REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
24.1° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

Stelian Ion, vizită în cartierul Compozitori. Video

Stelian Ion, vizită în cartierul Compozitori. Video

Andreea VEARBA 24 mai 2024 | 15:00 820

Stelian Ion și-a dat întâlnire cu constănțenii, în cartierul Compozitorilor, pentru a participa la o discuție deschisă despre problemele din cartier, în cadrul căreia a fost invitat și primarul în funcție, Vergil Chițac.

Stelian Ion, vizita in cartierul Compozitori. VideoStelian Ion și echipa ADU

În debutul discuției, Stelian Ion a făcut referire la absența primarului în funcție, Vergil Chițac: „L-am așteptat și astăzi pe Vergil Chițac. Este dispărut de ceva timp. Suntem într-un cartier unde mulți tineri s-au mutat. Potrivit locuitorilor, aici sunt multe probleme. Aici, în cartierul unde sunt multe familii tinere, vom construi două unități școlare. Este important să le dăm șansa familiilor tinere să își ducă copii la școală. Din păcate, primarul nostru, care se pregătește să plece la el în Eforie din octombrie, crede că nu este nevoie să ridice unități școlare pentru că cică nu i s-a solicitat. Avem de-a face cu un primar depășit.”

Mai departe, Stelian Ion a abordat problemele din cartierul Compozitori: „Este foarte important să avem grijă de locuitori. Din păcate, Chițac le-a întors spatele. Avem proiect de sistematizare a străzilor și a trotuarelor. Sunt străzi care nu sunt asfaltate nici acum. Nu au unde sa își plimbe copiii cu cărucioarele.”

Stelian Ion, vizita in cartierul Compozitori. VideoStelian Ion

„O altă problemă găsită în acest cartier este lipsa transportului public. Avem în plan să prelungim traseul liniei 51. Avem și alte planuri pentru acest cartier, am enumerat doar câteva.”, a mai spus candidatul ADU la Primăria Constanța.

Video 1:

Stelian Ion vrea să îi trimită acasă pe cei de la PNL și PSD 

„Vreau să le transmit contracandidaților că stăm foarte bine în sondaje. Acum ceva timp eram umăr la umăr cu Chițac, acum am intrat în depășire. Tragem o concluzie: îi trimitem acasă pe cei de la PNL, PSD. Sunt speriați. Așteptăm să iasă cu atacurile cu care se laudă. Nu ne este frică, dimpotrivă, ne mobilizăm.”

Video 2:

Comandat de partidul USR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240009

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu stiu ce hram poarta stelian ion, dar ca primarul este depasit este putin spus. un general al armatei romane, de asemenea factura, dar fara rusine, ca si ciuca. astia nu stiu decit de maciuca!
1
0
Votează candidatul independent Felicia Ovanesian. Ne-am saturat de alianțele partidelor.
2
1
Ești prea mic și interesant Faci tu unitățile de învățământ..din banii tai?? Dacă consiliu nu aproba,și nu reușești sa faci..nu este bine sa fii condamnat cu executare ptr marturii mincinoase?? Asa MERITATI TOTI,CARE CANDIDAȚI ..PROMITEȚI ȘI NU FACETI....la pușcărie 3 ani....și vedem după...dacă mai mințiți oamenii care poate cred și au speranțe și va votează și voi ai mințiți!
3
0
Absentul este acelasi Vergil Chitac care va era tovaras de nadejde la impartirea functiilor publice , cei care au facut parte din USR Constanta isi aduc foarte bine aminte cum au fost tratati de toti oportunisti veniti pe filiera combinatorului Caragheorghe si a papucarului Cocargeanu . Ce ati realizat in cei 4 ani pentru Constanta , cum ati schimbat in bine viata oamenilor ??? Bineinteles ca dispretuitoarea Garip , analfabetul functional Ochiulet sau saraca cu duhul Badea nu au timp si chef sa dea socoteala pentru incompetenta lor , se pregatesc sa vanda constantenilor o noua poveste , de data aceasta alaturi de mizerabilul Claudiu Palas. Sunteti la fel de detestabili ca psd , pnl sau aur !!!
6
0
Aproape toți candidații la primăria CT mintea lor e înghesuirea orașului și a stațiunii Mamaia cu imobiliare În rest bla bla și maka maka Unde e cașul și parandaratul acolo e bubuiala
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279