REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.4° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Strategia de dezvoltare a stațiunii Mamaia, discutată de patronate și autorități

Strategia de dezvoltare a stațiunii Mamaia, discutată de patronate și autorități

A.F. 11 mai 2024 | 00:00 2312

Reprezentanții Organizației Patronale Mamaia - Constanța, Asociației Patronale Resto Constanța și Organizației Patronale Marea Mamaia Constanța s-au așezat la aceeași masă cu autoritățile constănțene pentru a discuta strategia de dezvoltare a stațiunii Mamaia pe termen scurt, mediu și lung.

Strategia de dezvoltare a statiunii Mamaia, discutata de patronate si autoritati

Propunerile lor au fost dezbătute și analizate împreună cu Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța, și cu primarul Vergil Chițac, iar din partea Organizației de Management al Destinației O.M.D. Mamaia - Constanța a participat președintele George Măndilă. Discuțiile au inclus un schimb de idei și planuri concrete pentru transformarea Mamaiei într-o destinație turistică de nivel internațional. 

În cadrul întâlnirii, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța, Florin Mitroi, a subliniat importanța implicării comunității locale în proiectele de dezvoltare turistică. Acesta a declarat: "Este esențial să integrăm viziunile locuitorilor și ale investitorilor pentru a asigura o dezvoltare armonioasă și durabilă a stațiunii. Vreau să mă asigur că Mamaia nu doar că vă deveni un punct major de atracție turistică pe plan internațional, dar și că vă oferi condiții de top pentru toți vizitatorii ei." "Pentru prima dată, toate cele trei patronate din Mamaia - Constanța care au că obiectiv dezvoltarea stațiunii, promovarea și creșterea numărului de turiști în zonă s-au așezat la aceeași masă cu autoritățile locale constănțene pentru a discuta și stabili acțiuni concrete care să ne ajute să atingem aceste deziderate. 

Am avut un dialog constructiv, am găsit deschidere și interes din partea autorităților și sperăm că împreună vom reuși să implementăm toate proiectele propuse", a declarat Nicolae Bucovală, președintele OPM-CT. "Continuarea susținerii și dezvoltării stațiunii Mamaia rămâne o prioritate pentru administrația noastră, cu un accent special pe îmbunătățirea serviciilor publice. Este vital să asigurăm infrastructura adecvată care să răspundă nevoilor atât ale rezidenților, cât și ale turiștilor. Vom menține un dialog deschis și constructiv, organizând întâlniri periodice cu toți stakeholderii implicați, pentru a evalua și ajusta planurile de dezvoltare. 

Scopul nostru este să transformăm Mamaia într-o destinație de top, recunoscută pe plan internațional pentru calitatea și diversitatea ofertei turistice", a declarat Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța. Pe agenda discuției s-au aflat calendarul de acțiuni pentru 2024 și pentru sezonul estival 2025, strategia de dezvoltare a stațiunii Mamaia și elaborarea unui plan integrat pentru Organizația de Management al Destinației O.M.D. Mamaia - Constanța. Pe termen scurt, s-a stabilit că în perioada imediat următoare, până la startul sezonului estival, toate spațiile verzi din stațiune să fie amenajate corespunzător. 

Printre proiectele care vor necesita o perioadă mai lungă de implementare, discutate în cadrul întâlnirii, se numără refacerea Bulevardului Mamaia, dezvoltarea de noi atracții turistice în zonă inclusiv crearea unor centre termale generoase, construirea unei săli de conferințe și a unui nou centru expozițional care să corespundă cerințelor actuale. De asemenea, se are în vedere repunerea în valoare a Lacului Siutghiol. 

Se așteaptă că aceste planuri să fie revizuite și ajustate periodic, în funcție de feedback-ul primit din partea comunității și a turiștilor, asigurând astfel că stațiunea Mamaia vă continua să se dezvolte într-un mod care beneficiază pe toată lumea implicată. Întâlnirea a fost un pas important în direcția stabilirii unui plan robust pentru viitorul stațiunii Mamaia, care să garanteze creșterea să continuă și sustenabilă că destinație de top atât pentru turismul intern, cât și pentru cel internațional.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu mini market pt a deschide mega magazine, Lidl, Profi Mega, asta pentr uca la cate zeci de milioane fac aceste lanturi, isi permit sa mituiasca o intreaga clasa politica, da, romanii, sau cum mai sunt blamati ei, n au macar un magazin gen Mega Image , iti trebuie bani multi, apropo, la Mega un Shoulders la 400ml e 38lei. la un patronake de cartier e 25lei... Va prostesc cu promotii, va fac capl praf si apoi isi recupereaza ei profitul, ca d aia au umplut Romania cu magazine, oare din preturi mici? Halal statiune, ditamai LIDL. voi, aia de mergeti in straini ca Grecia, Spania, Turcia etc destinatii favorite, ati vazut asa ceva?
3
0
Aveți grija ca dacă ajunge "Dragnea de Constanța" ala știți voi cu "vine valu" nu o sa mai rămână petic de pământ sau afacere ne acaparata de el în mamaia. Ala a reușit performanta ca în 20 de ani dintr-un rupt în c*r sa devina mulți milionar, asta ca primar al unui amarat de sat. Valu arata ca după bombardament după el, în 20 de ani nu a fost capabil sa facă trotuare, sa numai spun pasarele, treceri de pietoni,etc. Lucruri bazice, a tras cu firmele lui de casa asfalt de p*****a calitate, în unele locuri direct peste pământ, la câteva luni asfaltul s-a crăpat tot. Dar pe plan personal 5500 de hectare, pana și pădurea a capusato, popas, vii, conac pe 3 străzi ca în filmele cu mafie, se plimba paunii liberi prin curte zici ca e gradina zoo. Dar ne vorbește cu nesimțire ca ce a făcut el? Ce ai făcut ma lichea în afara sa capusezi tot, nu a mișcat nimic în localitatea asta în afara de tine și familia ta.
5
0
MYASH PWLA IN BETOANELE VOASTRE MAKkKYDONESHTYY
3
1
Ce sa mau relanseze ,Mamaia nu mai este statiune, este cartier al Constantei unde s a construit hatic si se mai construieste, autorizatii date aiurea pe orice petic de pamant tot spatiul verde dat la diversi insemnati, sa se anuleze toate autorizatiile cate au mai fost eliberate, ne plangem de poluare lasati spatiile verzi libere s a construit destul
8
0
Eu nu va inteleg, ce sperati sa realizati..oricum nu aveti strategii. De ce as alege eu Mamaia in locul Greciei sau Turciei, Mamaia nu are privelistea, clima, conditiile sau preturile celor doua tari. Chiar daca as alege Mamaia, ce as putea sa vizitez..blocuri??? Nu multumesc, stati voi linistiti cu strategiile voastre, prefer sa strang bani si sa merg cu sotia si copii in Turcia. Sunt nationalist, prefer sa ofer banii mei romanilor dar nu pe jecmaneala iar Mamaia este o jecmaneala.
13
0
nu renuntati la logoul, care va adus succes: veniti fraierilor!
5
0
daca se scot bonurile de vacanta nu mai vine nici draku in mizeria asta de Mamaia sa stea la umbra blocurilor si sa treaca betoniera pe linga sezlong . Poate drogalaii in cluburi sa bea sampanie de la Selgros sau in "cherhanalele" ce servesc peste congelat de la Metro .
11
1
Care strategie? Tiganie si preturi nejustificate?
15
0
Luai beton !
6
1
Cu betoanele alea ,unul langă celălalt destinație de top......voi stiți ce vorbiti .... Oamenii aleg bunul gust ,oriunde mergeti în afara tării in destinatiile turistice de top atractia rămâne natura ,parcuri cu flori bine ingrijită , activitati in diferite parcuri ...nu betoanele .....nu toata lumea e nebună pe muzica zgomotoasă si să dea din cap
14
0
Care strategie handicapaților? Ați transformat Mamaia în cartier nu mai este stațiune turistica ,ce atracții a-ți făcut, hardubaile alea din beton ,unul în altul a-ți permis sa se construiască haotic fiecare a făcut ce l a tăiat capul ,acum mai nou îmbuibați ăștia care nu se mai satura au început sa construiască și pe nisipul tarii ,asa începe facem mai întâi o piscina și după deasupra futem și niște betoane. Hai sictir cu strategia voastra.
19
1
Strategia lu mkiDoni - vine pinguini le l-om pielea de pe iei la anul găsim alți pinguini
14
1
ar trebui sa fie sa transforme orasul in unul dezvoltat si civilizat ptr locuitorii care l-au ales si nu sa dezvolte mamaia sa devina de top ptr patroni si turisti - asta e treaba privatilor; nu s-au sifonat destui bani in gaura aia neagra pana acum vor si mai multi ? si primaria abia asteapta sa ia alte comisioane si spagi ? foame mare
16
1

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364