REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° ConstanÈ›a Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
19.9° ConstanÈ›a Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Stelian Ion: Sunt umăr la umăr cu Chițac. Video

Stelian Ion: Sunt umăr la umăr cu Chițac. Video

Victor ROTARU 8 mai 2024 | 13:05 1150

Miercuri, 8 mai, Stelian Ion, candidatul AlianÈ›ei Dreapta Unită pentru Primăria ConstanÈ›a, a organizat o conferință de presă în care au fost prezentate È™i discutate mai multe subiecte de interes public local.

Stelian Ion: Sunt umar la umar cu Chitac. Video

„Mai sunt câteva zile È™i începe campania electorală. Cu cât ne apropiem de momentul votului, È™i interesul constănÈ›enilor este din ce în ce mai mare pentru politică È™i pentru viitorul lor în acest oraÈ™. Au ieÈ™it în perioada anterioară tot felul de informaÈ›ii, pe surse, tot felul de informaÈ›ii din partea partidelor politice, din partea PSD, din vreo 5 surse eram daÈ›i pe primul loc. Din partea PNL eram daÈ›i umăr la umăr cu actualul primar. Chestiuni pe surse. AÈ™a cum spuneam în urmă cu o lună de zile, am comandat È™i noi un sondaj, pentru că vrem să È™tim care este poza de moment. Acest sondaj, pe care l-am efectuat nu a fost destinat presei, dar o parte din sondaj a fost prezentat. Azi, e timpul să venim asumat È™i să arătăm ce au relevat aceste măsurători sociologice.”

VIDEO1:

„După cum se observă, majoritatea constănÈ›enilor consideră că nu sunt mulÈ›umiÈ›i de către actualul primar. 52,9% arată nemulÈ›umirea, mult mai mult decât cei mulÈ›umiÈ›i - 39,9%, nu este un scor mic având în vedere dezastrul pe care l-a făcut actualul primar în ConstanÈ›a. Referitor la prezenÈ›a la vot, se anunță o prezență la vot de circa 30%. Este foarte important să înÈ›elegem cu toÈ›ii că acest moment nu trebuie ratat, trebuie să ieÈ™im masiv la vot. În 2020, peste 30% dintre constănÈ›eni au ieÈ™it la vot, dar asta înseamnă, coroborat cu faptul că avem alegeri într-un singur tur, asta a dus la situaÈ›ia în care primarul actual să fie votat cu puÈ›in peste 10% din totalul votanÈ›ilor din ConstanÈ›a. Ceea ce este un procentaj foarte mic care nu-È›i oferă legitimitate. Fac apel către constănÈ›eni să urmărească campania electorală, să urmărească ceea ce prezintă candidaÈ›ii, să urmărească parcursul profesional, din politică, să iasă la vot.”, a transmis candidatul ADU la Primăria ConstanÈ›a. 

VIDEO2:

„În ConstanÈ›a, această alianță, această alăturare a celor 3 partide oferă o astfel de variantă È™i suntem primii în preferinÈ›ele constănÈ›enilor în ceea ce priveÈ™te Consiliul Local. Primarul în funcÈ›ie ace un procentaj de 29,3%, din partea AlianÈ›ei Drepta Unită, candidatul are 25,8%, un scor apropiat, Horia Constantinescu, susÈ›inut de PSD are 18,5%, iar Ovidiu CupÈ™a are 13,7%. Actualul primar a reuÈ™it să câÈ™tige primăria prin manipularea acestor informaÈ›ii. În 2020 ne dădeau undeva pe la 10-12%. ChiÈ›ac È™i PNL-ul spuneau că putem scăpa de PSD în ConstanÈ›a doar dacă va fi votat Vergil ChiÈ›ac, pentru că Stelian Ion nu ar fi avut È™anse. Realitatea a arătat altceva, în 2020 am avut 24%. ChiÈ›ac nu mai are unde să crească, noi suntem pe o linie ascendenta. Cu această tendință pășim în campania electorală. Nu mai zic de candidaÈ›ii partidelor mici sau a independenÈ›ilor care unt aruncaÈ›i în luptă drept „iepuraÈ™i”, aruncaÈ›i în campania electorală doar pentru a disipa voturile opoziÈ›iei È™i care nu au nici o È™ansă de a se apropia de locurile menÈ›ionate.”

VIDEO3:

„În 2024 avem o È™ansă imensă să schimbăm lucrurile în bine la ConstanÈ›a. Sunt umăr la umăr cu ChiÈ›ac. Mesajul nostru e clar pentru constănÈ›eni. MulÈ›i dintre ei s-au înÈ™elat în 2020. Aveau aÈ™teptarea ca să aibă un primar gospodar. A avut moÈ™tenirea proiectelor de la vechea administraÈ›ie. Ne bazam pe credibilitatea pe care ne-am construit-o în timp. E important să vedem în lucru. Avem de-a face cu un trio. În vârful acestui triunghi e Chitac È™i ceilalÈ›i sunt vechii lui colaboratori Horia È™i Felicia Ovanesian. Servesc aceleaÈ™i interese în ConstanÈ›a, acelaÈ™i grup de interese gravitând în jurul PSD dar È™i PNL. Deci cine votează, votează pentru aceste interese. Cele mai mari È™anse le are ChiÈ›ac conform sondajului, suntem umăr la umăr. Deci singura È™ansă să scape ConstanÈ›a de acesta este să voteze Alianță Dreapta Unită. E la latitudinea fiecăruia ce votează, însă noi venim cu această È™ansă. Dacă vrem să schimbăm ceva în ConstanÈ›a, nu va irosiÈ›i votul! Cei din echipa lui ChiÈ›ac pun la cale un linÈ™aj mediatic. Cel mai puternic candidat, cel mai mare pericol pentru PNL, sunt eu la ConstanÈ›a. AÈ™tept stimaÈ›i tovarăși de la PNL atacurile dumneavoastră. Sunt pregătit. Nu faceÈ›i decât un singur lucru, mă faceÈ›i să mă mobilizez mai tare. Și pe o parte din oraÈ™ la fel.” a mai adăugat Stelian Ion.

VIDEO INTEGRAL:

 Sondajul alianÈ›ei pentru Consiliul Local:

    AlianÈ›a Dreapta Unită – USR, PMP, FORÈšA DREPTEI – 24,5%
    PSD – 24,1%
    PNL – 19,8%
    SOS – 4,2%
    Partidul Verde – 3,9%
    PER – 2,7%.
    AUR – 15,7%

Pentru primar:

    Vergil ChiÈ›ac – 29,3%
    Stelian Ion – 25,8%
    Horia Constantinescu – 18,5%
    Ovidiu CupÈ™a – 13,7%
    Felicia Ovanesian – 4,7%
    Cezara Popescu – 2,8%
    Gihan Eserghep – 2%

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In anul 2020 doar 30 % dintre constănțeni au hotărât soarta orașului . Daca nu vom ieși la vot situația se va repeta. Să votam pe cel care va avea un program serios nu încărcat cu gogoșele și minciunele. Eu merg la vot.
2
0
Singurul candidat eligibil, potent si pus pe fapte mari este actualul primar Chitac. Votati-l sa continue lucrarile de anvergura in municipiul Constanta. Niciun alt primar nu a facut ceea ce a facut el si face si in prezent.
1
4
Oricine este mai bun la Primaria decat navetistul din Eforie.
10
2
sufletul comertului si al politicii
5
1
Cupsa nu poate depasi scorul AUR care are cam 14% de multă vreme si moare acolo!
6
1
asa,asa! pe linga boi va alaturati, nu inaintea lor, ca va impung cu coarnele, nu la urma, ca se balega pe voi, printre ei, printre ei!
4
2

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275