REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.2° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
31.2° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Stroe are concurență! Și Lucian Lungoci candidează pentru președinția PSD Constanța!

Stroe are concurență! Și Lucian Lungoci candidează pentru președinția PSD Constanța!

Mirela PASCAL 22 iulie 2024 | 11:14 1473

Luni, 22 iulie, au loc alegeri la Organizația Județeană a PSD Constanța. Dacă până astăzi se știa faptul că Felix Stroe, președintele partidului, este unicul candidat, iată că și Lucian Lungoci, deputat PSD și secretar general al PSD, și-a depus candidatura.

Stroe are concurenta! si Lucian Lungoci candideaza pentru presedintia PSD Constanta!Lucian Lungoci

Mi-am depus candidatura la președinția PSD Constanța! Am făcut acest pas convins fiind că trebuie să schimbăm fundamental lucrurile în organizație. PSD Constanța este de prea mult timp într-o direcție complet greșită. Oricât fard și minciuni s-ar arunca, adevărul politic este unul dureros: suntem printre cele mai slabe organizații PSD din țară. Cifrele nu mint niciodată. PSD a câștigat alegerile locale detașat, dar le-a pierdut en fanfare la Constanța. Organizația noastră a ajuns o ruină, un cadavru politic din care se hrănesc de prea mult timp o mână de oameni fără viziune, fără ambiții și fără dorința de a câștiga. Partidul a ajuns doar o sumă de interese personale și atât. Unii colegi mi-au spus că n-am nicio șansă și că jocurile sunt deja făcute, dar cei mai mulți cu care m-am sfătuit în ultimele zile mi-au transmis că e timpul sa facem o schimbare și la Constanța.

Stroe are concurenta! si Lucian Lungoci candideaza pentru presedintia PSD Constanta!

Încrederea și susținerea lor îmi dau curaj să fac azi acest pas. Sunt conștient că sorții sunt potrivnici atunci când alegerile sunt organizate pentru un singur om. Dar democrația este întotdeauna mai puternică și cred că după ..... ani, a venit momentul să existe competiție și în PSD Constanța. Candidez pentru că sunt un om de stânga. Și vreau ca PSD Constanța să revină acolo unde a fost ani la rândul, în fruntea organizațiilor PSD din țară. Candidez pentru că sunt convins că nu poți avea rezultate mai bune făcând aceleași greșeli. Candidez pentru că îmi pasă de toți colegii mei care simt ca și mine că lucrurile trebuie să se schimbe și aici. Candidez pentru că m-am săturat să stăm cu capul plecat atunci când vin rezultatele la alegeri. Candidez pentru că am crezut întotdeauna în muncă și determinare, nu în blazare și jocuri de culise. In definitiv, candidez pentru PSD Constanța! Adevăratul PSD Constanța. Ne vedem la conferința de alegeri!”, a declarat Lucian Lungoci.

Reamintim că alegerile pentru șefia PSD Constanța au loc la Centrul de Afaceri din Năvodari, începând cu ora 17.30. Votul va fi secret.

Update:

Președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache, spune că se aștepta ca Lungoci să-și depună candidatura, mai ales că și la alegerile pentru organizația municipală și-a depus candidatura pe ultima sută de metri.

Stroe are concurenta! si Lucian Lungoci candideaza pentru presedintia PSD Constanta!Ion Dumitrache

Îl onorează pe el candidatura. Foarte bine. A, că nu sunt de acord cu modul în care se exprimă, e cu totul altă treabă. Are dreptul să candideze, e binevenită candidatura, chiar dacă nu a avut dosarul complet, în sensul că nu are recomandări de la organizații, nu a cerut susținerea organizațiilor din județ și nici de la municipiu.  Nu e un pericol pentru Felix Stroe. Eu cred în șansa fiecăruia. Nu știu de ce a așteptat până acum să depună candidatura, așa a făcut și la municipiu. I-a fost acceptată candidatura, chiar dacă nu e dosarul complet. A candidat mereu, și la municipiu, probabil candidează pentru vreo funcție și la congresul din 24 august”, a declarat, pentru Replica, Ion Dumitrache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste alogeni antiromani buni de puscarie
0
0
E vrajeala maaaa!
2
0
Daca votul este secret, mai are o sansa. Sunt multi membri care nu-l inghit pe stroie & co, inclusiv madam forever primar. Sa vedem surprizele, asta daca nu e un scenariu de proost gust.
4
0
Nimic interesant
3
1
DOAMNE DUMNEZEULE...POATE REUSIM SA SCAPAM DE ACEST...STROE FELIX...N-A FACUT NIMIC PENTRU CONSTANTA...
8
1
Ca sunt aranjamente de mafioți. Cică jocurile sunt făcute. Unu nu are recomandări, altul are prea multe.Chiar ei zic că sunt interese personale în numirea unuia sau altuia,de mult timp.Pe față. Iar Stroe cel permanent,cel ce nu suportă comentarii la articole referitoare la el,cel ce nu are egal,nu are rival,etc.,zici ca i un fel de naș într o grețoasa famiglie. Dar cum totu i relativ,poate vor dispărea vreodată. Shit,man,shit.
7
0
Da da să vadă pinguini că e democrație în colonie, mikdonu pleacă numai cu picioarele înainte nu lasă el butoiul de caș
8
0
Dumitrache nu are valoare ca politician. Nu a facut nimic niciodata. Se tine dupa Stroe.
13
1
Veșnicul taica Stroe .... cu mafiotul de Dioptrache ...
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699