REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Stelian Ion, noul președinte al USR Constanța!

Stelian Ion, noul președinte al USR Constanța!

Ana Maria LIPAN 11 iunie 2023 | 10:41 5282

Membrii USR Constanța s-au întrunit sâmbătă, 10 iunie, în cadrul sesiunii de alegeri interne pentru a vota persoana care va ocupa funcția de președinte al filialei județene, precum și componența Biroului Județean.

Stelian Ion, noul presedinte al USR Constanta!

Conform rezultatelor finale ale scrutinului, deputatul Stelian Ion este noul președinte al filialei județene USR Constanța, iar membrii Biroului Județean sunt următorii: Gilda Lazăr, Mirela Garip, Cerasela Badea, Adriana Bunghez, Gabriel Ciobanu, Cristiana Popescu, Ana Listarf, George Sfrent, Remus Negoi, Florin Cocargeanu, Dumitru Caragheorghe, Semiran Abdurefi, Mihai Ochiuleț, Cătălin Iacob, Petre Enciu, Angelo Anagnoste, Petru Moraru, Mihai Valcu, Romeo Stavăr, Edward Nedelcu.

Tot sâmbătă, au fost aleși și cei 28 de delegați care vor reprezenta USR Constanța la Congresul Național al USR din data de 17 iunie.

„Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată și îi felicit pe toți cei care au obținut un mandat de membru în Biroul Județean! De asemenea, le mulțumesc fostului președinte, Dumitru Caragheorghe, pentru tot ce a făcut în acești ani, și celui care l-a precedat, senatorul Remus Negoi, foștilor membri ai organelor de conducere și tuturor membrilor implicați!

USR Constanța intră într-o nouă etapă, însă obiectivele noastre rămân aceleași: să reușim câștigarea guvernării locale, pentru a face toate lucrurile pe care le-am promis constănțenilor. Urmează multe bătălii grele, într-un timp foarte scurt, dar va merita tot efortul. Trebuie să ne concentrăm exclusiv pe rezolvarea problemelor oamenilor care au atât de multe așteptări de la noi. Nu avem voie să îi dezamăgim! Satisfacțiile vor fi infinit mai mari când ne vom uita în spate și vom realiza câte lucruri bune am lăsat în urma noastră. Avem o fundație solidă și, mai ales, determinarea necesară pentru ca împreună să reușim ceea ce ne-am propus!“, a transmis Stelian Ion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai , voi sunteti locca , lipseste din peisaj "marele" strateg Georgica Gima , sa nu-mi spuneti ca s-a lepadat de USR si a sarit in barca galbena a vericului Stelica Gima , sa-i refaca imaginea preacuviosului Mihai Lupu ?!? Ca deeh ... daca tot se apropie alegerile , tradare , tradare , dar s-o stim si noi !!!
3
0
In Constanta , acest partid a ajuns sa fie o afacere m***********a in care tot felul de nulitati se perinda la conducere. Dumitru Caragheorghe - un combinator de cea mai joasa speta , Florin Cocargeanu - exemplu sublim de analfabet functional care pana sa intre in USR vindea slapi in mall , m****a Garip - o tzatza cu aere de mare diva , Mihai Ochiulet - idiottul perfect , Cerasela Badea - nulitatea in forma ei cea mai pura , a*****a Bunghez - defineste cel mai bine prostittutia in politica , Stelian Ion - politrucul care incearca sa prosteasca pe toata lumea.
3
0
Acum campanie o sa faca alde Ochiulet
4
0
Capul sus, Ioane!
3
3
S-au pus boții pe tine. E clar că le teama de tine.
2
3
Ce se mai aude de Donchi Pufleni? Si-a facut fenta?
4
0
partidul asta a inceput sa miroase a urda cu aracet, pacat. Drula, cati miei ai primit de la Constanta?
10
4
Bai Steliane ai fost ales data trecuta si ce ai facut ... un scandal si a-ti lasat PSD sa va i-a locul. Te dai si mare gagicar la tv cu flirturi in direct , aluzii la Reporterite. Uita-te la tine, ti-a trecut bine timpul, ce femeie se mai uita la tine cu parul alb... Fa-te om serios si incearca sa faci cu adevarat ceva pentru Tara. Devii p*****l, gen Tudose Braileanu cu Hartuiri Sexuale, o sa fii de rasul curcilor
12
6
La naiba cu USR, votez AUR de al naibii
13
11
Am facut campanie pt USR, dar s-au dovedit fripturisti ca si ceilalti. Au mazilit cei mai buni oameni pe care ii aveau. La urmatoarele alegeri votez aur de-al dracu, sa-i incurc pe toti! Astept cu nerabdare sa-i vad pe varciolacu si boul baltii ciuca negociind cu simion!
16
7
Nu votez cu nimeni dar in mai multe luari de pozitie publice si din parlament usr mi s-a parut corect fata de psdnl care se dovedesc mari escroci destul de des
10
6
Poftiti placuta suedeza inapoi jigogiilor ..!..
8
7
Se pare ca aceasta formatiune politica a avut o viata efemera! Pacat! Unii au sperat la o alternativa pentru pnl, psd!
11
4
Am pus... Dar nu e voie..... USR... Vomit
8
5
USR....
3
2
Am votat USR si astia au luptat impotriva mea. Nu mai votez.
13
10
Ce comentarii de jeguri slinoase și frustrate! Cu ăștia ca voi nici în 10 generații nu se face r*mânia bine.
6
18
Deci ,adio USR!!!! Mai bine, decat cu astia!
17
5
Mamaaa este plin de slugi postace ale PSD-PNL, coruptii care au jefuit Constanta si o jefuiesc
13
17
Poate doar Anca Neagoe, actuala Manaila, fosta colega de clasa de liceu, sa-l sustina!
8
2
In biroul judetean aceeasi oameni ,,noi"care au fost politic avansati si cu aceleeasi talent politic de promisiuni. Stelian Ion vrei iar la guvernare?
16
3
Chiar asa de mare este blestemul de nu avem lideri integri, inteligenti, educati, morali?! Apar numai oportunisti haini dupa ciolan pusi pe acuze si scuze. Niciunul nu vine cu idei ci doar denigreaza si improsca cu rahat pe ceilalti. Toti o apa si-un pamant!
19
2
Vorbeste si garsoniera ca si el e om! Da s.a facut bine! Partid de manipulatori si mincinosi!
21
7
Stelica s-a intors mai vrea o tura in parlament
21
5
Garsoniera, unde i garsoniera! Avocat avortor parat, politician submediocru, idiotenia întruchipata!
25
7
Asta mai lipsea! USR = executanții retarzi ai jidanilor criminali comuniști. Jigodie trădătoare. Partid mizerabil plin cu degenerați.
21
10
Probabil ca acest partid a avut si intentii bune , probabil.... Ce a iesit , si ce au facut , prefer sa nu comentez ! Adio USR !
26
5
Cum sa votezi acest tomberon fascist?? Trebuie sa fi complet idiot sa votezi cu USR!
22
12
De fiecare data cand il vad si cand il aud pe acest personaj, ma infrigurez si totodata ma intristez pentru ca Romania nu are niciun viitor. Cu parere de rau, cat timp astfel de personaje vor face politica, marii castigatori vor fi cei din PSD, PNL sau Doamne fereste, Aur! Pacat de tara asta!
31
2
te vor vota numai rudele din Cogealac... USR, avea o mare sansa la anul dar cu foi in frunte, o sa ia fix 4%.
28
2
Votez cu PSD
15
12
Defapt meakedonimea din Romania si tarfele lor.
23
6
bwahahahahahahaahahahahahahah
13
3
Un papagal , il cunosc de la scoala, toti faceam misto de el...
27
7
Hai sa i-o tragem lui Chiț la anul!
10
19
Makedonilor din Cta!
22
8
Mazăre la felicitat?!
9
8
... tot noi. Nimeni nu-si asuma dezastrul, toată lumea așteaptă infrigurata listele pt alegeri. Sa vezi acolo ciolaniada..
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510