REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.6° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Stroe face spume! Decebal Făgădău deschide lista PSD la Camera Deputaților

Stroe face spume! Decebal Făgădău deschide lista PSD la Camera Deputaților

Virgil STOIAN, M.P. 27 septembrie 2024 | 00:00 1462

Toamna se numără bobocii dar, o dată la 4 ani, și candidații pentru alegerile parlamentare. Dacă unele partide precum PNL, USR și AUR au fost harnice și i-au prezentat deja pe cei care vor să reprezinte Constanța pentru următorii patru ani în Parlament, PSD păstrează deocamdată secretomania și menține, așa cum ne-a obișnuit, suspansul. Însă, Replica a aflat! Decebal Făgădău deschide lista candidaților la Camera Deputaților, iar Felix Stroe pe cea de la Senat.

Stroe face spume! Decebal Fagadau deschide lista PSD la Camera Deputatilor Decebal Făgădău și Felix Stroe

Dacă pe listele candidaților din Constanța ale principalelor partide din România nu prea sunt surprize, PSD iese, și de data aceasta, în evidență. Toată lumea de întreabă cine vor fi candidații, dacă vor fi surprize sau nu pe liste... însă social democrații tac și nu dau nimic din casă. Însă, chiar dacă Ciolacu și compania încearcă să țină la secret numele candidaților, Replica a aflat. Potrivit surselor noastre, de la nivel central, primul candidat al Organizației PSD Constanța pentru un post de deputat este nimeni altul decât fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău.

Cum a scăpat de dosarul penal care-i punea piedici și din pricina căruia s-a exclus din partid, în urmă cu câțiva ani, când a fost trimis în judecată... fostul edil s-a reîntors în sânul familiei social democrate de la malul mării. Însă, să nu vă imaginați că tata Stroe a fost darnic și a recompensat întoarcerea lui Făgădău cu un loc pe listele de candidați la parlamentare... Potrivit informațiilor noastre, nominalizarea a fost impusă de la nivel Central și, chiar dacă Stroe nu a digerat-o prea bine, s-a resemnat. Până la urmă, ordinele nu se discută, se execută.

Stroe face spume! Decebal Fagadau deschide lista PSD la Camera Deputatilor Cristina Dumitrache

Pe locul doi ar urma să fie pusă o persoană bine cotată de la București, iar locul trei, tot la Camera Deputaților, fiindu-i rezervat Cristinei Dumitrache, fiica lui Ion Dumitrache, președintele Organizației Municipale PSD Constanța.

Stroe, cap de listă la Senat

La Senat, deschizător de listă este… eternul Felix Stroe, care vrea să își asigure un loc călduț încă 4 ani. Surpriza vine de pe locul doi unde ar putea fi Liviu Brăiloiu, fost senator în legislatura 2016-2020 și fost prefect al Constanței. Deocamdată nu am reușit să aflăm alte nume, însă surprize pot apărea oricând atunci când este vorba despre PSD. Și, nu neapărat plăcute!

Stroe face spume! Decebal Fagadau deschide lista PSD la Camera Deputatilor Felix Stroe

Și, dacă tot am vorbit despre candidații la Parlamentare, haideți să vă reamintim cu cine vom defila pe 1 decembrie, la urne.

Prefectul Silviu Coșa deschide lista la Senat, pentru PNL

Pe 14 septembrie 2024, Colegiul Director Județean al PNL Constanța, format din Biroul Permanent dar și din președinții organizațiilor locale din tot județul, a validat prin vot actuala configurație a listelor. Lista la Camera Deputaților este deschisă de președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, actualmente președinte al Comisiei pentru Buget Finanțe din Camera Deputaților, urmat de Marian Crușoveanu, în prezent deputat, și Septimiu Bourceanu, senator.

Stroe face spume! Decebal Fagadau deschide lista PSD la Camera Deputatilor

Pentru Senat, lista de candidați este deschisă de Silviu Coșa, actualmente prefectul Județului Constanța, urmat de actualul deputat Mircea Banias și Adriana Câmpeanu.

Stroe face spume! Decebal Fagadau deschide lista PSD la Camera Deputatilor Candidații PNL

Fără surprize la USR

Tot pe 14 septembrie și-a anunțat candidații și USR. În urma votului, lista de candidați pentru Senat este deschisă de Remus Negoi. Pentru Camera Deputaților, lista candidaților USR Constanța este deschisă de Stelian Ion. Lista la Senat este continuată de Dumitrescu Carmen, Chițu Cosmin George, Miron Vasilica Olguța, Nicoară Florentina Mirela, Bejan Valentin și Gorcea Adrian. La Camera Deputaților pe locul doi este Gima George, apoi Cristiana Popescu, urmați de Brighidău Andrei, Dragu Marius Alexandru, Toma Nicolae Florin, Sfrenț Andreea Anca, Filip Cristina Mădălina, Gheorghiu Mihaela, Moraru Petru, PAVEL Costina Cornelia, Antonaru Marius Ștefăniță, Vlad Bogdan și Arvente Andreea Ștefania.

Stroe face spume! Decebal Fagadau deschide lista PSD la Camera Deputatilor


Mohammad Murad pe listele AUR

Avocatul Nicolae Vlahu este unul dintre candidații pentru un loc în Camera Deputaților pentru AUR. Și Mohammad Murad, coordonatorul filialei județene a AUR Constanța, se regăsește pe lista de candidați pentru Parlamentul României. De pe lista candidaților mai fac parte și președinta organizației de femei AUR Constanța, avocatul Stela Caracostea, dar și fostul candidat la Primăria Constanța – Ovidiu Cupșa.

Stroe face spume! Decebal Fagadau deschide lista PSD la Camera Deputatilor  Mohammad Murad

De asemenea, lista cuprinde numele fostului candidat al AUR la primăria Hârșova – Aura Bozdoacă, Liliana Cheiziș, Hristu Cosmin, Nicolae Moroianu – liderul filialei AUR Mangalia. Cei doi parlamentari Evdochia Aelenei și Dănuț Aelenei nu au mai prins niciun loc pe lista AUR. Singurul parlamentar AUR de Constanța care a mai prins un loc este Sorin Mateescu.

PSD, ca de fiecare dată, se învăluie într-o aură de mister și așteaptă ultimul moment pentru a-și dezvălui candidații pentru Parlament. Nu știm motivele, însă se pare că surprizele se vor ține lanț, candidații fiind dintre cei mai neașteptați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te-a vandut Răsăuțeanu,așa cum l-a vandut si pe mazăre. iti dai seama ce somitate este ca mai nou este si consilierul primarului de la navodari ca sa mai castige un ban in plus. in ce tara traim.
0
0
În 34 de ani de democrație orașul a ajuns pe mâna clanurilor de minoritari care au un singur scop în viata aoa aoa, și ne mai miram că orașul arată ca o stâna
0
0
PENTRU ASTA DE SUB MINE zic doar k esti inocent cu spume posibil sa nu i ti fi spus mamicata de mime ii minunata da si colo si colo tre sa recunosti ii mai buna decit o pustoaica sa nu spui ca nu ai tras si tu acolo chiar a spus tu tu o dai mai bine ca fimiu decipisateasincur
1
1
Felix Sroie un limbric. Decebal Fagadau un OM cum putini are politica din Constanța. Cristina Dumitrache fata lu tata făcătoare de nimic. Stelian Ion un muc,cu ifose de fost avocat adevarat asmatic cu locuința anl repartizată de mămica. Puțini prezintă empatie,multi nu au facut nimic si vor sa continuie sa încaseze bani de la buget.Tre sa închei si sa regurgitez temeinic.
3
1
Mihaela, ca tot ești curioasa, Costin este în poziția caprei, sodomizat de trei studenți nigerieni de la UMC. Zbiară ca din gura de șarpe, dar are curul tăbărât homalaul pasiv. Cat îl privește pe Vișan este s**t de Mihaela, una Herda, fosta secretara PSD Constanta, vomitata și aruncata de Fagadau după ce s-a aflat ca aceasta chioara a fost fututa rau de tot de unul smecher din America, spre disperarea piticului Fagadau care spera sa își muiasca secretara. Nu oi fi tu acea Mihaela Herda, fata cu bucile de otel penetrata pana la refuz?
3
1
Fagadau a fost umilit in alegeri de Stelian Ion si de Chitac. PSD vrea sa piarda tot la Constanta. Visan si Costin in ce pozitie sunt?
6
5
sunt pline numai de iiinfractori !
11
1

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364