REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
18.8° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

Stelian Ion zice că va câștiga Primăria Constanța!

Stelian Ion zice că va câștiga Primăria Constanța!

A.F. 4 iunie 2024 | 19:38 840

Datele sondajului de opinie comandat de filiala USR Constanța, realizat cu o săptămână înainte de alegerile locale din 9 iunie, confirmă că Stelian Ion este singurul candidat care îl poate învinge pe Vergil Chițac, aflat în scădere în preferințele constănțenilor. 

Stelian Ion zice ca va castiga Primaria Constanta!Stelian Ion

Potrivit sondajului, Stelian Ion ar obține 27,7% din voturile constănțenilor, la o distanță foarte mică de voturile pe care le-ar obține actualul primar – 27,9%. În comparație cu datele din sondajul de opinie realizat, la solicitarea USR, la finalul lunii aprilie, Stelian Ion a câștigat încrederea tot mai multor constănțeni (1,9%), în timp ce Vergil Chițac este în scădere (1,4%). Pe locul trei, la o diferență mare de voturi, este plasat candidatul PSD, cu 18,8%. (18,5% în sondajul anterior). 

„Constănțenii sunt convinși de proiectele noastre și apreciază că avem soluții. În toate discuțiile avute în această perioadă, când vorbeam de proiecte pentru cartierul în care ei locuiesc, ne-au spus că regăsesc în programul meu preocupările lor și că pentru asta mă vor vota. Constănțenii au înțeles și jocul PSD-PNL în Constanța, care merg «separat» la alegeri, dar împreună în susținere și interese de grup. Orice vot pentru Vergil Chițac este un vot și pentru PSD, să fie păstrat la putere“, a declarat Stelian Ion.

Stelian Ion zice ca va castiga Primaria Constanta!

Candidatul ADU la Primăria Constanței, Stelian  Ion, va continua să fie în mijlocul constănțenilor în zilele rămase până la alegeri și va merge, ca și până acum, prin cartierele Constanței. 

„În toată activitatea mea, am pus Constanța pe primul loc și am promis că voi face orice să o eliberez din mâinile cartelului mafiot care a confiscat-o în ultimii 34 de ani. Constanța nu mai trebuie să stea nicio zi în strânsoare PSD-PNL care o sufocă, nu mai trebuie să stea în subdezvoltare, fără investiții, fără grădinițe și școli pentru copiii noștri, fără parcuri sigure și curate. Celor care încă nu s-au hotărât cu cine să voteze pe 9 iunie le spun că au șansa reală să schimbe ceva și că vor găsi, cu siguranță, un proiect care să îi intereseze în programul meu.

Stelian Ion zice ca va castiga Primaria Constanta!

De peste 30 de ani, PSD și PNL au făcut ce au vrut în orașul nostru și l-au adus aproape de faliment. Este stringentă o schimbare, să ne salvăm orașul. Soluția este să vină constănțenii masiv la vot, să nu stea acasă. Orice absență de la vot înseamnă un vot pentru Vergil Chițac, adică pentru PSD și PNL. 

Schimbarea nu se produce dacă stăm acasă, ci dacă venim la vot. Putem opri hoția și interesele mafiote din Constanța și să decidem noi, constănțenii, pentru Constanța“, a completat Stelian Ion.

Stelian Ion zice ca va castiga Primaria Constanta!

Sondajul a fost realizat în perioada 1-3 iunie 2024. Interviurile au fost realizate prin metoda CATI (interviuri telefonice).
Volumul eșantionului N = 1.000
Tipul eșantionului: SRS – reprezentativ pe variabilele socio-demografice.
Eroare statistică: 3,1% 
Grad de încredere: 95%
Sondaj realizat de Asociația Democrația în Mileniul 3 la comanda USR.

Stelian Ion zice ca va castiga Primaria Constanta!

Comandat de partidul USR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279