REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Stephen "tWitch" Boss, celebru dansator și fost DJ în emisiunea Ellen DeGeneres Show, a murit la 40 de ani

Stephen "tWitch" Boss, celebru dansator și fost DJ în emisiunea Ellen DeGeneres Show, a murit la 40 de ani

Valentina CAMARA 16 decembrie 2022 | 00:00 423

Durere fără margini în lumea showbizului american! Vedete, actori, cântăreți și chiar fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, plâng moartea lui Stephen "tWitch" Boss. Celebrul dansator și DJ din emisiunea Ellen De Generes avea 40 de ani.

Stephen "tWitch" Boss, dansator profesionist și fost DJ la Ellen DeGeneres Show, a murit la vârsta de 40 de ani. Dansatorul era cunoscut în lumea televiziunii pentru multe alte emisiuni la care a fost co-prezentator sau jurat. S-a confirmat că acesta și-a pus capăt zilelor în data de 13 decembrie.
Stephen "tWitch" Boss, celebru dansator și fost DJ în emisiunea Ellen DeGeneres Show, a murit

Mii de mesaje sfâșietoare au curs în mediul online după aflarea tristei vești a morții sale. Soția lui, alături de care are trei copii, a confirmat coșmarul prin care trece și i-a transmis un ultim omagiu celui care îi era soț de mai bine de 9 ani.

 "Cu cea mai grea inimă trebuie să vă spun că soțul meu, Stephen, ne-a părăsit. Stephan lumina fiecare cameră în care intra. El punea preț pe familie, prieteni și comunitate mai presus de orice, iar a face lucrurile cu iubire și lumină era totul pentru el. El era stâlpul familiei noastre, cel mai bun soț și tată și o inspirație pentru fanii lui.

Să spun că a lăsat o moștenire a fi o afirmație modestă. Impactul său pozitiv o să fie simțit în continuare. Sunt singură că nu o să treacă o zi în care să nu-i onorez amintirea. Cerem să ni se respecte intimitatea pe parcursul acestei perioade dificile pentru mine și în mod special pentru cei trei copii ai noștri. O să păstrez mereu ultimul dans pentru tine.”, a fost mesajul sfâșietor transmis de Allison Holker.

De-a lungul anilor, Allison și Stephen le-au arătat fanilor cum decurge povestea lor de dragoste și împărtășeau clipuri cu ei doi dansând adesea, ambii fiind dansatori. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, cei doi au postat un clip în care dansau împreună pe muzică de Crăciun.

Cu o zi înainte, Boss și soția lui au aniversat 9 ani de căsătorie. Dansatorul a adoptat fiica partenerei lui dintr-o altă relație, Weslie, de 14 ani, și împreună mai au alți doi copii: Maddox de 6 ani și Zaia de 3 ani, potrivit spynews.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166