din partea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bwahahaahahahahahhahahahahahahha
0
0
Marionetă s au nu a păcălit eu toata instituția domeniului public și privat Constanta si a luat o garsoniera ANL.Ce mai tură gura omul zisese ii ne trag are asm si pă masa o avea la birouri atunci nu la ajuta deloc deloc.Sint oameni bolnavi vai si vai cu cancer cu leucemi cu diabet insulini dependent cu ajutati cate ce sa vezi stau cu chirie Acesta are pă dku sa il ia ii mai cu moț Sa ma p**i direct in .ula
3
0
USR partidul cel mai nociv format numai din scursuri umane. Stelian face parte si este acelasi tip de individ.
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212