REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.4° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Striperul de la Taboo Boys luptă într-o gală de senzație, la Berăria H

Striperul de la Taboo Boys luptă într-o gală de senzație, la Berăria H

Virgil STOIAN 3 iulie 2024 | 00:00 1319

Robert Spânu, dansator în cadrul trupei Taboo Boys, a făcut anul acesta o schimbare neașteptată de scenă. El a trecut de la dans la... kick-boxing, reușind să cucerească titlul de campion european, după ce l-a făcut KO pe brazilianul Itamar Ferreira în a doua repriză, pe 2 martie, într-o gală desfășurată la Birmingham. De această dată, Robert Spânu va lupta acasă, în România, mai exact la Berăria H, în București, pe 18 iulie.

Striperul de la Taboo Boys lupta intr-o gala de senzatie, la Beraria HRobert Spânu

Robert Spânu va lupta, pe 18 iulie, în cadrul unei Gale, organizată de Cobzaru Fight Championship, pe 18 iulie, la Berăria H, urmând să lupte pe reguli de Bare-knuckle boxing. Chiar dacă are timpul destul de ocupat cu luptele, Robert Spânu nu neglijează nici trupa de dans Taboo Boys, unde activează în continuare.

Striperul de la Taboo Boys lupta intr-o gala de senzatie, la Beraria H
Spânu e fost luptător de lupte libere la CSS Mangalia și multiplu campion la kick-boxing, iar promoterul Marian Rusu a văzut în Robert Spânu potențialul unui campion. Acest pas în arena sporturilor de contact a reprezentat o oportunitate unică pentru Spânu de a-și demonstra polivalența și determinarea în fața unui public internațional.

Striperul de la Taboo Boys lupta intr-o gala de senzatie, la Beraria H

Participarea lui Robert Spânu la campionatul european de kick-boxing a marcat un nou capitol în cariera sa diversificată, oferindu-i o platformă pentru a-și demonstra talentul într-un mod cu totul diferit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515