REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Stenograme incendiare! Bădălău se lăuda cu conexiuni grele din politică!

Stenograme incendiare! Bădălău se lăuda cu conexiuni grele din politică!

Cristina BĂRBUCEANU 8 decembrie 2022 | 00:00 5436

Apar stenograme explozive din dosarul lui Niculae Bădălău, de la DNA. Greul PSD se lăuda cu conexiunile sale din toată lumea politică, inclusiv din PNL, în stenograme apărând și mențiuni ale numelui premierului Nicolae Ciucă.

PĂSAT DAN: Deci eu am la CNI o primărie și… ă… reabilitare conac.

BĂDĂLĂU NICULAE: Ă…

PĂSAT DAN: Tu știi conacul, da?

BĂDĂLĂU NICULAE: Ăla e monument.

PĂSAT DAN: Da. Și primărie nouă. …[neinteligibil]…

BĂDĂLĂU NICULAE: Ocupă-te să iei teren…

PĂSAT DAN: Da. O să…[neinteligibil]… Tot. Tot. Știi cum e…[neinteligibil]…

BĂDĂLĂU NICULAE: Eu am la CNI, DANE, și anul ăsta mi-l aprobă spital cu 8 nivele la DEAL.

Ăla îl fac. Am șoseaua de la centură de la BOLINTIN aprobată și finanțată. O fac anul ăsta. Până în toamnă sper să mă apuc. Până în octombrie să fie gata. Și termin în BOLINTIN. Stadion nou avem, pe drumuri a luat acum cu AQUA tot, am băgat și apa și canalul la CRIVINA. BOLINTINUL e cam gata. E cam…

PĂSAT DAN: NICULE, deci… Foarte bine.

BĂDĂLĂU NICULAE: Pe CNI sunt bani puțini, dar hai să-ți spun ceva! Știi de ce nu mă duc pe

primărie eu? Îți spun deschis: sunt bani puțini.

PĂSAT DAN: Păi îți iei 200 de miliarde.

BĂDĂLĂU NICULAE: Păi am stadionul de la DÂMBOVIȚA, care îl iau eu de 60 de milioane de euro.

PĂSAT DAN: Mă bucur. Da.

BĂDĂLĂU NICULAE: Păi ce dracu’!

PĂSAT DAN: Mă bucur.

BĂDĂLĂU NICULAE: Stadionul de la DÂMBOVITA îl iau eu…[neinteligibil]… că am, DANE, s- a băgat acum… Am vorbit și cu CRISTI, cu ERBAȘU. Avem numai la NEGOIȚĂ 180 de milioane pe 200 de blocuri.

PĂSAT DAN: Da. Până…[neinteligibil]… acolo e. Acolo sunt bani. …[neinteligibil]…

BĂDĂLĂU NICULAE: Da, mă, sunt bani mulți, frate!

PĂSAT DAN: Da. …[neinteligibil]…

BĂDĂLĂU NICULAE: Da. Eu mai mult de 20 de blocuri pe an nu pot să fac. La 10 blocuri îți trebuie 100.000 metri pătrați de schelă.

PĂSAT DAN: E! Oamenii știu.

BĂDĂLĂU NICULAE: Da. Aia te omoară. În afară de faptul că oamenii ăștia…

PĂSAT DAN: Schela o mai găsești, dar oamenii!

BĂDĂLĂU NICULAE: Nu mai găsești nici schela, mânca-ți-aș …[cuvânt obscen]… ta, ce e… De aia nu mă bag pe primării, DĂNUȚ. La APĂ am echipă și am utilajele alea de apă. APA o s-o iau, dacă mi-o dai tu. Mai iau un una poate la …[neinteligibil]…

PĂSAT DAN: Nu, eu ți-am spus să-mi obții finanțarea …[neinteligibil]…?! Ai înțeles?!

BĂDĂLĂU NICULAE: La APĂ? Nu, dar la APĂ, dacă îmi dai APA, nebunule?!

PĂSAT DAN: Am înțeles ce m-ai întrebat și eu ți-am răspuns.

BĂDĂLĂU NICULAE: Că nu mi-o dai.

PĂSAT DAN: Dă-mi finanțare la CNI!

……………………………………………………………………………………….

BĂDĂLĂU NICULAE: Spuneai de TICĂ. L-am ajutat pe TICĂ.

PĂSAT DAN: Foarte bine.

BĂDĂLĂU NICULAE: L-am ajutat de nu știu câte ori.

PĂSAT DAN: Foarte bine! Să fii sănătos!

BĂDĂLĂU NICULAE: Pe GRASU. L-am scăpat: Șefule!”

PĂSAT DAN: …[râde]…

BĂDĂLĂU NICULAE: I-am luat sala de sport de la CNI, la OINACU, la FABIAN. Fii atent aici! Face licitație

PĂSAT DAN: Da.

PĂSAT DAN: Da, știu, ce aveți voi.

BĂDĂLĂU NICULAE: … o șmecherie. Vorbea urât. Iau sala de sport. Mamă! S-a dus la Parlament, s-a dus la mă-sa în cur, s-a dus la nu știu ce. Cum, domnule, să ia sala un P.S.D.-ist?” Noi cu CIUCĂ, la 2 săptămâni… săptămânal aveam acolo, la 2 săptămâni aveam ședință de PNL. Și i-a zis lui CIUCĂ: Domnul Prim, am luat și eu sala de sport din …[neinteligibil]…” Eu îl știu pe ăsta de când eram ministru, el era… ă… șeful statului major și avem… că aveam fabricile alea de armament. Am luat o sală…” Mă calcă ăsta în picioare. Nici nu-l știa pe GRASU.

PĂSAT DAN: Nu, păi n-aveai de unde…

BĂDĂLĂU NICULAE: Nici nu-l știa …[neinteligibil]…

PĂSAT DAN: Slab rău.

BĂDĂLĂU NICULAE: Și îl prind pe… Fii atent! Și ca să îl enervez mai rău îl prind pe FABIAN la nuntă la GHIDĂNAC. Au venit toți. Acolo, a făcut la fiică-mea. A venit și DAN MOTREANU și ăștia și zic: Bă FABIANE, fii atent aici, că îți bag și dispensarul.” Are un dispensar de un miliard și ceva. Ce …[cuvânt obscen]… mea o face el acolo, nu știu. Zic: Îți bag și dispensarul, dar îți dau licitația la tine”, că la astea mai micuțe le dă licitațiile la comune, CNI -ul acum, ca să nu mai… că sunt ei… au multe… dar mi-l dai mie.” Eu știind că FABIAN, finul lui ăsta …[neinteligibil]…

PĂSAT DAN: Da, e finu-său.

BĂDĂLĂU NICULAE: DANE, n-am apucat să mă duc până la un scaun încolo, că a și venit GRASU după mine: Băi, ești nebun, ce …[cuvânt obscen]… mea ai …[neinteligibil]…dispensarul lu’ ăsta?”…[râde]… Du-te, mă, dracu’ de aici cu dispensarul tău!”, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cum am mai comentat, intradevar asa stau lucrurie in tara noastra peste tot si in toate judetele. Majoritatea lucrarilor dar in special cele cu bani multi, multi le ...contracteaza ...prin licitatii (BINENTELES)greii politici ai zonelor care au influiente sus puse la ...partid si dupa ce primesc banii fac ce fac vreo 30- 40 % dupa care ....nu mai sunt bani zic ei , abandoneaza ...lucrarea ...urmand alte....licitatii ...etc. etc..Deci totul se face prin smecherii ale politicienilor din zona respectiva iar daca avem impresia ca justitia intervine ne inselam.La fel ca susnumitul din Bolintin Vale care mergeti sa vedeti ca acolo 80% din localitate ii apartine sub toate formele , la fel procedeaza toti in fiecare judet. Oare ce putem face noi cetatenii? Suntem condamnati la saracie condusi de acesti infractori .Justitia este oarba si aservita politicului din pacate.
0
0
Asta e mic ...VREM CAPII
4
0
PDS, PNL, USR.... toti o apa si un pamant! O clica careia nu-i pasa decat de propriile interese si care nu da doi bani pe oamenii de rand! Ar trebui sa punem mana pe furci si topoare si sa curatam tara asta de la primul politician si pana la ultimul trepadus!
8
1
Dar de ce sa il pasuiasca ? A luat ciubucul inainte de examen ? Pai nu doar asa procedeaza el sa fie sigur ?
9
0
ce ati fi vrut de la unul care pe vremea lui Ceausescu a facut puscarie ca a furat saci cu porumb.
10
0
Bai baietzi,tara asta este corupta pana in maduva oaselor…Dupa sarbatori imi iau zborul,din nou,de data asta definitiv.Sa nu le mai platesc pensiile speciale la je.gurile astea.sa vad de unde vor mai mulge peste 10-15 ani sa-si dea unul la altul.In rest…multa sanatate ,doar romanilor de rand!
9
1
Pana si Ucraina a facut reforma pensiilor … Cum e posibil ca un pensionar sa aiba 1000 ron si altul 30000 ron de 30 de ori mai mare pe luna. Sistem corypt pana in maduva oaselor
12
0
Oare sa ajunga si la el ? Nu creeed ! Doamne ajuta ! Poate il pasuiti cateva zile ca saptamana viitoare mai are un ultim show cu examene permise de barca. Zic !
13
2
Hai ca a inceput sa tremure si Patriarhul ala gras de la Capitania Giurgiu.
20
1
Că ăștia va da mocangeala! Sau cu aurolacii, că și ăștia sunt tari in clanța, ne scot din UE și ne dau la rusnaci!
7
0
Mai sunt niste interceptari. Cu horia constantinescu . Or sa apara saptamana viitoare
8
0
Si ma gandesc ca asta este un 10% din cate se fac si s-au facut....si ne intrebam unde sunt miliardele imprumutate
18
0
Ei uite așa merge treaba in Romanica și apoi apare Bianca dragusanu și ne explic ea ca e afacerista femeie puternica și ce bine ii sta ei rolexul de 100 mii euro cu diamnate primit de la Bădălau E și frumos foc Bădălau ăla dar deh la ce contracte i trec prin buzunare e deja superb
30
0
Jeguri umane, hiene … o cloaca de tara in care misuna viermi de aceasta maniera. Sunt oameni care traiesc la limita subzistentei, copii care nu cunosc gustul unei prajituri, nu avem spitale, nu avem, nu avem educatie, nu avem decat saracie. Acceptati dragi romani, acceptati aceste specimene, acceptati prescriptii, acceptati sa fiti injositi, furati, mintiti. Ne-au luat pana si demnitatea. Popor stupid!!
27
0
Va asteptati la altceva? Astea sunt gunoaiele care conduc tara asta, indiferent de culoarea politica. Iar voi vreti sa rezolve ceva la pensii, la sanatate, etc.? Pai daca taiau specialele mai scapau dejectiile alea de Bica, Cocos, etc in dosarul ANRP prin prescrierea faptelor? E doar un exemplu, sumt convins ca voi toti cunoasteti multe alte cazuri.
29
0
Dubai afara!
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677