REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

STELIAN ION, tot mai aproape să preia Ministerul Justiției

STELIAN ION, tot mai aproape să preia Ministerul Justiției

Replica API 20 decembrie 2020 | 15:43 3415

După ce s-a tot vehiculat în ultima vreme că Stelian Ion va fi propunerea pentru Ministerul Justiției, iată că constănțeanul este tot mai aproape să preia conducerea ministerului.

Se pare că cele 3 partide, PNL, USR-PLUS și UDMR au ajuns la un acord în privința împărțirii ministerelor. Propunerea pentru Ministerul Justiției este constănțeanul Stelian Ion.

”Sunt șanse mari să devin viitorul ministrul al Justiției, însă nu pot să confirm sută la sută. Nimic nu este sigur, se poate întâmpla orice” a declarat Stelian Ion pentru ziarul Replica de Constanța.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu 40 de cartele care incearca disperat sa populeze comenturile prin mai multe mesaje anti usr si Stelian ion,,,mesajul constantenilor este : nu e loc de manipulare de genul acesta la ct suntem prea inteligenti pt tine obositule postac
1
1
Face spume Sabin Borcan de la News Week. L-au platit degeaba interlopii din USL. N-a mers basina cu garsoniera decat la capetele complet seci din Constanta care au votat Chitac.
1
3
Excelenta veste. Nasol pentru hoti.
1
4
sa vezi ce va dau astia.....
5
2
daca asta ajunde ministrul justitiei, putem pleca toti din tara si ultimul sa stinga lumina
6
5
Preia ministerul cum a preluat si garsoniera anl in constanta
16
6
Urmeaza desfiintarea SIIJ iar procurorii abuzivi trec in competenta DNA. Va fi minunat la Constanta de abia asteptam
11
0
ca pesedeul a dat liber la membrii sai pensionari sa comenteze pe aici. Majoritatea comentariilor iti provoaca greata!
6
16
E bine ca intra Uniunea Stanga Radicala la guvernare, sa vada romanache ce se intampla cand lasi niste cretinei infierbantati sa aiba acces la putere. Praful si pulberea o sa se aleaga de tara asta cu extremistii stangisti in guvern.
10
4
40 de dislike egal 40 de cartele egal una bucata postac platit
3
5
Acum urmeaza sa si aranjeze posturi usristi , sa dea in psd si in pnl. Sa fie exact invers decat au zis ca o sa fie. Urmariti aranjamentele care o sa vina si pe unde ajung cei care trebuie si care nu trebuie
8
0
stelian ion aranjatorul , caragheorghe samsarului , timofte aranajatorul de examene la institut. O ceata de hoti penali
14
0
Asta a falsificat actele sa ia casa de la ANL si ajunge ministrul justitie
21
2
Steliane, daca ai un pic de respect pentru USR si Constanteni-ca pentru tine sigur nu ai- refuza a fi ministrul justitiei, ca doar stii cine esti si de ce esti in stare. Mai ai si buzele subtiri...
12
3
Cu hua dupa mine.eu cand spuneam ca astia de la usrplus sunt mai periculosi decat psd ma huleati.cand va spuneam ca li se citeste foamea de functii in ochii si foamea dupa banii statului la fel.va dati seama ce pregatire are asta, e avocat, atat, si o sa fie ministru al justitiei.facultatea la papaprii si ajungi ministru.Doamne fereste.Doamne fereste.....
11
2
Daca aveti dovezi ca am picat de prosti la faza cu virusul din studiile si cercetarile pe care le ati facut, publicati le va rog sa ne luminam si noi astia mai prosti. Pace.
6
3
Cine are cei mai idioti cetateni din Romania? Constanta. Ati votat, spalati-va nenorocitilor pe cap cu el
13
3
Sau 6 case furate.asta inseamna sa fi mafiot.
9
2
Ce de retardati pe aici care plang pentru ca nu prinde vreun mafiot USL-ist portofoliul de la justitie. Ati pus-o infractorilor, daca ia Stelian Ion postul de ministru al justiei, pt ca va desfiinta SS si nu veti mai avea cum sa dati spaga la magistrati fara sa fiti prinsi.
6
11
A servit bine sistemul, merita recompensat! Este santajabil, de aceea sistemul se va folosi de el pana cand nu va mai avea nevoie, apoi il va arunca, ca pe un prezervativ folosit!
11
1
Mai mare incredere prezinta Nutu Camataru!
33
3
Spunea cineva ca Romania este tara in care a murit mirarea. Si chiar asa e : nimic nu ma mai mira. O singura 'consolare' am. Nu doar romanii au picat de prosti la faza cu virusul 'ucigas'. Natii cu mult mai multe pretentii ca noi s-au dus dupa fenta si acum s-au trezit prizonierii dictaturii Noii Ordini Mondiale. Nemtii, italienii, francezii, englezii, spaniolii, toti sunt pe faras. Ce sa mai spunem de marele USA. S-a furat la alegeri in State mai ceva ca la Sectorul 1. Multumiti-va cu ce ati trait pana acum. Ca ceea ce va urma va fi sclavie.
19
6
Stelian , si cu garsoniera obtinuta prin fals de la stat ce facem , renuntam intr-un final la ea ? Eu zic s-o intrebi pe mamica , poate mai face niste combinatii si reuseste s-o treaca pe numele nepotilor . Sa va fie rusine domnule deputat fata de toti cei care au obtinut prin munca cinstita orice bun personal . Pacat ca ati asociat aceasta mizerie personala cu imaginea USR Constanta ...
31
5
Daca asta ajunge Minsitrul Justitiei , o sa votez toata viata mea numai PSD !
39
5
Sa vezi justitie cu Stelu cel dornic de spaga. Mazare e ca si scapat.
31
3
Stelian Ion la Justitie si Turcan la educatie si putem sa ne bagam pula in ea de tara
44
2
Doamne daca asta este ministrul justitiei,ne-am dat dracu.Tara cu o conducere de incompetenti penali.Tara cu penali cu fraude si dosare ajung presedinte,ministri etc.
39
1
Acum se va relua visul dreptei. Urmarirea adversarilor politici cu SRI- ul sau alte sisteme specializate. Vesnica prezenta la putere. PSD oricum e pe duca cu toate voturile lor asa ca sunt curios cum sa se toarne intre ei astia "de dreapta"
25
6
De vina este PSD
16
4
Icredibil!Un penal ministru la justitie, asta care a luat o locuinta prin frauda. Nu ca ar fi primul. Dar pana la urma a fost cel mai votat constantean. Minciuna marxistilor sorositi cu Fara Penali in functii publice e o minciuna si manipulare pentru idioti. Si cati avem.
40
1
Asta trebuia arestat, pt ca la aparat pe Mazare!!!! Aia cu garsonieri e pistol cu apa!
32
5
Ba pe-a mati prostule !
2
5
Mai mwistule, pai de asta va bateti voi, sa preluati ciolanu, mortii matii de polician. Sa va iau pilica in pwla
29
1
asta era planul inca din 89 la lovitura de stat, noroc cu Iliescu pe care acum multi il injura, de ce nu mai pomneste nimeni de evenimentele de la Tg Mures din martie 90? Se pare ca Joahanis are misiunea de a indeplini ceea ce nu s-a facut atunci. de aia era nevoie de un neamt ca presedinte!!!
23
4
De capul nostru! Adevarata aceea vorba potrivit careia, politica naste monstrii! Felicitari maxime idiotilor care aU votat un asemenea specimen!
33
1
muie cu kkat d-le constantean
23
2
Noroc sa ai
18
2
Romania urmeaza sa dispara. Asa si trebuie, unnpopor de cacat. Adio Romania. Muie patriotilor si tuturor romanilor.
24
11
Omul psd-ului din Constanta devine Ministrul Justitiei in guvernul coalitiei carea a "izolat" psd? LOL!
30
4
Respect si succes, dle deputat Stelian Ion!
8
45
La ce guvern antiromanesc avem poate sa ia si mos craciun ministerul ca nu e nicio diferenta.
30
2
lui Mazare, ministrul justitiei! Nici nu puteau gasi magistratii un ins mai pe placul lor. Mazare, deschide sampania! Vedeti domnilor alegatori, ca votul conteaza? Daca ieseati macar 50%, la vot, ungurii ereau la peluza. Asa o sa ne impuna Victor Orban ministrul dezvoltarii..
33
2
Orice neavenit poate fi ministru in Romania asta decazuta!
45
6
Pai el saracu nici nu stie sa desparta in silabe cuvantul justitie. In afara de cacatul numit politica, ce il recomanda pe acest Mickey Mouse al Constantei pentru functia de ministru al justitiei?
39
7

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620