REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
16.3° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Stelian Ion: Vrem și putem să facem această schimbare la Constanța. Video

Stelian Ion: Vrem și putem să facem această schimbare la Constanța. Video

Victor ROTARU, Virgil STOIAN 2 iunie 2024 | 11:00 1888

Duminică, 2 iunie, candidatul ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion a susținut o conferință de presă în cartierul Tomis Plus. La dezbatere, a fost invitat ca de fiecare dată și primarul în funcție, Vergil Chițac, însă acesta nu a onorat nici acum invitația. Acesta a fost invitat pentru a le explica locuitorilor din cartier de ce a ignorat aspecte cum ar fi amenajarea trotuarelor, a unor spații de joacă sau a unor zone verzi.

Stelian Ion: Vrem si putem sa facem aceasta schimbare la Constanta. VideoStelian Ion și echipa

În debutul conferinței de presă, Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanța a punctat minusurile și problemele cu care se confruntă locuitorii cartierului Tomis Plus: „Ne aflăm într-un cartier plin de tineri, un cartier în continuă dezvoltare. Din păcate, administrația locală a Constanței a ignorat acest cartier, le-a întors spatele oamenilor de aici. Sunt foarte mulți tineri care au copii și nu au unde să-i ducă la grădiniță, nu au spații amenajate, niște părculețe pentru copii lor. Nu au trotuare, nu au străzi asfaltate în tot cartierul. Avem aici, de mult timp, proiecte pentru tot cartierul. În primul rând, trebuie să punem la punct infrastructura rutieră: trotuare și străzi. Trebuie să facem un efort din partea Primăriei, pentru că în ultimii ani nu s-a întâmplat nimic în acest cartier. O lopată de asfalt nu rezolvă lucrurile. Le readuc aminte oamenilor care locuiesc în Tomis Plus că avem multe proiecte pentru ei. Suntem într-o zonă, pârloagă, exact cum este fața administrației din Constanța, condusă de Vergil Chițac. Nu au fost în stare să identifice care este proprietarul acestui lot de teren. Vom amenaja un parc pentru locuitorii de aici: cu locuri de joacă, cu băncuțe. Este foarte mare nevoie și știm ce-și doresc acești oameni.

VIDEO1:

Stelian Ion: Nu vă mai merge, mincinoșilor!

Nu există în acest cartier o grădiniță. În perioada următoare avem în proiect de a amenaja o grădiniță pentru acești copii. Sunt foarte multe lucruri de făcut în Constanța și nu doar spoială. Un alt subiect foarte important este acela al minciunilor al PNL-ului lui Vergil Chițac și PSD-ul a lui Vergil Chițac pe care le aruncă în spațiul public. Vin în fiecare zi cu câte o minciună gogonată, cu câte un sondaj măsluit, la fel cum au făcut în 2020. Au început să circule aceleași minciuni care au apărut și în 2020. Spuneau că Vergil Chițac are 40% și eu 12%. Am spus încă de atunci că eram umăr la umăr cu Chițac și Făgădău. Sunt absolut disperați pentru că pierd alegerile. Își face bagajele și pleacă la Eforie. Din disperare fac două lucruri: spoială în tot orașul și sondaje mincinoase ordinare. Nu vă mai merge, mincinoșilor. Pinochio de Eforie va pleca acasă.” a mai transmis Stelian Ion.  

VIDEO2:

Trebuie să ieșim din case pe 9 iunie! Nu sondajele mincinoase decid soarta Constanței. Nu de la București de unde sunt făcute aceste sondaje mincinoase, nu prietenii securiști a lui Vergil Chițac decid soarta Constanței. Noi o decidem! Ieșiți la vot! Este pe făraș Vergil Chițac și toată clica lui din PSD și PNL. Constanța vrea să fie respectată, să nu aibă un primar care s-a ramolit și este depășit.

Stelian Ion: Vrem si putem sa facem aceasta schimbare la Constanta. VideoStelian Ion

Dacă vreți să dați o șansă copiilor voștri, dați această șansă a schimbării care vine numai de la Alianța Dreapta Unită. Sunt singurul candidat care are șanse reale să-l trimită pe Chițac acasă, dacă ieșiți la vot. Cum să aibă Vergil Chițac scoruri atât de mari. Vrem și putem să facem această schimbare la Constanța.” a încheiat Stelian Ion.  

VIDEO3:

Comandat de partidul USR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Anghel pe care il ai in poza, in partea stanga, si care se vrea consilier local, este un parsiv si un mare mincinos. Scapa de cei ca el daca vrei sa te voteze constanteanul!
6
0
Stelica, imi promiti ceva? Daca iei mvie si de data asta, te lasi de sportul asta? Promiti, in 3,14zda ma-tii?
11
0
de ce? pai, in cartierul asta nu exista un banal mini market romanesc, ati ajuns su voi slugile nemtilor de la lidl , kaufland si olandezii mega image... nu aveti niciun proiect de sustinere pt micii antreprenori, de ce ati avea? voi sunteeti niste lumi ordinari care vor sa jefuitit ciolanul public. sictir steliane
2
0
Se pare ca avem cel putin 4 g0lani de la PCR pe site daca ne uitam la voturi si chiar se simt asa din moment ce au votat.
1
1
Nu inteleg de ce ziarul publica toate comentariile interlopilor de la PCR. Sunt pline de invective care arata gradul lor zero de cultura.
0
6
Te-n oua de bulangiu, tu si Rasauteanu de la pad, doi bulangii numai cu maciuca-n minte.
10
3
Partidul USR este partidul bulangiilor, acceptam pe oricine iubeste maciuca
11
3
USeReu pentru mine si partenerul meu
8
4
Toti gaozarii sa voteze USR
11
3
Că va da mwe cu usturoi încă 4 ani
2
9
minciuni minciuni si iar minciuni, niste mincinosi TOTI, in campanie fac si dreg si cand ajung pe scaun uita de tot si toate si fac numai prapad
11
2
Stelica, sa ma kak in schimbarea ta, sunt deja satul d ea.
10
5
Io aleg Feliciu ! E si mica
5
7
Aleg Stelica ! Merita una mica !
6
6
Baieti, am vorbit cu Constanta si ne-am hotarat, toata lumea voteaza cu Chitac. Cine nu il voteaza il trimitem in cartierul Eforie.
6
6
Ce expresii faciale au: RAI, INCRUNTATI, URATI .....wtf
6
2
Mincinos c'est MOI ! Mincinos sunt eu.
6
2
marioneta lui coldea
10
6
Niste gradinite vopsite in culorile lgbd istilor nu le faceti? Ca e plin orasul
9
9
Daca tot suntem la capitolu jigniri de ce nu am spune si de PSDNL care a avut onoarea sa ne fraiereasca 34 ani de circarii de la AUR+SOS ca doar madama a fost in AUR, TOATE PARTIDELE SUNT ACEEASI OALA ,TOATA CLASA POLITICA
5
6
Ba baiatule, daca si restul membrilor USR sunt la fel de scarbosi ca tine atunci va meritati soarta, USR 7% si in cadere.
17
10
Ne spui și noua cum te promova Bodean primar? Cum ai dat comanda de dosare celorlați candidați la primărie! Hai spune ți tot javre paraditoare
19
10
Usr este partidul sodomizatilor. Bolnavilor mintali cu deviatii sexuale
13
14
Pentru propagandistul antipatic. Un difuzor al pensionarului special din Eforie trebuie neapărat sa fie certat cu gramatica ,in câteva propozitii a "reusit sa obtina" o cacofonie: "ca cine" , dezacorduri gramaticale : " USR s-au declarat aparatorii"(USR este un partid deci corect USR s-a declarat aparatorul) si lipsa acord " al deviatilor sexuali". Deci va dați seama de categoria de oameni care apara actualul primar. Dupa cum se stie este un proverb din folclorul romanesc: Cine spune ala este!
8
8
VOI NU VEDETI CA PUBLICATIA ASTA E PRO PSDNL
8
6
@Propaganda Esti p***t, ai impresia ca cine nu e de acord cu Stelian e propagandist. @ Dumitru Faptul ca mergi prin oras nu inseamna ca meriti votul. @ Stanesc Am stat, l-am ascultat in trecut si am ajuns la concluzia ca atat el cat si USR sunt rupti de realitate ba mai rau promoveaza LGBTQ...aceasta boala mintala distrugatoare. STELIAN nu merita votul meu, voi votati cum credeti.
8
7
Ati stat langa Stelian Ion sa vedeti daca e antipatic sau nu E singurul candidat care a luat Constanta la pas , a vorbit cu oameni din toate paturile sociale Iar daca sunteti atenti si chiar spune STATUL nu are dreptul sa se bage in casa nimanui daca cuplu e format din doua persoane de acelasi sex e doar treaba respectivilor
12
17
Sunteti intr-o mare eroare documentati-va dupa care iesiti cu acuze.Stelian Ion este singurul candidat care a luat orasul la pas mergand in toate cartierele.
12
16
Numai mesaje ridicole de la propagandistii lui Chitac terminatoru'. Cand s-a declarat USR aparatorul homosexualilor si a deviatilor sexuali din tara asta? Ce legatura au acestea cu Primaria Constanta si a faptului ca si constantenii nu mai vor sa fie bataia de joc a pensionarului special din Eforie?
13
14
Nu stiu cine o sa il voteze pe antipaticul asta. Zice bine Alin mai jos, de cand USR s-au declarat aparatorii homosexualilor si deviatilor sexuali din tara asta procentele lor electorale s-au dus in jos.
15
11
bwhaahahahahahahaahahahahahahahahahahah
8
8
Sa nu l ia lumea la scuipat pe lgbd istul asta
13
15

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515