REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

STOP SRL celebrează 30 de ani de activitate!

STOP SRL celebrează 30 de ani de activitate!

Ana Maria LIPAN 24 iulie 2023 | 15:17 1463

STOP SRL împlinește 30 de ani, în care a reușit să exceleze în multiple domenii de activitate. În cele trei decenii, compania a reușit să inaugureze peste 2000 de apartamente în 30 de imobile și 2 hoteluri cu peste 250 de spatii de cazare, oferindu-le clienților servicii de top astfel ajutându-i să își găsească locuința mult visată  dar și vacanțele mult dorite. Succesul a fost asigurat de echipa puternică, care se află în spatele afacerii care a atins 4 milioane de lei în profit. 

STOP SRL celebreaza 30 de ani de activitate!

Se împlinesc 30 de ani de când STOP SRL s-a lansat, reușind să se impună în diversele domeniu de activitate pe care le acoperă. Compania de milioane a pornit de la comerț cu amănuntul, la comerț de carburant, până la dezvoltare imobiliară, entertaiment pe zona de club si industria de ospitalitate prin cele 2 hoteluri pe care le administrează.

STOP SRL celebreaza 30 de ani de activitate!

În cele trei decenii, STOP SRL A construit peste 2000 de apartamente în 30 de imobile, acoperind un sfert de milion de metri pătrați și 2 hoteluri cu peste 250 de spatii de cazare. Serviciile de top, inovație și seriozitatea i-au propulsat pe aceștia în topul firmelor din domeniu. De la locuința mult dorită, până la vacanțe de vis, STOP SRL a reușit să se impună ca standard în sfera de activitate. Acest fapt este reflectat și de cifra de afaceri, în valoare de 28 de milioane de lei și profitul care atinge suma de 4 milioane de lei. Performanța a fost garantată de munca echipei puternice, care s-a format în jurul afacerii. Cu ocazia aniversării, patronul SC STOP SRL, Costel Zelca, le-a mulțumit celor peste 250 de angajați, transmițându-le: 

“Dragă echipă, Astăzi sărbătorim cu bucurie și mândrie 30 de ani de la înființarea companiei noastre! Acest moment reprezintă o oportunitate minunată de a reflecta asupra realizărilor noastre și a progresului pe care l-am făcut împreună de-a lungul anilor. Fiecare dintre voi a adus o contribuție valoroasă la succesul și creșterea companiei noastre. Fie că ați fost aici de la început sau ați adus prospețime și idei noi în echipă, munca voastră a fost esențială în construirea acestei organizații puternice și respectate. Ne-am străduit întotdeauna să fim inovatori, să depășim provocările și să ne dezvoltăm constant pentru a fi la nivelul cel mai înalt al industriei noastre. Succesul nostru nu ar fi fost posibil fără angajamentul vostru, pasiunea voastră pentru ceea ce faceți și eforturile depuse zi de zi.
Astăzi, sărbătorim nu doar o aniversare, ci și un viitor plin de promisiuni. Vom continua să evoluăm, să ne adaptăm la schimbări și să privim cu încredere către noile oportunități care ne așteaptă. Mulțumim tuturor pentru contribuția voastră excepțională și dedicarea voastră de-a lungul timpului. Suntem o echipă puternică și unită, iar împreună vom continua să scriem istoria de succes a companiei noastre. La mulți ani pentru toți și pentru încă 30 de ani minunați alături de Stop SRL! Cu respect, Zelca Costel”

STOP SRL promite să livreze același rezultate și să se dezvolte. Povestea companiei continuă să fie scrisă, de oamenii care stau în spatele uneia dintre cele mai de succes afaceri constănțene. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016