REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Stormy Daniels, prima reacţie după ce Donald Trump a fost pus sub acuzare

Stormy Daniels, prima reacţie după ce Donald Trump a fost pus sub acuzare

Valentina CAMARA 1 aprilie 2023 | 00:00 547

La scurt timp după ce Donald Trump a fost pus sub acuzare, Stormy Daniels, fosta actriță de filme pentru adulți, a venit și cu prima reacție în conflictul în care este și ea implicată. Ce a transmis aceasta, printr-o postare pe pagina personală de Twitter.

Stormy Daniels, prima reactie dupa ce Donald Trump a fost pus sub acuzare

În urmă cu puțin timp, Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a fost pus sub acuzare. Nu a trecut mult timp iar la acteva minute, a apărut și prima reacție a fostei actrițe de filme pentru adulți, Stormy Daniels.

Ce a spus Stormy Daniels, după ce Donald Trump a fost pus sub acuzare

Fostul președinte al Statelor unite ale Americii, Dinald Trump, a fost pus sub acuzare din cauza fostei actrițe de filme pentru adulți, Stormy Daniels. La scurt timp după ce a aflat decizia luată de instanța judiciară din New York,, tânăra a reacționat în mediul online.

”Mulțumesc tuturor pentru susținere și dragoste! Am primit foarte multe mesaje la care nu pot răspunde... Și nici nu vreau să-mi vărs șampania. Comenzile de marfă/autografe #Teamstormy vin și ele!

Mulțumesc și pentru asta, dar acordați și câteva zile în plus pentru expedierea lor”, a transmis Stormy Daniels, cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de Twitter.

Dinald Trump, pus sub acuzare

Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, care şi-a anunţat candidatura în la președinția statului american din 2024, a fost pus sub acuzare de o instanţă judiciară din oraşul New York. Este vorba despreun caz privind plăți ilegale făcute în campania electorală din 2016.

Se pare că este pentru prima dată în istoria SUA când un actual sau fost președinte este acuzat penal.

Procurorul Alvin Bragg, din Manhattan, l-a investigat pe fostul președinte. Fostul președinte SUA a efectuat o investigaţie privind o plată de 130.000 de dolari efectuată de Michael Cohen, fostul avocat personal al lui Donald Trump, către o actriţă de filme pentru adulţi, Stephanie Clifford (Stormy Daniels), ce vizează campania electorală din 2016.

Cu toate acestea, actriţa a susţinut că a avut o relaţie cu Donald Trump în urmă cu zece ani, în timp ce Donald Trump a negat acest lucru, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303