REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.5° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
30.5° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

STILA SARAFU, trimis în JUDECATĂ pentru HĂRȚUIRE

STILA SARAFU, trimis în JUDECATĂ pentru HĂRȚUIRE

Replica API 8 ianuarie 2021 | 12:51 9946

Stila Sarafu a fost trimis în judecată, de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, pentru hărțuire, persoane vătămată fiind Maria Done și Alexandra Ceară, violarea sediului profesional, fiind vorba de societatea Dovi Import Export SRL, și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Persoanele vătămate au depus succesiv un set de reclamații, în sensul inițiat prin demersul din data de 25.10.2020, în care lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa au fost sesizaţi prin plângere de către numitele Done Maria și Ceară Alexandra cu privire la faptul că în data de 24.10.2020, în jurul orei 17:40, în timp ce se aflau în zona restaurantelor Madame Margot și Crazy din Constanța, numitul Sarafu Stila a agresat-o fizic pe Ceară Alexandra, constând în aceea că a aruncat cu tort și cu apă în ea și tras-o de păr și a amenințat-o cu acte de violență, în timp ce prietenii acestuia, Culcida George și Enescu Răzvan Andrei filmau, iar ulterior Stila Sarafu a postat clipul video inregistrat pe site-urile de socializare.

De asemenea, se susține că în timpul agresiunii Sarafu Stila i-ar fi provocat distrugeri la geantă, prin aceea că i-a zgâriat-o și i-ar fi sustras suma de 200 Euro, care anterior i-a căzut din geantă.

Totodată, cu aceleași ocazii, Done Maria a mai reclamat și faptul că Sarafu Stila i-a provocat distrugeri la autoturism, constând în aceea că i-a pătat tapițeria cu tort și de asemenea a amenințat-o cu acte de violență. Iar acțiunile lui Stila Sarafu ar fi continuat prin faptul că ar fi urmărit-o pe Done prin trafic, i-a aruncat cu ouă în mașină, după care a mers și la societatea fostului soț al Mariei Done, acolo unde ar fi făcut scandal.

Citește și: Stila SARAFU, REȚINUT de procurori după SCANDALURILE cu Maria DONE

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi a golit coitele Maricuta Done. I am umplut falcile cu icre.
19
0
Bine le face Stila ca le fite pe toate dar da si de distruse care nu i dau pace si nu poate sa mai scape de ele cum e Marica. Marica asa face e o prefacuta o stiu din liceu. Isi baga vibratoare in fundulet cand era mica cu petrica tomescu fostul ospatar si actual drogat
2
5
Ceara si Marica sunt curvele orasului. Le a stropit Stila in gura pe amandoua si nu scapa de ele ca erau inebunite sa i i a baiatul in gura.
19
8
Infractori condamnati sunt toti Done Viorel , Done Maria si Sarafu Stila. Toti au fost condamnati , doi cu executare iar fosta notar Maria Done prin autodenunt a primit cu suspendare .Au multe dosare .
36
0
Pt hateri Mariko stai linistita ca ti vine si tie nota de plata la toti bani tai pe care ii ai si o sa te pisi pe tine atunci nu pe altii si sa vezi atunci ce o sa te doara la basca. Antecedentele tale si ale lui Done V nu se sterg asa usor si nu totul se rezolva cu bani si cu ceva ajutor pe plan local din parte catorva omeni din institutii.
17
0
Cel mai mare sifon din Ct
27
0
Ziar de Handel, hakerit
1
0
Stila , am venit din America si te astept , ce conteaza ca am 70 de ani , important este ca ma dai bine pe gheata si iar iti mai dau noste banisori , te pup si te iubesc ca in trecut Doina Culetu
1
0
Marica a denuntat mai multi oameni si i a bagat la puscarie cand era notarita
37
0
Alo cine mai este si maimuta asta...este asa de importanta ca sa apara in ziar
3
0
Aloooo , unde sunt hateriii? Bombardierii din spatele comentarilor invidioase si rautacioase??? Se pisa Marica pe voi toti ma saracilor!!! O doare la basca la banii ei! Hahaha fraierilor!
0
26
Cat teatru ai facut Marica din gelozie ca nu a vrut sa ti o traga
12
1
Asta tine gura cascata sa ne arate ca are gura plina de sloboz. O mwista ordinara
28
1
Da da da .. noi suntem niste tarfulite razgaiate impreuna cu Stila .. si el este tot o tarfa masculina
21
0
Sa imi bag pl in ziaru vostru si in stila partaru. Alta stiri nu aveti, panarama de ziar
26
0
STILA SARAFU LA PUSCARIE SA MAI SCAPE ORASUL DE O LATURA
27
2
Kndiferent ce a facut sau nu Maria Done, nu iti da tie Sarafu Stila dreptul sa o terorizezi si sa o hartuiesti! Ai vrut sa arati ca esti interlop! Ca poti sa faci ce vrei in Cta! Ai terorizat destul orasul asta! Gata!
14
4
tot Jmecher sunt
1
14
Cumva aceeasi Maria Done trimisa in judecata de DNA si condammata definitiv? Si apoi zburata pe usa din dos din notariat? Cautati cine e si ea si barbasu. Sau si falsurile atunci le-a facut ca o... hhhartuia Sarafu?
47
2
Parchetul Curtii de Apel? Cerceteaza pe unul care arunca cu oua? Institutia asta era o data credibila, serioasa , nu bagata in asa laturi. Pacat.
24
0
In Constanta se cred interlopi astia care arunca cu oua in masinile pitipoancelor.
23
1
Mai stie cineva ceva de temutul ionut vanghelici?
14
6
SA JUSTIFICE STILA BANII DIN CAMATA SANTAJ SI JOCURI DE NOROC
29
0
Sa te auzim de-acuma!
15
0
pitzipoance ,,,,,de tot kktul !
25
6

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620